"Održati status u Parlamentu RS"

Gradski odbor Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” obilježio je danas zajedno sa svojim članovima, prijateljima i simpatizerima stranačku slavu Sveta tri Jerarha.

Republika Srpska 11.02.2018 | 16:30
"Održati status u Parlamentu RS"
Predsjednik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Đurđević je na obilježavanju krsne slave rezimirao učinjeno u stranci u toku prošle godine, te napomenuo da su unutar stranke održani izbori.

„Ono što za nas predstavlja zadovoljstvo je da smo reorganizovali opštinske, gradske i regionalne odbore. Očekujemo taj kontinuitet učešća u vlasti i sigurno ćemo i ove godine biti parlamentarna stranka kao i ranije.”

Predsjednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” Milenko Mitrović je rekao da je stranka u potpunosti spremna za oktobarske izbore.

“Želimo da zadržimo palamentarni status u Narodnoj skupštini i sigurni smo da ćemo u tome uspjeti. Nadam se da nakon oktobra Srpska radikalna stranka `Dr Vojislav Šešelj` ide uspješno u nove pobjede zajedno sa svojim članovima i koalicionim partnerima i nadam se da će doći do boljitka za sve građane Republike Srpske u narednom periodu.”

Sječenje slavskog kolača obavljeno je uz prisustvo visokih stranačkih funkcionera stranaka, aktivista i brojnih gostiju.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ako

11.02.2018 20:20

Ako budu sa "socijalistima" ili DNS na zajedničkoj listi da će ih viša sila omesti.

ODGOVORITE
Name

Pravi Radikal

11.02.2018 22:27

Parlamentarni status i uopste ostanak moze samo da vam da poslanik Dragan Ristic, a bez njega nema ni stranke i statusa !

ODGOVORITE
Name

Semberac

12.02.2018 07:09

Uopste ne sumnjam da ce stari lisac u politici Djurdjevic, s nekim zavrsiti kompenzaciju i biti poslanik.

ODGOVORITE