Piksijeva kćerka se udaje u aprilu

Anja i Igo će u aprilu organizovati venčanje, a odlučili su da deo poklona daju u humanitarne svrhe. Dragan i Snežana Stojković jedva čekaju svadbu svoje mezimice.

Zabava 09.02.2018 | 22:40
Piksijeva kćerka se udaje u aprilu
Anja Stojković, ćerka legenadarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija se udaje za francuskog reli vozača Iga Valentea. Njeno srce je pripalo Francuzu još pre dve godine kada mu je rodila ćerku Indiju Rouz, a detalje svadbe nam je otkrila njena mama Snežana Stojković.

"Venčanje planiramo u aprilu, na jednom lepom mestu na jugu Francuske. U velikim smo pripremama. Anja je izabrala venčanicu, koju dizajnira jedan poznati svetski dizajner. Ne otkrivam vam sve detalje jer to treba da podeli Anja. Mi pokušavamo da uskladimo kalendare svih nas i zvanica. Spremamo se za taj lepi događaj", kaže ekskluzivno za “Blic” Snežana i dodaje:



"Anja i Igo su se odlučili da deo poklona koji će dobiti za svadbu, a koji su novčani, usmere u humanitarne svrhe. Sigurno će biti neka humanitarna orgnizacija, ali još nisu odlučili tačno koja. Anja i Igo će odlučiti da li će to biti neka dečja bolnica ili neka druga humanitarna svrha. Ne znam još uvek detalje šta će tačno biti. Njima pokloni apsolutno nisu bitni i ne trebaju im. Mislim da je to jedan prelep gest", kaže Snežana.

A na pitanje da li će neko od srpskih pevača uveličati njihovo venčanje, ona je odgovorila:

"Ne, ne, venčanje će biti na jugu Francuske, veoma intimno u krugu najbližiih prijetelja i porodice. Nema potrebe da se stavlja akcenat na zabavu, biće dobar di-džej, to je sasvim dovoljno".

Snežana i njen suprug Dragan jedva čekaju venčanje.

"Suprug i ja smo veoma srećni zbog toga. To je trebalo i ranije da bude, ali jednostavno, zbog obaveza svih nas, nismo mogli da se uskladimo. Radujemo se jako puno predstojećem događaju", sa osmehom kaže Snežana.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zanimljivo

10.02.2018 07:54

Djeca neće biti Srbi,bruka i onda se čudimo što kao nacija nestajemo a roditelji sretni što im unučad neće biti Srbi a još su i vanbračni,daleko je i SPC dogurala narod se gubi a viđe sa političarima rasprodaše sve.

ODGOVORITE
Name

re

10.02.2018 08:52

Djecu treba vaspitavati prvenstveno da budu ljudi. Svi nešto srbuju, sakrivaju se iza vjere, a lice ima drugo naličje.

Name

Re re

10.02.2018 09:46

Neka si ti njemu rekao muhamede.

Name

TOBEJARABI

11.02.2018 04:55

Komentari su vam olicenje krajnjeg primitivizma. Ti ljudi su kosmopolite i njih ne moze voditi u zivotu jadna SPC niti im odredjivati s kim,kad i gdje da radjaju dece.

ODGOVORITE