Glogovac nije ostvario svoj san...

Sjajni srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je danas preminuo u 49. godini, želio je da napravi veliku predstavu na svom omiljenom fudbalskom stadionu.

  • Vijesti
  • Srbija


Mnogi ljubitelji fudbala i filma nastaviće da citiraju rečenice koje je Nebojša Glogovac izgovarao u tim ostvarenjima, a pogotovo ove:

"Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kada je najteže…i pobijediš", objašnjavao je kao Kaja u filmu "Nebeska udica" svom sinu.

Ili ovu o Dušanu Saviću, legendarnom centarforu Crvene zvezde, u filmu "Munje":

"Znate ko je ovo, bre? To je čuveni centarfor Crvene zvezde, čovjek koji je išao glavom gdje niko nije smio nogom. To je prvi čovjek kome je cijeli stadion skandirao i ime i prezime. 'Duuule Savić eeeee', on je dao gol Arsenalu u Londonu, ej, u 90. minutu... a u Londonu muk".U jednom intervjuu za navijački forum prije nekoliko godina, Glogovac je otkrio veliku želju:

"Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na 'Marakani'. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, vidjećemo da li ćemo uspeti".
Nažalost, nije dočekao...

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih", objavila je Crvena zvezda na svom sajtu.

(Mondo) 

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Neđo.9.Februar.2018

09.02.2018 18:18

Neka ti je laka zemlja.Saučešće porodici

Pocivaj u miru.

Velikan

09.02.2018 23:58

Eh

09.02.2018 22:36

Ode dobar čovjek.

4s

09.02.2018 23:15

Počivaj u miru, hercegovačka ljudino !!!

Ode nam još jedna glumačka gromada. Neka ti je vječna slava i hvala, veliki čovječe.

ljilja

10.02.2018 08:43

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.