Pavkov ipak otpisan!

Napadač sutra napušta Crvenu zvezdu!

Fudbal 09.02.2018 | 18:15
Pavkov ipak otpisan!
Iako je imao vrlo dobru polusezonu na pozajmici u Radničkom iz Niša i iako je prošao kompletne zimske pripreme sa Crvenom zvezdom, Milan Pavkov ipak neće biti deo tog tima u nastavku sezone.

Dva dana posle po povratku sa priprema u Turskoj, u Crvenoj zvezdi su odlučili da ipak ne računaju naPavkova u nastavku sezone i on će sa vratiti u Rdanički na novu pozajmicu koja će trajati do kraja sezone. Procenjeno je da korpulentni napadač ne bi imao dovoljnu minutažu na Marakani i da je najbolje da nastavi sa kontinuitetom igara i golova koji je imao u nišu.

Tokom priprema u Antaliji, Pavkov se nametao treneru Milojeviću i ostavio solidan utisak. Kako se očekivalo da klub napusti Ričmond Boaći, logičan sled događaja je bio da Pavkov ostane i uz Joveljićabude konkurencija Pešiću.

Sada Zvezda ostaje sa trojicom napadača pred duele sa CSKA i nastavak sezone na domaćem frontu. Ali i sa opasnošću da ako proda Boaćija, ostane samo sa dvojicom golgetera. I dalje je aktuelna opcija o selidbi Boaćija u Kinu, pa bi Milojević u tom slučaju za nastavak sezone na raspolaganju od klasičnih napadača imao samo Pešića i tinejdžera Joveljića, mada i novajlija Ben može s uspehom da odigra tu ulogu po potrebi.

Takođe, nije isključena ni opcija da Zvezda kupi napadača ako Boaći ode. Prelazni rok u Srbiji traje još dva dana, a kao moguće pojačanje se poslednjih dana pominje Nemanja Nikolić iz subotičkog Spartaka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar