Video: Zvezda se oprostila od Glogovca...

Nebojša, sada je stvarno muk. . .  Crvena zvezda oprostila se od velikana srpskog glumišta i velikog navijača crveno-belih Nebojše Glogovca.

Fudbal 09.02.2018 | 12:45
Video: Zvezda se oprostila od Glogovca...
Najtrofejniji srpski klub odao je počast Glogovcu, koji je umro u 49. godini, zahvalivši mu se za sve ono što je učinio za Zvezdu.

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih. FK Crvena zvezda porodici i prijateljima Nebojše Glogovca izražava iskreno saučešće. Dragi Nebojša, sada je stvarno muk". 

Jedan od omiljenijih glumaca u srpskoj javnosti, nažalost, nije uspeo da ispuni svoju veliku želju – da predstavu iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta odigra, kako je rekao, pred svojom Marakanom. 

Kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom punog stadiona i njegovim čuvenim citatom iz filma "Nebeska udica" kao koreografijom – "Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izadeš na teren kad je najteže... i pobediš". 

Glogovac je pre desetak dana hitno primljen u Institut za onkologiju, gde je jutros i preminuo.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar