Zvanično: Zvezda otpustila beka od 300.000 evra!

Stefan Milošević je od danas slobodan igrač.

Fudbal 08.02.2018 | 19:45
Zvanično: Zvezda otpustila beka od 300.000 evra!
Prelazni rok u Srbiji traje do nedelje u ponoć, a rukovodstvo Crvene zvezde nastavlja da radi na promenama u igračkom kadru. Na tapetu su mahom odlasci, ali i potpisivanje novih ugovora sa najtalentovanijim fudbalerima iz sopstvenih redova.

Tako su danas u klupskim prostorijama parafirani novi profesionalni ugovori sa trojicom fudbalera iz omladinske škole. Radi se o Ranku Jokiću (1999), Mateji Stojanoviću (2001) i Bogdanu Jočiću (2001), koji su potpisali trogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom.

Istovremeno, raskinuti su ugovori sa defanzivcem Milošem Stojanovićem, odnosno levim bekom Stefanom Miloševićem za čiji je dolazak, zanimljivo, u leto 2016. Spartaku iz Subotice plaćeno 300.000 evra. Obojica su zabeležili po četiri nastupa u crveno-belom dresu, a klub im je na rastanku poželeo mnogo uspeha u nastavku karijere.

Crveno-beli su takođe danas ozvaničili i ugovore o pozajmicama. Tako će napadač Vanja Vučićević biti pozajmljen Spartaku iz Subotice, dok će Filip Bainović i Brazilac Ze Markos u narednih šest meseci nositi dres Rada.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar