Antić se vraća tek za Kup u Nišu!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ni u petak protiv Armanija neće računati na najiskusnijeg prvotimca.

Košarka 08.02.2018 | 19:15
Antić se vraća tek za Kup u Nišu!
Mada je njegov povratak na teren stidljivo najavljivan za "večiti" derbi, odigran pre 10 dana, Pero Antić (35) će prema najavama trenera Crvene zvezde Dušana Alimpijevića ponovo zaigrati tek na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Antić će u petak početi da trenira, ali bez kontakta. Verujemo da ćemo na njega moći da računamo u Nišu", rekao je Alimpijević za "Sportski žurnal", izrazivši zadovoljstvo što se u ponedeljak na utakmici protiv FMP Železnika u tim vratio Džejms Feldin.

Antić je poslednji meč odigrao 16. januara, u Beogradu protiv Himkija, nakon čega je propustio po tri kola Evrolige i ABA lige, a neće ga biti ni u predstojećim okršajima sa Armanijem (petak, 19.00) i Zadrom (ponedeljak).

Makedonskog veterana je bol u stopalu mučila i pre aktuelne pauze, pošto je između derbija ABA lige, protiv Budućnosti i Cedevite, putovao sa ekipom u Istanbul, ali nije mogao da pomogne u duelu sa Efesom.

Ako zaista bude spreman da zaigra u Nišu, gde je četvrtfinale Zvezda - Borac zakazano za 15. februar, polufinale za 17, a finale za 18. februar, Antić će van terena biti ukupno oko mesec dana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar