Ronaldo: U Interu su ludi!

Legendarni Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da su u Interu svi ludi što njegov nekadašnji klub posustaje poslednjih godina.  Ronaldo: Inter. . . Lud klub! Šok zbog Italijana! Jedan od najboljih napadača svih vremena Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da su u Interu svi ludi što njegov nekadašnji klub posustaje poslednjih godina i da mora makar da se vrati u Ligu šampiona.

Fudbal 09.02.2018 | 19:00
Ronaldo: U Interu su ludi!
Ronaldo je istakao da 'Nerazuri' moraju makar da se vrate u Ligu šampiona.

Inter je od 2010. godine, nakon što je osvojio "tripletu" – trofeje Lige šampiona, Serije A i Kupa Italije, u konstantnom padu i bez mesta u elitnom takmičenju, za šta Ronaldo nema objašnjenje, već samo navijačku parolu "Ludi Inter".

"Zašto Inter posustaje? Zašto su ludi, zar ne? Moraju unutar kluba bolje da procenjuju, ova sezona je izgledala kao dobra, jedno vreme su svi bili zadovoljni, ali je Inter pao sad. Teško da će u skorije vreme osvojiti Skudeto, ali povratak u Ligu šampiona je realan. Moraju ljudi da veruju u projekat, potrebno je vreme", rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport.

Ronaldo, član Interove generacije iz 2002. koja je u poslednjem kolu ispustila Skudeto, smatra da će Napoli ove sezone prekinuti šestogodišnju vladavinu Juventusa.

"Danas je duel Napolija i Juventusa kao Barselone i Real Madrida u moje vreme. Dvoboj tima koji su iznad ostalih, Napoli igra fantastično, dok Juventus mentalno ruši protivnike. Ne znam kako će se trka završiti, ali voleo bih da Napoli prekine dominaciju Juventusa, iako bih tako nešto voleo da kažem za Inter. Dobra stvar za italijanski fudbal bi bila da ne bude Juventus prvak, dosadno je da se ne menjaju šampioni", poručio je bivši najbolji fudbaler sveta i golgeter PSV-a, Barselone, Real Madrida i Milana.

Popularni Zuba osvrnuo se i na neuspeh reprezentacije Italije, koja neće igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Nisam bio kod kuće te noći, ali kada sam pročitao da nisu uspeli da se kvalifikuju bio sam šokiran. U Brazilu i dalje ne veruju da Italijani neće učestvovati na Mundijalu. Italija je jedan od onih prijatelja sa kojima uvek očekujete da se sastanete na zabavi. Možete se navići na bilo šta, ali ovo je stvarno teško prihvatiti", rekao je Ronaldo.

Brazilac je pomenuo i velikog Đanluiđija Bufona, legendarnog golmana Italije.

"Điđi... Niko nema pravo da mu kaže 'moraš da nastaviš' ili 'bolje je da završiš karijeru'. Citirao bih Frančeska Totija: 'Želim da napusti fudbal kad on to bude hteo, jer će on odlučiti o tome'", rekao je Ronaldo i dodao da žali što nije igrao sa "Princom Rima".

"Igrao sam sa Robertom Bađom, Zinedinom Zidanom, Dejvidom Bekamom, Ronaldinjom... Voleo bih da je i Toti bio na toj listi. Zaista žalim zbog toga, ali obojica smo se dobro zabavljali u fudbalu", rekao je legendarni Ronaldo.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar