Indijan Vels: Đoković na spisku igrača koji učestvuju!

Novak Đoković nalazi se na spisku prijavljenih igrača za učešće na Mastersu u Indijan Velsu, saopštili su organizatori turnira.  Đoković na spisku za Indijan Vels, ali. . .  Najbolji srpski teniser prijavljen je za nastup na mastersu u Kaliforniji.

Tenis 09.02.2018 | 21:30
Indijan Vels: Đoković na spisku igrača koji učestvuju!
Organizatori masters turnira u Indijan Velsu objavili su podugačku listu igrača koji su prijavljeni za učešće na tom turniru, koji će se održati od 8. do 18. marta. Na listi se nalazi i ime Novaka Đokovića, petostrukog osvajača pehara na turniru u Kaliforniji.

Uprkos tome pitanje je da li će Đoković, osvajač pet titula u Indijan Velsu, nastupiti u američkoj pustinji jer je je prošle nedelje operisao lakat u Švajcarskoj i još uvek se ne zna kad se vraća u takmičarski ritam.

Đoković je zbog iste povrede šest meseci odsustvovao, vratio se na početku sezone, ali je tokom Australijan opena priznao da i dalje oseća bol u laktu.

Najbolji srpski teniser je i na svom sajtu u kalendaru označio kao sledeći turnir na kojem će nastupati Indijan Vels, ali je još uvek neizvesno da li će tamo i zaigrati.

On je prošle nedelje u Švajcarskoj imao manji hirurški zahvat na ruci sa kojom već duže vreme ima problema zbog bolova u laktu, a zbog kojeg je pauzirao šest meseci.

Nastupao je na Australijan Openu, gde je završio učešće u četvrtoj rundi, nakon čega je priznao da i dalje oseća bolove u laktu.

Đoković je počeo da trenira posle obavljene operacije u teretani, ali je još uvek neizvesno kada će se vratiti na teren, budući da nije počeo treninge sa reketom.

Na spisku prijavljenih igrača osim Đokovića, nalaze se, između ostalih, i Rafael Nadal, Rodžer Federer, koji brani titulu, Grigor Dimitrov, Aleksandar Zverev, Sten Vavrinka, Marin Čilić, Dominik Tim, ali i srpski igrači Filip Krajinović, Dušan Lajović i Viktor Troicki.

Masters u Indijan Velsu održava se od 8. do 18. marta, a titulu brani Rodžer Federer.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar