Video: "Veče kad je goreo Beograd!"

Bakljada za doček 'crveno-belih'! Navijači Crvene zvezde priredili su spektakularan doček svojim izabranicima po povratku sa priprema u Antaliji.

Fudbal 08.02.2018 | 12:45
Video: "Veče kad je goreo Beograd!"
‘Crveno-beli’ su u sredu uveče doputovali iz turskog letovališta, a na auto-putu ih je dočekala velika bakljada.

Navijači su se rasporedili na nekoliko nadvožnjaka duž beogradskog auto-puta i tako najavili veliku podršku za duel sa ekipom CSKA iz Moskve u Ligi Evrope.

‘Crveno-beli’ će 13. februara pred punim stadionom ‘Rajko Mitić’ dočekati ruskog giganta, pošto je UEFA prihvatila žalbu kluba i ukinula prvostepenu odluku da se duel igra pred praznim tribinama.



Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

od benkovca pa do beograda preko knina

08.02.2018 12:02

OK, sada se izduvajte i bizbacite sve negativno da bi na stadionu za vreme utakmice bili dostojanstveni pa vidite li da i za jedan krivi pogled mogu da nam rade sta hoce zato pamet u glavu i sa zvezdom do pobjede. Pozdrav svima koju su prije nekoliko decenija putovali iz Knina , Benkovca , Srba, ......vozom tkz. bosanskom prugom na utakmice u Beograd, mislim da smo prvi donijeli veliku zastavu na sever bila je preko 50m ako ne i vise a krojena ju u Kninu u krojackoj radnji pok.Amanovica.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

08.02.2018 13:08

Sjećam se tih vremena, redovan sam bio na Marakani, ali ovo sada se nemože sa tim porediti. Ovi će ponovo napraviti neki skandal tako da sam siguran da će ih Uefa izbaciti na jedno dvije godine iz tskmičenja. Žalosno je što nema niko m... da riješi problem huliganizma na sportskim manifestacijama.