Londonska bomba - Luis Enrike!

Debi možda već protiv Barselone na Stamfordu 20. februara!

Fudbal 09.02.2018 | 21:10
Londonska bomba - Luis Enrike!
Pozicija Antonija Kontea na klupi Čelsija ozbiljno je ozdrmana. Italijan je to zaslužio posle teških poraza od Dortmunda i Votforda, pa su priče o njegovom odlasku sve učestalije. Kako javlja katalonski Sport, nekadašnji provitmac i trener Barselone Luis Enrike dogovorio je sve uslove oko dolaska na Stamford Bridž.

Takođe, navodi se da će temperamentni strateg potpisati ugovor do kraja sezone 2019/2020, kao i da je sve spremno da i zvanično nasledi Italijana na užarenoj poziciji.

Italijan je svoj status ozbiljno pokvario, a Čelsi više ne deluje toliko sigurno kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu, pa su mnogi u Londonu, pa i sam Roman Abramovič, svesni da nešto mora ekspresno da se menja.

Enrike, koji je trenersko iskustvo na početku karijere sticao iskustvo u Romi i Selti, vodio je Barselonu do dve šampionske titule, kao i trofeja u Ligi šampiona 2015. godine. Jedan od prvih mečeva na klupi Plavaca mogao bi da mu bude baš protiv Barselone na Stamfordu 20. februara u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Revanš jena Nou Kampu 14. marta.

Čini se da sve učestalije priče o smeni ne tangiraju previše italijanskog strategu.

„Ne brinem za svoj posao. Radim svaki dan, dajem 120 posto od sebe. Ako je to dovoljno, onda je sve u redu. U suprotnom klub može da donese drugačiju odluku. Ne brinem, sutra je novi dan, mogu da budem trener Čelsija ili ne. Kakav je problem? Moja duša je čista. Idem mirno da spavam, pokušavam sve da učinim, ako to nije dobro, klub može da donese drugačiju odluku. Život ide dalje“, rekao je Kontenakon razočaravajućeg poraza od Votforda u ponedeljak.

Čelsi nakon 26 odigranih kola na četvrtom mestu Premijer lige sa svega bodom više od Totenhema, a u igri je i Arsenal koji ima pet manje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar