Ceca nije došla u sud, novo ročište u aprilu

U Prvom osnovnom sudu u utorak se pojavila samo Jelena Karleuša.

Zabava 07.02.2018 | 12:29
Ceca nije došla u sud, novo ročište u aprilu
PEVAČICE Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović nisu se u utorak srele na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, jer se tužilja nije pojavila! Raspoložena i "skockana" po poslednjoj modi, JK je došla u pratnji advokata i pisara, dok je Ceca opravdala odsustvo preko svog pravnog zastupnika, poručivši da se ne oseća dobro. Karleuša se na sudu pojavila u belim pantalonama i kaputu iste boje, aludirajući na to da je potpuno nevina kada je reč o sudskom sporu sa koleginicom.

- Ja sam svoj deo odradila, druga strana se nije pojavila. Ročište je odloženo za proleće. Vidimo se u nekom drugom stajlingu - rekla je Jelena Karleuša za portal Telegraf.rs, a zatim ušla u crni automobil.

Ceca protiv Karleuše vodi dva sudska postupka zbog povrede ugleda i časti, a sledeće ročište zakazano je za april. Pevačice su se prvi put srele oči u oči na ročištu 24. novembra prošle godine, kada je sudija beuspešno pokušao da ih pomiri iza zatvorenih vrata. Ali polučasovna medijacija u sudnici pretvorila se, navodno, u žučnu raspravu dveju pevačica, koje nisu štedele međusobne uvrede, a povici su se čuli i ispred sudnice.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alo Alo

07.02.2018 15:01

Fuj,koliko plastike!!

ODGOVORITE
Name

Trabant

09.02.2018 08:42

Kada bi čovjek ispeglao svu tu silnu plastiku, mogao bi napraviti najmanje dva "trabanta".