Šarović danas i sutra u Ženevi

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović učestvovaće danas i sutra u Ženevi na završnim pregovorima o pristupanju Bosne i Hercegovine Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO).

Bosna i Hercegovina 07.02.2018 | 09:16
Šarović danas i sutra u Ženevi
Bilateralni pregovori vodiće se sa Brazilom, Ukrajinom i Rusijom, a prethodno su ispunjeni svi preostali ključni uslovi za pristupanje WTO-u.

Delegacija WTO-a, nedavno je ocijenila da je Bosna i Hercegovina, u posljednje vrijeme, napravila veliki progres u pregovorima, te da je veoma blizu istorijskog potpisivanja punopravnog članstva u Svjetskoj trgovinskoj organizaciji.

(N1)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Haris

07.02.2018 08:27

Nadam se al iskreno slijedeći Predsjednik RS-a i kolikog tolikog pomirenja ne moramo se voliti ali poštovati da.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

07.02.2018 08:56

Nije mi nešto simpatičan iz ranijeg perioda, ali mu se mora priznati da je skoro jedini političar na svim nivoima koji je barem nešto uspio uraditi u proteklom mandatu. Najviše po pitanju izvoza roba iz BiH. A koliko smo ozbiljni i kao narod i kao država govore činjenice o prevarama domaćih firmi oko izvoza jabuka u Rusiju ,mesa u Tursku. Šteta je samo što ga niko drugi nije pratio, nego je izgubljeno još 4 godine.

Name

Goran

07.02.2018 09:12

E moj Harise jedimo je sreca što ga nećete vi birati.

Name

re Goran

07.02.2018 10:16

A za vas je nesreća što ga nećete izabrati...Nikada vam nije dovoljno nesreće...uživajte! Sljedećih godina kukajte nad sudbinom...kukajte na onoga ko će vam biti na čelu entiteta...i Predsjedništvu BiH...tražite neprijatelje kod drugih naroda...kod USA i EU...uživajte u svom nacionalizmu..srbstvu, time hranite djecu, time školujte djecu...i bavite se mitovima o tome kako svi mrze Srbe..

Name

Kakofonija

07.02.2018 11:01

Kamo puste sreće, da svi narodi u BiH biraju one ljude, za koje vjeruju da uživaju kakav-takav ugled i kod ostalih naroda. Glupo je vjerovati da taj ugled sleduje svakog ko je izabran, jer on predstavlja taj narod. To bi značilo da Bakiru treba dozvoliti ugled kod Srba, a Baji kod Bošnjaka. Nije li to glupost? Ne mora značiti da su oni koji su najveći psovači, ujedno i največi patrioti. Okačim ti takav patriotizam ako to mogu biti samo ovakvi poput Bakira i Dodika, a ne zaboravimo i onu ljigu Čovića.

Name

Goran

07.02.2018 11:02

Bilo bi pošteno da napišeš svoje pravo ime kao ja svoje za početak,pa da nastavimo.

Name

Spasoje

07.02.2018 14:18

Mozda ga nece oni birati ali zato hocemo mi.

Name

Lažno Ime

07.02.2018 09:06

I dok drugi izmisljaju nepostojeće terorističke grupe i grupacije,spominju entitete kojih neće biti izmisljaju unutrašnje,spoljašnje,podzemne neprijatelje,izdajnike... Čovijek radi bori se za privredu nebi li poboljšao ekonomsku situaciju u zemlji da svi bolje žive.

ODGOVORITE
Name

role

07.02.2018 10:06

Poceo i on kao crnadak..dok ne spiska 2,5 miliona km,nece stati..a narod,placa li placa..

ODGOVORITE
Name

Бобан

07.02.2018 11:09

Па роле, глупане један, да би био успјешан министар, мораш негдје отићи, и са неким разговарати! Човјек се бори као лав, да се нешто из ове вукојебине може негдје извести, да ти неки произвођачи (нпр. меса, воћа), могу нешто и да зараде. А, онда се неки задригли додикови кркани нађу паметни, па шверцују јабуке из Пољске. Па онда много недужних људи, који те јабуке производе, немају гдје да их продају. А, ви само знате да србујете, да људима који се боре да појефтине лијекови, и мобилна телефонија, који се боре против поскупљења горива, да им дате етикету издајника. зато што је тако рекао , ваш до гуше огрезли у криминалу, воћа секте! Али , шта причати теби, и осталим таквим неписменим будалама, који немате појма, шта је Свјетска трговинска организације, и какве користи сви ми који овде живимо, можемо имати од тога. Живите у свом ограниченом, затуцаном , неписменом свјету, и величајте вашег шефа мафије!

Name

za Bobana

07.02.2018 14:44

Oko izvoza mesa u Tursku,sta je on tu doprinjeo.Mozda nesto oko tehnike,kako ce to funkcionisati.Najglavnije je da su Turci odlucili da ce da kupuju meso u BiH.Politicka odluka!Jer imaju oni drugdje gdje bi ovo mogli kupovati.Turski svijet.I Srbija isto ovako izvozi meso u Tursku.Sada ce neki Sarofili uglas da je i to Sarovic sredio.Rusi kupuju jabuke u BiH.Politicka odluka!Koji smo u Evropi po proizvodnji jabuka i gdje smo sa sortama koje uzgajamo.Da je Sarovic toliko sposoban,osnovao bi privatnu firmu,svaki mjesec obrtao milione i niposto se ne bi spustio na mjesecnu platu od 5000 ili 6000KM.Ovo vrijedi i za sve ostale nase politicare koji su se scipili oko svojih enormnih plata.Dobro, neke gledju gdje ima tal.To je tako 100%.Nemate pojma,vec imate potrebu da nekoga uzdisete u nebesa.

Name

Бобан

07.02.2018 20:22

Јефтинији лијекови, јефтинија телефонија, велика борба против лопова, да се не уводе акцизе....

Name

Борац ВРС

07.02.2018 11:00

Председник РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ од октобра!!!

ODGOVORITE
Name

neutralan

07.02.2018 11:11

Mene kao Bosnjaka bas briga koga ce Srbi izabrati kao svog lidera,,ali realno i iskreno govoreci ovaj Sarovic je stvarno sposoban covjek umjeren politicar,ali takvog Srbi nikad nece birati na izborima bas iz navedenih razloga jer se svako ko radi u interesu naroda,mislim na sve tretira kao izdajnika..

ODGOVORITE
Name

re

07.02.2018 11:46

Čim je tebi dobar,tu nešto smrdi.

Name

re re

07.02.2018 12:54

Vidis..bas o takvima kao ti i govorim..upravi si potvrdio ono o cemu govorim..Nek je srbenda i nacionalista pa nek se bude i gladno..

Name

Uspjeh

07.02.2018 12:58

Samo ovakvi kao gosp. Sarovic nam trebaju. Oni koji hoce da rade, a ne da u prazno pricaju. Samo je zalosno sto veci broj glasaca ne razumije sta ko radi. Nasjedaju na prazne nacionalisticke parole...

ODGOVORITE