Melanija ponovo iskulirala muža!

Prva Dama Melanija Tramp još jednom je javnosti (ne)svjesno pokazala da ne želi da drži ruku svog supruga i predsjednika SAD Donalda Trampa, a oko kamere zabilježilo je kako ga je odbila.

Svijet 06.02.2018 | 17:44
Melanija ponovo iskulirala muža!
Prilikom posjete Ohaju, kamera je snimila kako Donald pokušava da je uhvati za ruku, koju je ona vješto krila ispod širokog žutog kaputa. U jednom trenutku se vidi kako je Donald posegnuo da je uhvati za ruku, a ona se vješto izmigoljila.

Tviter je gorio zbog ovog snimka, a korisnici su podsjetili da je prije nekoliko dana prilikom posjete Floridi uradila isto to.



"Sad mi je jasno zašto Melanija nosi kaput samo prebačen preko ramena. Pa da Tramp ne bi mogao da je uhvati za ruku", napisao je jedan korisnik Tvitera, a drugi uzvratio: "Melanija prosto ne želi ovog čovjeka da drži za ruku (ko može da je krivi). To je jasno i nije se prvi put desilo. Uhvaćena je u klopku... osoba koja se uda za novac, obično 'zaradi svaku paru'".

Mediji posljednjih nekoliko sedmica sve više izvještavaju i otkrivaju "nove" Donaldove ljubavnice, pa se pretpostavlja da se zbog toga Melanija i ponaša ovako.

Sve je počelo nakon što je "Washington post" objavio informaciju da je u vrijeme kada je Melanija bila trudna sa njihovim sinom Baronom, Tramp bio u vezi sa porno-zvijezdom Stormi Denijels.

Njoj je navodno Trampov advokat ponudio 130.000 dolara da u javnosti ne priča o navodnoj vezi, prenosi Blic.



Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Wolf

06.02.2018 16:53

Jesu li ovo one cipele što joj baja posla onomad dok smo mislili da će biti od koristi za režim

ODGOVORITE
Name

Jok

06.02.2018 19:55

Kad baja ode do amerike, ponijece joj nove.

Name

Tiranija

06.02.2018 22:38

Ko se uda zbog novca, svaki dinar zaradi...i vise od tog..

ODGOVORITE