Pavićević: Zasmijava me kombinatorika Partizana…!

"Poručujem novinarima koji prate crno-bele da se opuste, stvar je završena", kaže strateg Mornara iz Bara.

Košarka 07.02.2018 | 09:30
Pavićević: Zasmijava me kombinatorika Partizana…!
Mornar u sredu igra odlučujuću utakmicu za prolaz u četvrtfinale FIBA Evrokupa, protiv Cmokija u Minsku, ali u Baru još odzvanja nedeljni trijumf nad Igokeom u gostima, koji im je praktično obezbedio plej-of ABA lige.

Mornar će, kako stvari stoje, igrati sa prvoplasiranom ekipom, a to će najverovatnije biti Crvena zvezda.

"Nismo mislili na Cmoki, jer smo bili fokusirani na Igokeu. Svojim igračima sam pre meča rekao 'Igokea je prva meč lopta, ali ne postoji razlog da osećate pritisak, jer i da izgubimo sve do kraja, ponosan sam na ono što ste uradili ove sezone’. Rekao sam im da igraju opušteno i da uživaju", izjavio je za "Dnevne novine" trener Mornara Mihailo Pavićević.

Tri kola pre završetka ligaškog dela ABA lige, Mornar ima jasnu situaciju:  dve pobede više od Partizana i bolji međusobni skor. Samo čudo može da se desi, pa da Barani ispuste četvrto mesto, a da crno - beli osvoje poslednje mesto koje vodi u plej-of.

Međutim, Partizan se još nada…

"Stvarno me zasmejavaju kombinatorike i razna pisanja novinara koji prate Partizan. Ja im poručujem da se opuste, stvar je završena. Bave se time koliko će Mornar imati poraza, a zaboravljaju da smo, uz Zvezdu, jedina ekipa koja u drugom delu ima samo jedan poraz. Mi smo gledali svoj put", istakao je Pavićević.

Izvor: mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar