Dame zainteresovane za osmomartovska putovanja

Praznik žena i ove godine, brojne dame odlučile su da provedu u nekom od evropskih gradova. Tako su u turističkim agencijama osmislili i ovoga puta bogat program koji je zainteresovao dame. Najatraktivniji je kažu aranžman za Temišvar, Budimpeštu, Beč i Zlatibor.

Putovanja 06.02.2018 | 13:53
Dame zainteresovane za osmomartovska putovanja
Kako se približava proljeće tako raste i želja strastvenih ljubitelja putovanja da uzmu pasoš u ruke i prve dane, po nekima najljepšeg godišnjeg doba predahnu od svakodnevnih obaveza i uživaju u ljepotama evropskih metropola.

Idealno vrijeme za to je kažu dame upravo početak marta jer se poklapa i sa praznikom žena, te su i u turističkim agencijama upravo taj period uzeli da naprave još jednu sezonu u turizmu tzv.osmomartovsku. Bez obzira na standard koji nije ni blizu onom evropskom, brojne dame su ipak uspjele da organizuju budžet i nađu koju marku više da potroše na putovanje, kaže Sofija Stevanović, radnik u turističkoj agenciji u Bijeljini.

Ona napominje da su zadovoljni i odzivom putnika za proljećna putovanja te da već imaju neke sigurne polaske.

Za one koji će putovanja ipak ostaviti za sledeću godinu, a Dan žena žele da obilježe na neki način, mogu to i učiniti po povoljnim uslovima jer agencije organizuju i proslavu u gradu po simboličnim cijenama.


BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Iskreno receno, ja bih voljela vidjeti Diznilend

06.02.2018 20:58

Nije vazno u SAD ili negdje drugdje.

ODGOVORITE