Soraja: Neki neće mirno spavati

Sara Vučelić će pisati o skandalima iz svog života u koje su bili upleteni brojni biznismeni, političari, sportisti, pevači i glumci. . .

Zabava 06.02.2018 | 11:22
Soraja: Neki neće mirno spavati
Pola estrade je u velikoj panici jer popularna starleta Soraja Vučelić piše knjigu. Ona je odlučila da zaintrigira javnost detaljima iz svog života o kojima se ništa ne zna, a kroz te anegdote će pomenuti i brojne javne ličnosti.

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u zemlji: političarima, biznismenima, sportistima, pevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi.

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je greota da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti obelodanjena - kaže Soraja. Ona će, kako Informer saznaje, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocenih automobila, povezivanju sa madam Željkom Rolović, ali i drugim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Soraja je svesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali je ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno da spavaju dok knjiga ne ugleda svetlost dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogrešili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitaoci nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače hteli marketing imam posebna poglavlja - misteriozna je Vučelićeva.

Soraja dodaje da je u startu nastao "problem" kada je počela sa pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

- Ne gledam u prošlost da bih se preispitala za nešto ili žalila za prosutim mlekom. Međutim, sad kada sam počela da se prisećam svega zbog knjige, skapirala sam da tu ima toliko toga. Sigurno ću morati da je objavljujem u nastavcima - priča Soraja i dodaje da niko neće moći da je cenzuriše:

- Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću, niko ne može da mi se meša.

(Informer)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Politicar

06.02.2018 10:48

Podrska Soraji,soraja do pobede.

ODGOVORITE
Name

nakaza

06.02.2018 17:36

Kad prostitutke poput ove nakaze su u prvom planu, onda znas koliko je drzava propala, nema pomoci...

Name

I narod

07.02.2018 08:10

...je propao koji gleda ovu plastičnu nakazu, koji je podržava, kojem je ona uzor i koji će kupovati njenu knjigu. I mi smo propali i ludi koji gubimo vrijeme komentarišući ove "in osobe".

Name

Crni

07.02.2018 08:35

Soraju za predsednikka !!!

Name

Ana

06.02.2018 11:19

Draga curo hoces da platis glavom, nisi se ti "druzila" sa hodzama i popovima nego opasnim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Paradox

06.02.2018 15:33

Hahhaaaaaaa. Koja je razlika? Kriminalci su i ti sto se svestenstvom nazivaju. Pogledaj im vozni park. Ne razlikuje se nikako. Nego smijesno mi. Curi je glavni organ i alat polni organ. Ne znam sta je mislila sa knjigom , veneris figure u boji ili kamasutra ili ????? Playboy mozda. Buuuuuuhuhaha

Name

re

06.02.2018 17:38

Nemoguce je porediti hodze i popove, to moze samo onaj ko kaze "svi su isti" sto je samo po sebi retardacija...

Name

Боки

06.02.2018 12:04

Јес' вала, кад хоћеш главу да изгубиш онда урадиш овако нешто.... врло глупо понашање. Можда мисли изнуђивати паре од "баџа" али.... врло ризична работа...

ODGOVORITE
Name

Soraja

06.02.2018 12:26

Djavo neka je nosi sto se tice men, nase drustvo je dotaklo dno ,gleda narod Soraju, faemu, parove i ostale bljuotine, narode ima mnogo dobrih pametnih ljudi pa neka vam oni posluze za primjer.

Name

Боки

06.02.2018 12:59

Али пријатељу, ко тјера народ да је гледа? У мојој се кући не гледа и знам о њој зато што отворим портал са вијетима да прочитам озбиљне вијести али је непрестано је у насловима дотичнаи колегинице јој. То што знам нисам из текстова сазнао већ из насловних блокова. У доста домова уђем и на ТВ неки ђики шоу са гологузима, предшколска дјеца гледају, ајд реци нешто - само ћеш се свађати.

Name

jake

06.02.2018 14:06

Danas svaka budala pise knjigu...

ODGOVORITE
Name

svaler

07.02.2018 06:40

Mene sigurno nema u toj knjizi a steta,

ODGOVORITE