Elena Mikić najbolja mlada sportistkinja

Na nedavno održanom izboru za Sportistu godine grada Bijeljina, titulu najboljeg mladog sportiste ponijela je Elena Mikić, mlada džudistkinja iz Bijeljine. Ovo je samo jedna u nizu nagrada i medalja koje je ova mlada bijeljinka osvojila u svojoj sedmogodišnjoj karijeri.

Zanimljivosti 06.02.2018 | 10:59
Elena Mikić najbolja mlada sportistkinja
Kada je prije sedam godina ušla u salu na prvi trening džudoa znala je da je to ljubav za čitav život. A kako se u ljubavi uvijek daje sve kako bi opstala i Elena je u ovaj sport uložila sebe, a sudeći prema brojnim medaljama i nagradama, ova ljubav je obostrana.

Jedna povreda je bila dovoljna da postane neizvjesna njena takmičarska karijera, ipak čvrsta volja i istrajnost Elenu su vratili na noge, a ona se vratila uspješnija nego ikada.

Smatra da se u životu treba truditi i vrijedno raditi i da rezultati neće izostati, što je dokazala i titula najboljeg mladog sportiste u Bijeljini.

Elena je učenica sedmog razreda OŠ “Knez Ivo od Semberije” i kaže jako je ponosna na to što vidi da je veliki broj njenih vršnjaka uključen u neku sportsku aktivnost.

Džudo nije lako trenirati, ptrebna vam je snaga, oštroumnost i posvećenost i potrebno je da se treninzi ne preskaču. Za sada to uspijeva uskladiti sa školskim obavezama. Trenutno e u ovom sportu mala pauza, a već krajem februara ona se sa svojim kolegama iz kluba priprema za nove pohode.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar