Beograd: Ovo je ubijeni mladić

Dalibor Despotović (35), koji je večeras ubijen u sačekuši u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, radio je u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, i veruje se da ih je on, 2010. godine, poslao da likvidiraju Luku Bojovića.

  • Vijesti
  • Srbija


Despotović je bio među devetoro uhapšenih u novembru 2010. godine, koji su sumnjičeni da su u toku 2010. godine, izvršili nekoliko razbojništava, među kojima su i pljačka Vojvođanske banke na Čukarici, NLB banke u Železniku, kao i dvostruka pljačka Alfa banke u ulici Vojvode Stepe, čime su pričinili materijalnu štetu u vrednosti od 10 miliona dinara.Tada je otkriveno da su Despotović i Miloš Kljajić, obojica državljani Crne Gore, u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, podrumima i automobilima krili čitav arsenal oružja. Tom prilikom pronađena su četiri “heklera”, tri automatske puške, tri pištolja, dve “pumparice”, 5,5 kilograma sporogorećeg štapina, zolja, municija, ali lažne policijske značke.Poznato je i da su Dalibor Despotović i Miloš Kljajić su radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, čiji je brat Branislav ubijen u oktobru 2009. Veruje se da ih je Šaranović poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu "zemunskog klana", ali je taj zločin sprečen.U novembru 2010. zajedno sa njima dvojicom uhapšen je i rođeni brat Saše Cvetanovića - Jugoslav Cvetanović koji je, inače, radio u Šaranovićevom kazinu „Slavija“ i, prema nezvaničnim informacijama, poslatim ubicama pružao logistiku. Jugoslav Cvetanović je ubijen ubijen u septembru 2017. godine, a njegov brat je za ubistvo "zahvalio" Luki Bojoviću.

Kljajić je u Podgorici bio osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva, ali je Apelacioni sud predmet vratio na ponovno suđenje.

Izvor: Kurir

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Stranac

05.02.2018 22:57

Jastaaaa samo pobit neradnike lopove misle zivit sa tudji ledja.

Ma idi begaj!

Re

05.02.2018 23:01

Sta je trazio ,i dobio je ,posteno( predmet zakljucen).

Re ,

06.02.2018 09:42

hercegovac

05.02.2018 23:07

Povatati strpati u maricu i ne otvarati vrata prije Podgorice. Nek se kolju doma.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.