Neda Ukraden isprozivala Severinu

Neda se pohvalila da je ona i dalje seksualno aktivna.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


Pevačica je pre nekoliko godina u jednoj emisiji rekla da je gledala eksplicitni video snima Kebine snajke s jahte od pre nekoliko godina i priznaje da i nije baš oduševljena

Neda se pohvalila da je ona i dalje seksualno aktivna, ali se zarekla da nikada neće reklamirati svoje partnere.

– Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao slepice pa ćemo da gledamo kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu – rekla je pevačica kroz smeh u, a na pitanje da li poseduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

– Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog – rekla je pevačica.

Novosti
foto:internet

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Lupaš gluposti Nedo

05.02.2018 14:13

Em što si dokazano "loš čovjek" , em idi na gerijatriju pa tamo pokazuj svoje sposobnosti u krevetu.

Alo Alo

05.02.2018 17:12

Gospodjo Nedo,ne prilici vasim godinama,i obrazovanju,da se ovako izrazavate.

Obrazovanju?

Re

05.02.2018 19:25

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.