Akcija: Nini je potrebna pomoć

Humanitarna akcija za pomoć Nini Bližnjaković proširila se na čitavu regiju, kako bi se skupilo što više novca za njeno liječenje. Petnaestogodišnjoj Nini je nedavno dijagnostifikovana leukemija, a trenutno se nalazi na liječenju u Beogradu.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Humanitarnu akciju pokrenuli su učenici dobojske gimnazije „Jovan Dučić“, a za samo par dana podržale su je sve škole, te razna udruženja i organizacije u gradu, pa se na desetinama lokacija u Doboju prikuplja pomoć za Ninu.

Skupština grada Doboja na narednom zasijedanju usvojiće odluku da se sredstva u iznosu do 100.000 KM izdvoje za njeno liječenje, a u međuvremenu se održavaju humanitarni turniri i koncerti sa ciljem da se pomogne Nininoj porodici u finansiranju liječenja koje će dugo da traje. Prema riječima njenog oca, spremni su i za odlazak u inostranstvo ukoliko se pokaže da je potrebno.Iz gimnazije „Jovan Dučić“ apeluju na sve koji su u mogućnosti da se uključe u ovu akciju uplatama na žiro-račune ili lično u prostorijama škole.

Humanitarne aktivnosti biće nastavljene i narednih dana, tako da svi imaju priliku da malim gestom učine mnogo kako bi se Nina što lakše izborila sa teškom bolešću.

Svrha uplate: Pomoć za liječenje Nini Bližnjaković

Broj žiro-računa: 5520161779971104 (Addiko banka)

Broj deviznog računa: SWIFT: HAABBA2B
IBAN: BA395520161779972753 (Addiko banka)(BN televizija)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Pitanje

04.02.2018 20:18

Zašto se to radi, pa zar nema sada Fond za ovakve stvari.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.