Stanje u RiTE se normalizuje

Stanje u Rudniku Gacko danas se normalizuje nakon vanredne situacije zbog enormnih kišnih padavina, eksploatacija uglja se odvija normalno, a nastavlja se i sa proizvodnjom otkrivke, potvrdio je Srni Petar Marković, rukovodilac proizvodnje u ovoj radnoj jedinici.

Republika Srpska 04.02.2018 | 10:30
Stanje u RiTE se normalizuje
On kaže da su u pripravnosti ljudstvo i mehanizacija ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti nakon jučerašnjeg nevremena.

"Situacija je u potpunosti stabilna. Nasipi drže vodu, a u poslijepodnevnim časovima očekujemo veći pad nivoa vode", kaže Marković i dodaje da se stanje na terenu prati i da će adekvatno reagovati ukoliko bude potrebno.

On ističe da voda nije prouzrokovala nikave štete na mehanizaciji, ni drugoj opremi, niti je prodrla u kop.

(SRNA)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Joja

04.02.2018 11:27

WC u dnevnoj sobi?

ODGOVORITE
Name

As

05.02.2018 14:52

Napisali mu sta da kaze balavac

ODGOVORITE
Name

Mitar

05.02.2018 20:37

Zaista te rude,to prirodno bogatstvo je blago,tako ode moj komsija Stjepan Mitrovic u rite Ugljevik i zaposli se kao neki inzinjer,preko neke strake i sa fals diplomomom i eto za par godina milion,pa su ga kao et suspendovali a on izvadi dokument da nije uracunljiv a te politicke stranke ga stite,jer ga oni i postavili tu pa on sad a na bolovanju pa opet muze i opet zamisli i posten radnik tamo ima dobru platu iako ih je se nakrcalo previse ,valjda to pred izbore pa ostanu ipak ,ipak prirodna bogastva su bogastva ali ne za sve,za pojedince,evo ja u inostransvu rintam 15 godina pa nema nista a komsija milionce pa uziva

ODGOVORITE