Stanje u RiTE se normalizuje

Stanje u Rudniku Gacko danas se normalizuje nakon vanredne situacije zbog enormnih kišnih padavina, eksploatacija uglja se odvija normalno, a nastavlja se i sa proizvodnjom otkrivke, potvrdio je Srni Petar Marković, rukovodilac proizvodnje u ovoj radnoj jedinici.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


On kaže da su u pripravnosti ljudstvo i mehanizacija ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti nakon jučerašnjeg nevremena.

"Situacija je u potpunosti stabilna. Nasipi drže vodu, a u poslijepodnevnim časovima očekujemo veći pad nivoa vode", kaže Marković i dodaje da se stanje na terenu prati i da će adekvatno reagovati ukoliko bude potrebno.

On ističe da voda nije prouzrokovala nikave štete na mehanizaciji, ni drugoj opremi, niti je prodrla u kop.

(SRNA)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Joja

04.02.2018 12:27

WC u dnevnoj sobi?

As

05.02.2018 15:52

Napisali mu sta da kaze balavac

Mitar

05.02.2018 21:37

Zaista te rude,to prirodno bogatstvo je blago,tako ode moj komsija Stjepan Mitrovic u rite Ugljevik i zaposli se kao neki inzinjer,preko neke strake i sa fals diplomomom i eto za par godina milion,pa su ga kao et suspendovali a on izvadi dokument da nije uracunljiv a te politicke stranke ga stite,jer ga oni i postavili tu pa on sad a na bolovanju pa opet muze i opet zamisli i posten radnik tamo ima dobru platu iako ih je se nakrcalo previse ,valjda to pred izbore pa ostanu ipak ,ipak prirodna bogastva su bogastva ali ne za sve,za pojedince,evo ja u inostransvu rintam 15 godina pa nema nista a komsija milionce pa uziva

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.