Sud kaže: Smjena nije po zakonu?!

Okružni sud u Banjaluci poništio je odluku banjalučke Skupštine grada kojom je Vera Sladojević razriješena sa mjesta direktora gradskog Centra za socijalni rad.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


U sudskoj odluci se navodi da je razrješenje Sladojevićeve nepravilno i nezakonito, jer rješenje o njenoj smjeni ne sadrži obrazloženje, odnosno u njemu nisu navedeni razlozi smjene. Sud naglašava da grad ima zakonsko ovlašćenje da imenuje i razrješava direktore ustanova čiji je osnivač, ali navodi da to mora biti u skladu sa zakonom.

- Osporeni akt ne sadrži obrazloženje, pa prema tome niti razloge njegovog donošenja, kao ni pouku o pravnom sredstvu.

Nedostatak obrazloženja za posljedicu ima nemogućnost ocjene zakonitosti rješenja, tako da predstavlja dovoljan razlog za njegovo poništenje, što Sladojevićeva osnovano ističe u tužbi - obrazložio je sud i naložio gradu da Sladojevićevoj nadoknadi troškove spora od 877 KM.

Ipak, odluka suda ne znači da će se Sladojevićeva vratiti na posao s obzirom na to da je sud u presudi naveo da gradske vlasti u roku od 30 dana treba da donesu novu odluku.

U obrazloženju suda se navodi da je Sladojevićeva u tužbi istakla da joj nisu jasni razlozi razrješenja sa funkcije direktora jer tokom njenog rada nisu utvrđene nepravilnosti u centru, niti je tokom obavljanja navedene funkcije prekršila zakonske odredbe. U tužbi je, između ostalog, navedeno da je razriješena dužnosti prije isteka mandata za šta nije dobila valjano obrazloženje i tu tužbu sud je ocijenio osnovanom.

Dodali su i činjenicu da je Skupština grada u odgovoru na tužbu dostavila podrobnije obrazloženje razloga zbog kojih je donijela ovakvo rješenje, ali da to nema uticaja na odluku suda, jer ti razlozi ne mogu nadomjestiti nedostatak obrazloženja u samom rješenju o smjeni.

Sladojevića je kazala da je srećna zbog presude jer na vidjelo izlazi istina.

- Sve vrijeme protiv mene je vođena politička i medijska hajka. Drago mi je da je dokazano da nisam kriminalac, da nisam zloupotrijebila svoj položaj, kao ni trgovala djecom. Razriješili su me na nezakonit način a postavili političke poltrone i istomišljenike - rekla je Sladojevićeva.

Dodala je da ne zna da li će biti vraćena na posao.

- Vidjećemo u narednom periodu kako će odlučivati oni za koje se sada pokazalo da su odlučili protiv zakona. Vidjeću njihov idući korak i u skladu s tim pravno djelovati - rekla je Sladojevićeva i dodala da će tražiti sve što joj pripada po zakonu, uključujući i plate.

U Gradskoj upravi Banjaluka su kazali da još nisu dobili presudu suda i da neće komentarisati ništa dok ne dobiju dokument.

Skupština grada Banjaluka 20. jula prošle godine smijenila je Sladojevićevu sa funkcije direktorice Centra za socijalni rad Banjaluka zbog navodnih propusta u radu iznesenih u anonimnim prijavama.

Obustava istrage

Okružno tužilaštvo u Banjaluci u novembru prošle godine donijelo je naredbu o nesprovođenju istrage protiv Sladojevićeve. Tada je utvrđeno da su anonimne prijave o nezakonitostima u radu i mobingu nad radnicima od strane Sladojevićeve rezultat nezadovoljstva i ličnog sukoba nekoliko radnika među kojima i Bojana Arule, koji je bio kandidat za direktora centra.

Izvor: Glas Srpske

KOMENTARI105
POŠALJITE PORUKU

Regan

03.02.2018 17:39

Tako se radi moj bajo kad se kanadski dolari ubace u promet,svee presude su pozitivne,jadni li smo

Kretenu jedan poklopi se po ustima jer nisi dostojan da uzmes u usta ime jedne takve zene. Kanadske dolare bi uzeo ti, jer takve ljudske lige mogu samo ovako napisati. Pravda je na strani hrabrih i postenih, a ludnica za takve kao sto si ti. Stisni muda pa podnesi krivicu prijavu ako si siguran i imas dokaze za svoje pljuvanje. Sigurno ce ti odmah priletiti i bagra koja je pokusala da uništi zivot jedne zene!

Andjeo

03.02.2018 18:50

Napokon je istina izašla na vidjelo, optuznice su odbačene, dokazalo se da je nezakonito smjenjena, još da se ovaj Arula kazni za svoja nedjela pa da se javnost tacno informise ko je kriv za desavanja u centru a ne žena koja se borila protiv nepravde

Sonja

03.02.2018 19:26

Sto pjenis seko,samo sam malo cacnuo temu,onako usput

Regan

03.02.2018 21:25

Ova Vera nevjerna i bezvjerna, stvarno je jedan anđeo, pardon, stvarno je Andjeo.

Nešto fali

03.02.2018 21:36

Druze, sve si u pravu. Ali se ovi trgovci djece i silovatelji uznemiruju...

re Regan

03.02.2018 23:59

Poznace se po odlukama svojim.Kriminalna grupa koja je zloupotrebljavala sirocice na najmonstruoznije nacine,a glupacu koristila za sprovodjenje.razjasnice se to van granica RS.Tek je pocelo .dugo je trajalo.Treba vremena da se mnogo veliko klupko odmota.Od mene licno je trazen novac da mi se spasi unuce od zlocinacko-pedofilske mafije.Ona je potpisala gnusne nebuloze i cinila najprljavije mahinacije.,kako bi oteli dijete za svoje mracne ciljeve.Cekam svjedocenje jer sam slucaj prijavila organima gonjenja.Bice to jedna velika prica u vidu feljtona.Razotkricer se oni koji trenutno imaju vlast i moc da to zataskavaju.Zivi bili ,pa vidjeli.Pozdrav od bake.

BAKA

04.02.2018 00:11

Sta je sa Brankom Sladojevic? Zbog cega je ona amnestirana iz ove price? Pa, ova Vera je mala maca za Branku Sladojevic!

Pitanje

05.02.2018 19:50

Ne razumijem kad te biraju na funkciju skupštinska većina te glasovima postavlja na funkciju po stranačkoj liniji bez obzira na tvoje kvalitete,kad te smjenjuju traže obrazloženje.Dolazim politički a kad odlazim hoću obrazloženje,većina izabranih direktora su licemeri.

razumko

05.02.2018 22:11

Aj ne seri šuške su bile.

Re Anđa

06.02.2018 08:04

idi bolan psihijatru

03.02.2018 18:53

Ona je za robije i ona i njeni pomagači u kriminalu.

Cijela Banjaluka zna sta je radila. Greska grada je u tome sto nibe vodio racuna pa je ispala politicka smjena. Ona predstavlja se one koji dvadeset godina upravljaju gradom a sad su odbaceni.

Luk I Sir

03.02.2018 19:34

SRAMOTA, LOPOVI SAMO MOGU OPSTAJATI I DAJTE JOJ KRILA ZA JACI KRIMINAL.

X

03.02.2018 19:51

Kako vas samo nije sramota ,u tom Centru je jedina ona ta koja je pravedna i postena zena.Sve se svodi na mafiju,kriminal i korupciju,zato su je smijenili i smjestili joj.Vera je osoba kojoj su zastita dijece na prvom mjestu,licno moj predmet je vodila i maksimalno fer i korektna.Trebaju vama centar da vode zlostavljaci i pedofili jer ke sistem takav,a postena gospodja se nije uklapala i to

Renata

03.02.2018 20:57

Aleksandra

03.02.2018 19:44

Naravno da nije po zakonu! Citava medijska hajka koja se protiv nje vodila je ocigledno isplanirana i sramna. Da li ste se zapitali sta su ti "propusti u radu" zbog kojih je ona smjenjena? Ne, nije ni mobing radnika, ni trgovina djecom nego problem pojedinaca kojima je IQ 20. Problem nas, kao naroda, da prihvatimo red, rad i disciplinu, to je kod nas zaboga mobing. Takodje nam je problem da prihvatimo osobu koja je na funkciji direktora, a nije kriminalac, ne prihvata mito i korupciju i ne prodaje radna mjesta, pored toga i visoku obrazovanost koju posjeduje gospodja Sladojevic. Cudan smo mi narod. Najgore od svega, meni licno, su dvije rijeci koje su se spominjale od pocetka ove hajke na gospodju Sladojevic, a to su "trgovina djecom". Da li ste vi svjesni tezine tih rijeci? Niste, ocigledno niste, jer da jeste takvo nesto se ne bi spominjalo. Nama ne trebaju drugi da nas unistavaju, mi to sami sebi radimo. Polako, ali sigurno.

Kolege 61 iz centra su se potpisale da se smjeni 9 radnika je ludača otjerala na ljekarsko bezbroj nezakonitosti u radu sve politički pokriveno preko dns.Šljamaru ne robiju.

nije nego

03.02.2018 22:19

Pa dobro Aleksandra, pitaj Veru sa kakvim je to strucnim objasnjenjem dala djedu od 60 godina da usvoji bebu, pored toliko bracnih parova u 30tim ili 40tim godinama koji su takodje zeljeli da usvoje bebu? Koja to struka kaze da je đed podoban za usvojenje a neko ko ima 30ak godina nije? To je trgovina djecom Aleksandra. Pitaj Veru je li taj djed mozda njen bivsi stranacki kolega, na visokoj funkciji?

Re

04.02.2018 14:07

Zar ovi što studiraju socijalni rad imaju IQ?

re aleksandra

05.02.2018 22:14

Aleksandra, odspavaj ti još malo.

uhk

06.02.2018 08:01

Vr46

03.02.2018 20:11

Od samog početka sam vjerovao da je Vera nevina i da nije sposobna da uradi nešto takvo za sta su je optužili, i kao sto mnogi vide istina je isplivala na površinu, i dokazano je da nije kriva stavite se samo na njeno mjesto i na teret koji je nosila na sebi trpeci svaki dan gomile laži, ali kako kazu dok istina obuje cipele laž obidje pola grada..Sta drugo reci za ovu ženu nego da je borac pravi, ovo je čist dokaz da se svaka borba isplati...

Vera je nevina u lakat ludača je to opičena za Tunjica ili Foče.

Rade

03.02.2018 22:05

Kad joj vidiš facu, dovoljno je.

kik

06.02.2018 08:02

Todor

03.02.2018 20:26

Zar ova nije na robiji koliko je zla ova gadura nanijela ljudima 61 radnik se potpisao da se ona smjeni i dalje bi šefovala e neće moći.

Neće je vratiti za direktora nikad a sudiće se sa radnicima i kolegama još bezbroj puta.

dns sekta

03.02.2018 20:56

Sta ti klosaru pricas sta ti znas o Veri pa tisi u zatvoru samo neznas

Davor Nova Topola

03.02.2018 22:19

O Todore u sumu te okrenulo 61 klosar

Davor Topola

03.02.2018 22:51

Pa Doce ponovo u centar da napravi ciscenje

Davor Acic

03.02.2018 22:55

Vidim pisete da je pisano rukom gospodje Vere,ja kao covijek koji je imao razvod I centru mogu samo reci da je gospodja Vera postovala i moju (bivsu)gospodju i mene,veliki covijek je bila, da su nam na svim funkcijama ovakvi ljudi poput nje, znao bi se neki red i mir.A radnici centra su znali sta su radii i kakve su torture vrsili plaseci i majke i oceve da ce im se djeca oduzimati,zato se poklopite jer vidim da samo sta ste procitali da ste i to vjerovali.Gospodju Vera samo napred

Danijel

03.02.2018 23:16

Nikad je neće vratiti za direktora možer blejati koliko hoće čeka je još bezbroj sudskih procesa svi pojedinačno da je tuže.

eliot nes

04.02.2018 11:12

Renata K

03.02.2018 21:06

Mislim samo i shvatam ko nije bio u Centru za soc .da moze da pise i pljuje zenu ,onaj ko je bio zna sta su doticni poput gospodje Dalile Bojic spremni da urade ,da stite nasilnike i od njih prave zrtve.Vera ponovo za direktor,jedino tako ce da se suzbije ono lidilo

Verku na Tunjice pod hitno.

fafaron

03.02.2018 21:55

Moze naTunjice al da pude zamjenik Direktora Tunjica

Davor Acic

03.02.2018 22:57

Tunjice doživotno.

jhg

06.02.2018 08:05

Samica tunjice.

ziki

06.02.2018 13:13

xyz

03.02.2018 22:08

Svi ovi komentari koji veličaju ovu gaduru, pisani su rukom Vere Sladojević.

Tako je nikad se neće vratiti za direktora lujka neviđena opičena.

ne dnsu

03.02.2018 22:37

Sta ti pricas klosaru jedan ja pisem svojom rukom

Davor Acic

03.02.2018 22:46

Sto se ne potpises stavljas incijale klosaru

Davor Acic

03.02.2018 22:47

Ajd jadnice jedno dobio si koji dinar iz kanade ajd popi leksilijum dade smiris

Davor Acic

03.02.2018 23:00

Davor Topola

03.02.2018 22:08

Moze Vera da bude Premijerka a sigurnoce i biti sta vi klosari Banjalucki pricate bajke sud donio u koris njenu i platice sve od grada Bl pa ostali institucija Vera ce biti ili Ministar finansija ili Premijerka a njecese vracati mecu smecare poput Arule i slicni njemu mangup napada zenu sto neudari na muski.

Davor Nova Topola

03.02.2018 22:14

Uvela reda medju mafijom u centru pa im zasmetala

Davor Acic

03.02.2018 23:14

Istina uvijek dodje

Diana

03.02.2018 23:35

Kakav sistem ,takav i narod ,,zato i jeste sve ovako ,optuzite nekog ko se pokusava izboriti sa kriminalom i odmah vam taj neko ne odgovarazena je dokazala da je cista,da nije "kriminalac"optuzite ju izbacite i kad istina izadje i ispliva opet pljujete,imate li imalo stida i srama?Stidite se,s obzirom da ste iz nekih stranackih partija ovakve osobe vama ne odgovaraju.

Anja

03.02.2018 23:43

Gdje vam je nestao razum?Ne valja vam kad neko posteno obavlja svoj posao?To je radila gospodja koju biste najradije vidjeli u zatvoru?U ovoj drzavi je sve dno dna,Gospodja Trivic (radnik centra)kada sam vidjela uz koga je i sa kim je ne cudi me sto se takve ne smjenjuju,ne zna sta je cestitost kao ni centar i ona radnik,ona se pita nesto,sramota me reci i da je poznajem

Tina

03.02.2018 23:55

A ko bih vama odgovarao da dodje?Neko ko ce da podrzava gej paradu(vecina tih gospoda to i jeste)neko ko ce stititi nasilnike,neko kome ce se osporavati da vidja dijete,sta hocete od zene koja je prije svega obrazovana i svoj posao obavljala kako treba a nadam se iskreno da cete se vratiti jer Vi zasluzujete mjesto direktora a ne lopovi poput vecine koja tamo rade,Samo znam da su se majke ucijenjivale oduzimanjem djeteta jer su dobijale bombonjeru,parfem ,Vera drzite se Vi ste jedna iskrena,postena zena ,dama.Jedino Vi mozete suzbiti u centru ono ludilo

Nepostojeca slamka spasa

03.02.2018 23:58

Vera se malo koprca, a zna da joj je odzvonilo. Pa-pa...

Ti znas kome je odzvonilo u sumu te okrenulo.

Davor Nova Topola

04.02.2018 11:43

Idi kuhaj rucak,jadna bila.

re davorike dajke

04.02.2018 13:24

baka

04.02.2018 00:18

Zaklela sam se pred ikonom da cu raskrinkati zlocinacko-pedofilsku mafiju.Ako me ubiju i moj grob ce se protiv njih boriti.Nije mi ostalo jos mnogo zivota,ali sam ga spremna dati za one upropastene sirocice.Vera mora u zatvor.

Baba vidim da si senilna,ajd psihijatru,ako si neuroticna pomoci ce ti Bojan Arula i psiholozi centra jer oni takve smatraju normalnim sto se vidi iz prilozenog da su te oni nagovorili .Tamo ko je normalan on je lud i obrnuto

Tea

04.02.2018 11:56

Tvoj Arula i ostali su male mace u odnosu na način na koji ću se ja sa tobom u javnosti obracunati.Zarila si i palila,ali si stala na baba-minu onoga momenta kada si poslala potjernicu da otmeš naše unuče.To ti je bio početak kraja zlodjela koje si činila.Moraće me neko iz tvog mafijaškog miljea odležati,kako sam dobila prijetecu poruku.Ali će vas sve moj grob pobijediti.

ponovo baka Veri

04.02.2018 13:19

Ti se zaklela pred ikonom kakote nije sramota uzimati ikonu u usta iznosis lazi kakote nije sramota.

Davor Nova Topola

04.02.2018 22:28

Kod Samozvanog psihologa Arule i Nikole Morace onog skljocu malog koji je neistine pisao po novinama klosar.

Davor Topola

04.02.2018 22:31

Euro

04.02.2018 04:52

Ovo može samo sud Banjalučke Luka, koga dokazi zanimaju veza i štela samo....

Jesi ti cigan ima isti u u Gradisci zovu ga euro jadan nebio..

Davor Nova Topola

04.02.2018 22:17

baka

04.02.2018 10:05

U zlocinackoj mafijaskoj grupi ima gadova iz pravosudja.POZNACE SE PO ODLUKAMA SVOJIM.Te kriminalne odluke koje donose,presudjuju sebi.Jednoga dana ,kada normalni ljudi budu sudili o ovim zlocinima i pisali knjige,imena tih sudija i svih koji budu podrzavali ova najmonstruoznija djela,biće upisani kao ljudi tame i zla.I potomci njihovi će se zgrazavati.

Sta ti znas o pravosudju i kosi da komentarisea odluke suda toje institucija.

Davor Nova Topola

04.02.2018 11:40

Virkate pomalo iz mišijih rupa,virkate.Čeka vas zaslužena kazna.

baka

04.02.2018 13:21

Davorike dajke.

davorike dajke

04.02.2018 13:36

Prestavljas se kao Baka sto nekazes pravo ime smecaru ili smecarko kose krije u sumu vas okrenulo i vukovi napali.

Davor Nova Topola

04.02.2018 21:56

vjernik

04.02.2018 10:16

Od svih zala ovoga svijeta ,najvece zlo je zlo naneseno nezasticenij i nejakoj djeci.Pod plaštom najboljeg interesa djeteta i velom tajne,siluju se i upropaštavaju sirote nejaci.Poslije im se mijenja identitet i šalu se na sve strane svijeta.Neke od njih su nalazili mrtve na ulici Bog ce ovo zaustaviti i presuditi izrodima ljudskim.Biće to kazne kakve još svijet vidio nije.Pustice Bog dažd na one koji znaju a ćute.Siroti,siročici,neka vam je Gospod na pomoći.Spavate li mirno sudije i jeli šaka papira koji se novac zove vrijedan svega ovoga.

mozda

04.02.2018 10:36

Ovaj stub srama racuna da je to jos malo slave.Jadnica.

Sta nije jasno?

04.02.2018 11:12

Ko zna da cita, procitace da je sud nalozio Gradu da u roku od 30 donese novu odluku o smjeni Sladojeviceve, a ne da je vrati na posao direktora. Zasto se doticna hvali ovakvom odlukom suda, pa vjerovatno zato jer je glupa.

Baka Veri

04.02.2018 13:09

E ,Vera,Vera,sresćemo se nas dvije u tuzilastvu,nisam ti poslala tražene pare preko advokata,pa si pisala nebuloze da mi se osvetis,bijedo ljudska.Pošto to sporo ide oko tvoga zatvora ,odlucila sam da se sa tobom obracunam putem javnosti,a takodje i sa onima koji te stite.Javnost je moje oružje.Ide tvoja slika na naslovnu stranu sa onim jadnikom kojeg si zloupotrijebila.Moraces dati odgovor,sta si planirala uraditi sa nasim unučetom i kome da ga prodaš.Presudila ti je Austrija.Te prijetnje putem advokata me nisu dotakle.I moj grob ce se boriti protiv tebe,izrode jedan.

majka

04.02.2018 13:29

Vera je zloupotrebljavala CZSR i palamudila ,ovisno od toga ko joj koliko plati.Ta spodoba ne govori sa porodicom muža i njega je okrenula i ucijenila.To svi u porodici znaju.Ona je zlo koje ova zemlja još nije vidjela.

Pun pogodak i istina ona je uvjek uzimala pare a glumi kao brigu za djecu niko joj ne vjeruje.

dns sekta

04.02.2018 14:20

Prodala bebu

04.02.2018 14:02

Vera Sladojevic nije htjela dati bebu na usvajanje mladom bracnom paru vec je dala covjeku od 60 godina, razvedenom, samo zato sto je on nacelnik Prijedora. I ko sad moze reci da tu nije bilo zloupotrebe polozaja i nesavjesnog rada? Moze samo korumpirani tuzilac.

Dolijace taj tužilac.

re

04.02.2018 15:04

Pricas gluposti kome ona da da bebu kako vas nije sramota da tako pricate.

Davor Nova Topola

04.02.2018 22:11

Pitaj Veru je li nacelnik Prijedora usvojio bebu i je li Vera potpisala to rjesenje. Recice ti tvoja drugarica.

Re

05.02.2018 08:24

majka sticenika

05.02.2018 09:01

Staaaaaaaaaaaaaaa,ne prica sa porodicom muza i njega odvratila od brata,a meni prodaje pricu kako trebam voditi dijete i odrzavati kontakte sa muzevom porodicom,zato sto je koristila moga bivseg.O hulja jedna.

DAvorka

05.02.2018 11:08

Ima li ova Verka Budimirka jos nekog pored ovog nepismenog Davora da je brani?

Nema,to je sto je,to jew ona ustvari bijednicai koprca se kao riba na suhom.Joooooooooooooooj!Nema joj spasa.

davorike dajke

05.02.2018 13:13

Dječja posla

05.02.2018 15:03

Nekada davno, kao djeca, djevojčicama po imenu Vera, pjevali bi: Vera Vera guske tjera, guske viču ga ga, ode Vera u vraga. I te male Vere su se tada ljutile, plakale i durile. Kako li je sada, ljutile li se..??

Strkicka,Dasicka. jos neke.

nesto mi poznato

05.02.2018 19:38

A u mom selu sjećam se kao sad da je se djevojčicama po imenu Vera pjevalo od prilike ovako "Vera vera guske tjera, guske gaču fiju fiju, ode Vera na robiju" Nisam ovim komentarom želio da prejudiciram krajnji ishod ovog slučaja koji je poprilično uznemirio javnost, nego ako smijem da primijetim nakon svih pročitanih komentara vidim da je u pozadini nešto mnogo opasnije, a to je činjenica da smo i u ovom slučaju duboko podijeljeno društvo.

Re Dječija posla

05.02.2018 20:24

kancelarijski stakor

05.02.2018 17:30

Sta ova izblajhana jadnica ocekuje? nekadasnja GAZDA Starcevice se nada da ce ponovo sutati papire.

javnost

05.02.2018 17:46

Sta ovaj ludak koji se predstavlja Davor stalno pominje sumu ? Vidi se da je iz Verine druzine, jado jadni na niske grane si spao.

Verka Dobrijevka

05.02.2018 17:48

Vera ceka svoju prugastu odjecu i pravac Tunjice tamo joj je i mjesto. Moze povesti ovog tipusa Davora iz svoje Topole da joj pravi drustvo. Malo ce se Balabanko ljutnuti, ali sta je tu je.

Pa neznam ko moze prije da ces ti branim je da i sta jel imas nesto protiv dobila na sudu.

Davor Topola

05.02.2018 20:55

dokle

05.02.2018 18:45

Pa jel moguce da ova gadura jos progovara i to o kriminalu a svi znaju kako je dosla u fotelju.smislila mafijasica sistem,dala u Blic kako se u centru zlostavljaju djeca, objavljivala njihova imena,trazila iz kanade pomoc,pisala lazi odbornicima i kao ona ce spasiti centar.Radnici pisali upozoravali trazili pomoc, a kriminalka opet dodje. onda nastaviti gaziti ljude, razboljevati,unistavati ustanovu,rastjerivati saradnike, ma unistila sve do cega je dosla. kad su ljudima zivoti dosli u pitanje oglasili se da spasu zivu glavu. niko nije vjerovo da je to moguce dok se klupko nije odmotalo. sram je bilo,hvali se da nije kriva, a zna hostaplerka sta je radila. sada dala pare da ne ode u zatvor. svi to znaju. i opet naziva postene radnike koji su tek malo prodisali da su oni kriminalci. Pa imas li imalo obraza stoko jedna, ko te rodi i dje te rodi.

Ne sikiraj se ,ice oni u zatvor sto je kriju.

re

05.02.2018 19:41

za Davora ili Veru

05.02.2018 19:11

A jadna na sta je spala pretvara se sada da je musko

Nepretvara se sta ste navalili na zenu ja je stitim Borac iz Arkanovi Tigrova.

Davor Topola

05.02.2018 21:00

gradjanin

05.02.2018 19:11

Ona je svoje prozujala i vrabci na grani znaju kakva je to huja i da treba sto prije u zatvor.

Sramota

05.02.2018 19:12

Sram je bilo, a sudbinom tudje djece se igrala.

davorka

05.02.2018 19:14

Stvarno zena ima odvratan pogled. Jadan covjek pored nje, sta sve mora istrpiti.

Sta ti znas o njenom covjeku sjebani ste.

Davor Topola

05.02.2018 20:58

Banja luka

06.02.2018 11:21

Gorski štih.

Urodice plodom.

re

06.02.2018 13:30

radnik Centra

06.02.2018 11:34

Strkicku I Dasicku takodje na stub srama,one su joj bile savjetnici,a obe su kvalifikovane kriminalke.Za bombonjeru ce nanijeti veliku stetu bilo kom djetetu.Nadam se da ce ih ova pokrenuta lavina odnijeti tamo gdje treba u prugasti pidzamama.

joj

06.02.2018 11:43

Kriv Arula sto je kokkurisao za direktora,prica za retardirane.Sta taj Arula ima sa njenim kriminalon,pi... ju materina.Doce vrijeme I donijeti NOVINE.

61 radnik centra

06.02.2018 11:49

Davornka ,Dasicka I Strkicka stalno smrde po casnom portal I kucaju:Davorike dajke.....

da,da,da

06.02.2018 11:54

Ljubomorni radnici na njenu frizuru,a sto se kriju papiri?Izace djelo na vidjelo budite ubijedjeni I sudije ce na stub srama/Zna li neko koji sudija je to aminovao?

vjernik

06.02.2018 12:02

To Arauli treba skinuti kapu I ostalim 6o radnika sto su digli svoj glas/Borite se ako Boga znate/.

Koje taj Arula jel to onaj sto kante smecarske nosa.

Arkan

06.02.2018 13:26

Arkane,dodji ubi babu.

baka

06.02.2018 14:49

Borite se ako boga znate sta ti znas koje bog .

Legija

06.02.2018 17:06

Markone

06.02.2018 15:23

Na zalost,kod nas je bolje biti dobra u krevetu nego zavrsiti nuklearnu fiziku !

Daj cuti propala je ko stari kauc.

re

06.02.2018 15:33

Sta ti znas koje propao ko stari kauc pogledaj sebe re bleko jedna.

Legija

06.02.2018 17:05

Halo

06.02.2018 15:59

Topola,javi se!

RC

06.02.2018 16:05

Jeste zagazila u criminal,ali one dvije kuje,Gasicka su joj najvise zla nanijele svojim savjetima,ona potpisivala,a one se lukavo izvukle.Sada regrutuju Jakovljevicku,ali je slaba,ne prima se.Tu je I Doroticka prste stavljala,ali je bila jako oprezna.Vjestaci to sve mogu povezat.Dvije kuje na robiju prije nje.

Zaboravi Strkicku .

re RS

06.02.2018 20:47

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.