Blik: Đoković operisan u Švajcarskoj?!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, navodno se podvrgao hirurškom zahvatu povređene desne ruke na klinici u Švajcarskoj, prenosi lokalni tabloid 'Blik'.

Tenis 02.02.2018 | 13:00
Blik: Đoković operisan u Švajcarskoj?!
Kako se navodi u tekstu jednog od najčitanijih švajcarskih listova, Novak je primećen kako napušta kliniku "Racetrack" u Mutencu

"Video sam gospodina Đokovića samo na televiziji kako igra na Australijan Openu, i već je nosio zavoj na desnoj ruci", rekao je neimenovani doktor, pokušavajući nevešto da sakrije da je Srbin bio kod njih u klinici.

Dan ranije, ma društvenoj mreži Tviter pojavila se slika na kojoj se jasno vidi da je srpskom igraču ruka bandažirana. 

Đoković se vratio na teren na Ozi Openu posle šestomesečne pauze, ali se bol u laktu vratio je povreda nije bila dovoljno sanirana. 

Novak je do sada odbijao mogućnost operacije, što je istakao odmah posle povlačenja sa Vimbldona prošle godine, a spekuliše se da je okoštala modrica ponovo počela da se pomera i da stvara takav bol da je nemoguće takmičiti se na najvećem mogućem nivou. 

Ostaje da sačekamo potrvdu ili dematni iz štaba dvanaestostrukog Grend Slem šampiona, ali se čini da povratak na teren, nažalost, neće uslediti bez nove višemesečne pauze.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar