Oproštaj: Dačić sahranio oca

''Radio je u narodnoj miliciji u najteže vreme, borio se za Srbiju, ja sam rođen na Kosovu jer je on radio tamo''.

Srbija 01.02.2018 | 18:25
Oproštaj: Dačić sahranio oca
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u suzama se danas oprastio od oca Desimira, koji je preminuo u utorak.

Na sahrani Desimira Dačića, danas na Novom groblju u Beogradu, Dačić je održao govor, kojim se oprostio od oca.

''Dragi moj Desimire, održao sam milion govora u životu, ali ovaj mi je najteži, jer je ovo najteži dan u mom životu. U njegovom životu nema ničega čega bi se stideo.

I mi smo se ceo život trudili da njega ne obrukamo. Radio je u narodnoj miliciji u najteže vreme, borio se za Srbiju, ja sam rođen na Kosovu jer je on radio tamo'', rekao je kroz suze Ivica Dačić.

''Vodio je mučenički život, borio se za svoju decu, za naše školovanje, sve je sam radio i gradio, sakupljao je pečurke i šipurke da bi zaradio za nas.

Sve što smo mi danas, to je on. Pred smrt nam je govorio: 'Pustite mene, gledajte decu.' Nedostajaće nam puno, nije dočekao 80. rođendan koji je 3. marta.

Na dan kad je on umro bio sam u Vatikanu, nije dočekao da čuje da me je Putin odlikovao, umro je sat pre toga, zato taj oreden posvećujem njemu'', rekao je vidno potresen Ivica Dačić.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Penzionerka

01.02.2018 18:29

Saucesce porodici. Dirljiv oprostaj. Ja to necu doziveti. Moja deca su propala generacija 90 tih. Cerka je umrla, a sin je i u 41 oj narkoman. To je nama nasa zemlja dalab, da imamo Slobu, Dacica i Vucica za marsala.

ODGOVORITE
Name

Srpska Dijaspora.

02.02.2018 10:59

Dirljiv Govor G.Dacica.familiji Dacic I Svim Ozaloscenim Iskreno Saucesce Veliki Gubitak U Porodici I Srpskom Narodu Magdedasu.

ODGOVORITE