Kamenovana kuća Marine Ivanović

Porodični dom Marine Ivanović, prve žene nedavno ubijenog Olivera Ivanovića, u kojem žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić, kamenovan je u noći noći između utorka i srede, ali na svu sreću niko nije povređen.

Srbija 01.02.2018 | 10:55
Kamenovana kuća Marine Ivanović
Za sada nepoznati napadači ušli su, nešto posle jedan sat po ponoći u dvorište kuće u Sutjeskoj ulici u severnoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj od soba. U tom trenutku u kući su bili baka Nadežda i njen sin Branimir, koji su čuli lomljavu stakla, ali nisu verovali da su baš oni meta napada.

- Mama i brat su bili budni kada se napad desio, ali su pomislili da je u pitanju neka flaša iz kafića koji se nalazi preko puta nas. Tek uveče, kada sam došla da uzmem neke svoje stvari iz sobe, videli smo da je polomljen prozor. U sobi smo pronašli i veliki kamen, kojim je ovaj napad učinjen, što jasno govori da je reč i smišljenom delu - govori za "Novosti" Marina Ivanović.

Ona ističe da je uverena da ovo nije slučajnost, imajući u vidu situaciju koja se dešavala prethodnih dana, i sigurna je da im je ovim napadom poslata određena poruka koja unosi zebnju, nemir i strah.

Nakon prijave policiji, pripadnici KPS obavili su uviđaj na licu mesta, ali još nema uhapšenih niti osumnjičenih za ovaj napad. Od trenutka kada je Oliver Ivanović ubijen u ovoj ulici pojačano je prisustvo kosovske policije, ali ni to nije pomoglo da se ovaj napad desi.

Porodična kuća Cvetnića nalazi se na samo dvadesetak metara od mesta gde je 16. januara ubijen lider GI SDP Oliver Ivanović. Bio je oženjen Marinom i sa njom ima tri sina Nikolu, Žarka i Janka.

 (Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Piksi

01.02.2018 10:11

Tu porodicu su vlasti žrtvovale da pokažu Srbima na KiM kako nema života za njih tamo! Srbi na KiM su se bili organizovali nekako, radjala se djeca...i odmah visoka politika da uništi sve! I ako od neprijatelja to i očekujemo, nisam očekivao da će srpske vlasti izdati svoj narod na KiM...prevarih se izgleda!

ODGOVORITE
Name

dzoo

01.02.2018 10:12

Neka im je Bog na pomoci Srbi imali nas gori na svetu.Pa dokle vise?

ODGOVORITE
Name

Poznavalac prilika

01.02.2018 11:11

Ma vojska botova uništava i travu ako treba. To je naša svakodnevnicu u svim srpskim zemljama.

ODGOVORITE
Name

civilizacija

01.02.2018 11:40

Ovo ne samo da je nepostovanje prema ozaloscenoj porodici nego je za mene bogohuljenje. Ali pravda stize kad-tad, sudnji dan i bez molitve..

ODGOVORITE