Mali Vučić kod Branka Kockice

''Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on'', rekao je Milićević.

  • Vijesti
  • Srbija


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, bio je odličan učenik i u osnovnoj školi i u Zemunskoj gimnaziji, pobjednik na gradskim i republičkim takmičenjima iz istorije, ali i pionirski prvak Beograda u šahu. Trenirao je košarku i igrao fudbal.

Ko bi rekao da će nekada nestašan dječak, kako je i sam sebe nazvao više puta, danas biti prvi čovjek Srbije.

Na beogradskim izborima koji predstoje, podršku SNS i Aleksandru Vučiću pružio je i Branko Milićević Kockica.

Kockica je za beogradske medije otkrio da je između ostalog podržao Srpsku naprednu stranku i predsjednika Vučića, jer je kako je rekao, predsjednik kao dijete snimao u "Kockici".

''Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on'', rekao je Milićević.

Pogledajte video i Aleksandra Vučića  u emisiji kod Branka Kockice:Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Ma daj

31.01.2018 23:42

On i sport? :)

Da,da bavio se sportom , bio najbolji ucenik i bio je najljepsi , sve su djevojcice bile zaljubljene u njega . hahahahahahaha Neša Stefanovic je bio najaci u skoli a sada kad mu je dosadno istrci maraton. hahahahahaha Dacic je u vojsci bio visok 187 cm ... "Ne ne ne veruj u idole" kaze jedna pjesma ...

Igor

01.02.2018 05:12

mm

01.02.2018 18:44

Gluposti snimak kockice iz 81 godine tad je vučić imao 11 godina a išao u obdanište bio je mnogo napredan

Kao i mi

01.02.2018 21:47

Vucic kao da je naucio od Dodika samo kredite i to od gorih nego sto smi mi. Jadno je nase skolstvo da nam kinezi i turci izgradjuju zemlju.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.