Umro Čačanin koji je "oživio"

Predrag Gostiljac (75), poljoprivredni penzioner iz Lipnice u blizini Čačka, koji umalo da živ bude sahranjen u četvrtak, danas je preminuo uprkos naporima lekara da poboljšaju njegovo zdravstveno stanje.

Srbija 29.01.2018 | 13:42
Umro Čačanin koji je "oživio"
U poseti su mu juče bili ćerka i sin, ali on je bio veoma loše, da bi danas oko 9.30 časova izgubio bitku za život.

Priča o Gostiljcu kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena vaskrsnuo, šokirala je građane Srbije.

U čačanskoj bolnici je rečeno da je na odeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje pratilo, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu želeli da daju.

Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog lekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac „oživeo“, tražio je da mu je vrate.

Zet Saša je pričajući o ovom slučaju rekao da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primetio da se „mrtvacu“ pomera najpre stomak, a zatim i prst.

Kume, nisam najbolje

"Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao „pokojnik“, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: „Predo, kako si?“, a on mu je s kreveta odgovorio: „Nije baš najbolje, ali dobro sam“.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

neobična teorija

29.01.2018 13:56

Da li čovjek može u višedecenijskom životu milijarde puta biti čas klinički mrtav čas potpuno zdrav da se to smjenjuje kao poluperiodi izrazito niskofrekventne naizmjenične fizičke veličine??? Nije niko baš toliko izdržljiv. Nismo mi toliko jaki za toga.

ODGOVORITE