Zamalo ga nisu živog sahranili?!

O ovom Čačaninu bruji cela Srbija: Deda ustao iz mrtvih, pa hteo da se poveri ćerki! Iz sobe pobegli svi osim kuma!

  • Vijesti
  • Srbija


Predrag Gostiljac (75), koji umalo nije živ sahranjen jer ga je doktor proglasio pokojnim, pokušao da razgovara sa članovima porodice u čačanskoj bolnici, ali nije mogao.
 
Priča objavljena u Kuriru o Predragu Gostiljcu (75), poljoprivrednom penzioneru iz Lipnice nadomak Čačka, kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena vaskrsnuo, šokirala je građane Srbije.

Tragikomičnu situaciju kroz koju je prošao ljudi su komentarisali s ljutnjom, ogorčeni na propust lekara, a čovek koji umalo nije živ sahranjen i kojeg su familija i prijatelji već počeli da oplakuju smešten je potom u čačansku bolnicu. U poseti su mu juče bili ćerka i sin, ali on je bio veoma loše.

Hitna krije grešku

"Iz koronarne jedinice je prebačen na interno odeljenje, gde je rodbini omogućeno da ga poseti. Izgleda dosta lošije u odnosu na četvrtak, kada se sve izdešavalo. Sa ćerkom i sinom nije uspeo da progovori ni reč, a želeo je. Upinjao se da im nešto kaže, ali nije uspeo", ispričao nam je Saša, Predragov zet.

U čačanskoj bolnici je rečeno da je na odeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje prati, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu želeli da daju.

Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog lekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac „oživeo“, tražio je da mu je vrate.

Podsetimo, zet Saša je pričajući o ovom slučaju rekao da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primetio da se „mrtvacu“ pomera najpre stomak, a zatim i prst.

Kume, nisam najbolje

Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao „pokojnik“, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: „Predo, kako si?“, a on mu je s kreveta odgovorio: „Nije baš najbolje, ali dobro sam“.

(Kurir)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Xxl

29.01.2018 15:22

POCELI SU NAS I ZIVE SAHRANJIVAT....TO JE ONA NARODNA....DABOGDA ME ZIVA SAHRANILI....XAXAXA

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.