Možda Verder, a možda i Cvajta!

Dve opcije za Nemanju Milića! Dani odluke pred momkom iz Sombora. . .

Fudbal 26.01.2018 | 08:15
Možda Verder, a možda i Cvajta!
Nemački mediji su pisali o Verderu, ali bi krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milićkarijeru mogao da nastavi u Grojter Firtu! Član Cajte iz Bavrske najavio je odgovornima iz Ljutice Bogdana da je zainteresovan za usluge rođenog Somborca i da bi u narednim danima mogao da pošalje konkuretnu ponudu.

Dakle, sve j u početnoj fazi. A li čak i kada bi Grojter poslao ponudu na Marakanu pitanje je da li bi snažni ofanzivac promenio sredinu. Iz više razloga. Nekadašnji član Spartaka i OFK Beograda je jedan od važnijih šrafova Vladana Milojevića. Brojke ne ukazuju na takvu konstataciju, ali je Milić imao veliku ulogu u jesenjim rezultatima Crvene zvezde.

Opravdao je poverenje u dvomeču protiv Sparte i posebno u sudaru sa Krasnodarom. Uglavnom je ulazio sa klupe i menjao Radonjića i Srnića.

Grojter Firt je pre nekoliko dana prodao najboljeg napadača Filipa Hofmana u Braunšvajg, tako da im je pojačanje u ofanzivnoj liniji tima urgentno potrebno. Bavarci su videli na delu Milića u dvomeču protiv Kelna.

Milić je vezan ugovorom sa Crvenom zvezdom do 2020. godine. Crveno-beli sigurno mogu da računaju na obeštećenje.

Naravno, ukoliko dođe konkretna ponuda pitaće se i Nemanja Milić. Iskusni fudbaler bi voleo da karijeru nadogradi osvajanjem trofeja u crveno-belom dresu, ali treba imati u vidu da je dosadašanji fudbalski vek proveo u Srbiji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar