Vučić pomogao Oliveru i meni

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, kaže da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kontaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo.

  • Vijesti
  • Srbija


"Najteži period u životu mog pokojnog supruga bile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Ipak, neizmerno mu je značila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna", rekla je ona u intervjuu za Srpski telegraf.

Vučić je, naglasila je, posjećivao Ivanovića i često kontaktirao sa njim.

"Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god dam treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom", rekla je ona.

Udovica Olivera Ivanovića nije željela da spekuliše ko se krije iza njegovog ubistva, ali je rekla da se nada da će u narednih nekoliko dana dobiti informaciju o tome ko je ubica i naručilac ubistva.

Istovremeno je negirala spekulacije da će ući u politiku i nastaviti tamo gdje je njen suprug stao poručivši da politiku "mrzi više od svega" i da u te vode ne bi ušla "ni po koju cijenu".

Izvor: Tanjug

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

???

25.01.2018 13:43

Pitajte bivšu ženu,koja je stajala pokraj sinova kao vučica.Zna ona zašto se sklonila,a ova nema pojma ni šta radi ni šta priča.

Cujjj pa to mu znaci druga . Sve jasno.zato je ona potcala u BG da je vucko tjesi. Kako kazu bosnjaci nije ni njezino maslo za ramazana. Treba i nju stisnut ima i ona udjela u svemu tome.

Cirkus

25.01.2018 15:53

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.