Tukao bivšu ženu i njenog sina

O. S. (40) zverski je pretukao svoju bivšu, a njenom sinu (5) pokušao je da otkine polni organ!

  • Vijesti
  • Srbija


O. S. (40) iz Beograda uhapšen je prekjuče nakon što je u Zemunu, u kući svoje bivše devojke M.P. (30), krvnički pretukao njenog sina S. P. (5), skinuo ga golog i pokušao rukama da mu otkine polni organ! Monstrum je prethodno pretukao i M. P., preteći joj da će je rasporiti!

Dečak je zbrinut u bolnici zbog posekotine i hematoma na penisu, a nasilniku je nakon hapšenja izmereno čak 1,99 promila alkohola u krvi.

M. P. kaže da je sa O. S. donedavno bila u ljubavnoj vezi, koja je trajala oko dva meseca.

- U subotu uveče došao je u moju kuću, hteo je da popričamo, rekao je da želi da se pomirimo. Dugo smo razgovarali, a onda me zamolio da ostane kod mene da prespava. Bio je pripit i nisam htela da mu se suprotstavljam, pa sam mu rekla da legne na jedan krevet i da ne pravi buku, jer su mi sin (5) i mlađa ćerka (2) zaspali. On je potom otišao do prodavnice i kupio neku rakiju. Vratio se u kuću i počeo da pije i da pušta muziku - priča M. P. za "Informer" i dodaje da je pre samo deset dana operisala slepo crevo, pa se malo teže i kretala.

- U više navrata sam mu rekla da smanji muziku, da mi ne probudi decu, ali je on nastavljao po svom. Celu noć nije spavao i ujutru je bio mortus pijan. Kad sam ustala, on je počeo da me vređa i da me šutira. Zgrabio je čokanj od rakije, nabio mi ga je u stomak, koji sam operisala. Počeo je da viče da će me rasporiti jer sam ku*va. Moj sin se probudio i skočio da me odbrani, a ovaj je tek tada podivljao - kaže M. P.

Tada je, prema njenim rečima, O. S. počeo da urla na dečaka.

- Vikao je mom sinu: "Šta je?! Braniš majku ku*vu! Sad ćeš ti mali da mi popušiš k... c" Onda ga je onako pijan zgrabio za ruke i viknuo: "Daj prvo da vidim šta imaš u gaćama!" Strgao je trenerku i gaće mom sinu i snažno ga povukao za pišu. Sin je od bola i straha počeo da vrišti, a onda se otrgao i otrčao kod moje majke, koja živi u kući pored, u istom dvorištu - priča M. P..

Za to vreme O. S. se ponovo okomio na Mirjanu, dok u jednom trenutku mališan ponovo nije ušao u kuću.

- Tad ga je sa obe ruke zgrabio za glavu i podigao ga od zemlje. Urlao je: "Šta je, p***o mala, otišao si da me cinkaš kod babe? Sad ćeš da vidiš...", a onda ga je svom snagom tresnuo o zemlju. Skočila sam na njega, a moja majka i sestra su tad utrčale u kuću i nekako smo ga onako pijanog izgurale iz kuće. Odmah sam pozvala policiju - priča M. P.

Povređeni dečak je odmah prevezen u Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić", gde su mu lekari konstatovali posekotinu od 13 milimetara i hematome na genitalijama.

O. S. je u međuvremenu lociran i uhapšen. Određena mu je mera zabrane prilaska M. P. i njenom sinu, a zatim je tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva zatražio da se nasilniku odredi zadržavanje do 48 sati.

Uhapšeni se tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

(Alo/Informer)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Ludak

23.01.2018 17:30

Treba mu osjec ono sto ima medju nogama nek vidi kako je.

Uh note sacuvaj ja kakve monstroume,krvnike,i zlicinca ova zemlja drzi,a zakon je tako naklonjen takvim zlikovcima,kazna dozivotnu je mala za takve zlikovce.

Uh

23.01.2018 21:57

Damir

23.01.2018 20:39

Pa sta sa vama Srbi ba,sta srbija sve nakoti boze sacuvaj.

Ima manjaka na svim stranama treba dobiti 30 godina robije pa vise nebise usudzivali to raditi.

Sale

23.01.2018 22:35

In

24.01.2018 01:47

Dozivotnu robija skotu

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.