Ko traži privođenje Dodika?!

Institucije Bosne i Hercegovine su prošle godine od Republike Srbije zatražile da privedu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika zbog "neke vile". Kazao je to u intervjuu za Televiziju Happy predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Republika Srpska 23.01.2018 | 13:04
Ko traži privođenje Dodika?!
''Bio je zvaničan zahtjev za privođenje predsjednika RS prije godinu dana. Zamislite da Srbija privodi predsjednika RS. Jeste li vi normalni? Šta hoćete, da pravimo granicu onakvu kakva je nekada ranije pravljena? Da ne puštamo naš narod da uđe u Srbiju, da ne damo našem narodu koji hoće da ide u RS i u BiH da pređe granicu? Tako nešto se nikada neće dogoditi'', kazao je Vučić.

Zvaničan zahtjev institucija BiH prema institucijama Republike Srbije, koji se odnosi na Milorada Dodika, je zaista poslat prošle godine. Potvrdio je to u razgovoru za Faktor ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić. Međutim, zahtjev se, suprotno Vučićevim tvrdnjama, nije odnosio na privođenje predsjednika RS.

''To ide na teret onih koji su trebali da informišu predsjednika Vučića. To nije bio nikakav zahtjev za privođenje ili za hapšenje, ali je bio zahtjev za međunarodnu krivično-pravnu pomoć, da se provjeri jedna finansijska transakcija Milorada Dodika, koju je on negdje u prvoj polovini prošle godine iz Pavlović banke uputio na Komercijalnu banku Beograd. Radi se o finansijskoj transakciji od 750.000 evra. Ovdje se sumnjalo u porijeklo tog novca te se samo tražilo da se istraži ta finansijska transakcija'', pojasnio je Mektić.



Radi se, kako je naveo, o totalnoj nebulozi i neistini. 

"Šta znači tražiti od Beograda da uhapsi Milorada Dodika? Šta onda? Ne možemo mi tražiti to od Beograda. Dodik je pozivan u Tužilaštvo BiH u Sarajevu, pa iako je govorio da nikada neće doći i dati izjavu, ipak je to uradio. Što da tražimo od Beograda? Kako bi Beograd dalje sa njim postupao? Ne može ga Beograd isporučiti BiH kada Dodik ima državljanstvo Srbije. Sve je to besmislica i zabluda u koju je doveden predsjednik Vučić", poručio je Mektić.

Kazao je da pretpostavlja da je ova priča skrojena u Kabinetu predsjednika RS.

"Vjerujem da je bio cilj da se predstavi da je Savez za promjene imao jedan takav zahtjev, te da mi koji vršimo vlast u Sarajevu budemo pogrešno predstavljeni", naveo je ministar bezbjednosti BiH. 

BiH i Republika Srbija su još 24. februara 2005. godine potpisale Ugovor o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima, koji podrazumijeva i razmjenu informacija u situacijama poput "neke vile".

''Sasvim smo regularno preko Ministarstva pravde BiH uputili zahtjev Ministarstvu pravde Srbije da se provjeri ta transakcija i to je u interesu sprječavanja pranja novca. Niko nije nikakvu tražio mjeru prema Miloradu Dodiku. Ako treba privoditi Milorada Dodika, onda trebaju raditi institucije BiH'', dodao je ministar bezbjednosti BiH.



"Neka vila" je vila u vlasništvu Milorada Dodika u beogradskom naselju Dedinje, a njena je kupovina predmet istrage u slučaju nazvanom "Pavlović banka". Izjavu u okviru te istrage je u prostorijama Tužilaštva BiH u Sarajevu dao i Milorad Dodik. Taj predmet se još uvijek nalazi u rukama Tužilaštva BiH, a povratna informacija iz Republike Srbije se, navodno, još uvijek čeka.

''Nismo dobili nikakav odgovor. Ta je informacija otišla negdje u prvoj polovini prošle godine iz našeg Ministarstva pravde ka Ministarstvu pravde Republike Srbije i mi nikad nismo dobili nikakvu informaciju. Osim toga, upućivali su neke druge informacije za neke druge provjere i to sve funkcionira, ali ovo za Dodika nismo dobili nikakav odgovor. Taj nam predmet stoji u Tužilaštvu. Razmjena tih podataka je svakodnevnica. Srbija traži od nas, mi tražimo od Srbije i to funkcioniše. Nije valjda da se taj sporazum odnosi samo na "obične smrtnike". Ako je u pitanju neki funkcioner, u ovom slučaju Milorad Dodik, da on bude isključen iz jedne takve provjere'', izjavio je Mektić.

U mogućnost da je neko pogrešno informisao Vučića o sadržaju zahtjeva koji se odnosio na Milorada Dodika je teško povjerovati. Mnogo je logičnije njegov posljednji istup i isticanje "zaštitničke uloge" u odnosu na srpski narod u BiH povezati sa predstojećim izborima u Beogradu, ali i pokušaj jačanja pozicije Milorada Dodika njegovim predstavljanjem kao osobe koju "zbog neke vile" proganjaju institucije BiH.

(BN/Faktor)

Komentari / 116

Ostavite komentar
Name

Zool

23.01.2018 12:12

Srbija je sigurna kuca za političare iz BiH a ranije i iz HR.Svi oni rade po nalogu Beograda i tamo imaju imovinu u koju mogu da pobjegnu kao u sigurnu kuću ukoliko nekada izgube vlast i neko ih pozove na odgovornost za kriminal koji su ostavili iza sebe.Sutra da opet zarate oni bi imali svoje vile i milione tamo a narod bi opet u kolone i šatore.Svi su se oni nakrali i imaju rezervnu državu a ti obični narode pamet u glavu i ne dozvolite da vas ovakav olos huška jedne na druge.

ODGOVORITE
Name

blbl

23.01.2018 12:12

Vucicu sve manje verovati.Poceo je izmisljati i praviti od sebe politicara slicnog Dodiku. Mislio sam na pocetku da bi moglo biti nesto od njega al u poslednje vreme vara narod.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

23.01.2018 12:18

Konacno dva najjaca lika srpskoga naroda da su postali jedno. Idemo zajedno,najjaci smo!! Poz za hejtere koji su mislili da je Vucic protiv Dodika

Name

Neko tamo

23.01.2018 12:20

U Srbiji mu malo ko veruje. Namestio je izbore!

Name

Laktaši

23.01.2018 12:28

Bibi u pravu ste da vučić sve više liči bobi i uvlači se u njegove prljave igrice

Name

Narcisu

23.01.2018 12:30

Vučić će na kraju završiti kao ludi Neron , ja mu ne vjerujem ništa , svaki dan na TV priča kojekakve gluposti , u Srbiju idem često , tamo je život"umro" prođite od Rače prema Novom Sadu pa pogledajte to "bogatstvo" o kom on priča, valjda zbog toga potencira iste priče kao prije 30 godina, trula jabuka Miloševićevog režima nikako da ode iz Srbije.Niko im više ne može pomoći

Name

Poslednji kineski car

23.01.2018 12:36

Ovo da nije smiješno bilo bi žalosno. Kaže " Institucije BiH su od Srbije tražile privođenje Milorada Dodika" ?! Pa, zašto te iste institucije nisu privele i uhapsile Dodika u BiH gdje živi? RS je još dio BiH, ili sam ja nešto propustio?! Koja je ovo sprdačina i blamaža. Institucije Bih nemogu hapsiti svoje državljane u BiH, ali zato mogu tražiti njihovo hapšenje kada su isti van BiH?!

Name

TANDARA MANDARA

23.01.2018 12:39

Gledaj u Vucica usta!! Boze mili kakva bagra vodi narod , premijerka lezbejka, ovaj usta napunio silikonom, gospode boze , zbog ovakvih srpski narod gubi na svim frontovima, a Dodik i picousti su isti...

Name

Istina

23.01.2018 13:05

A ubili su Olivera Ivanovića ovi Vučićevi Smradikali , šta očekivati od pokondirene tikve

Name

Paljanin re Banja luka

23.01.2018 13:22

Vi gore u Bl.ko na krivo nasadzeni, kako vam hrvat Mile Dodik preuze sve gusle utinuse poodavno, sram vas bilo, ni S od srbina gore nema, dodzite kod nas da vidite sta je srpstvo, gusle se cuju na svakom uglu, mi smo stvorili u ist.djelu Rs na Palama, a vi u krajini je rusite. Mars

Name

075

23.01.2018 13:26

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić imao je jučer svoje redovito gostovanje u "talk showu Ćirilica" na tamošnjoj "Happy TV" u kojemu je dva sata uz suzdržane i povremene upadice voditelja Milomira Marića držao monolog o svemu i svačemu!!

Name

Obostrana Podrška

23.01.2018 13:44

Dodik je na predsedničkim izborima orvoreno podržao Vučića išao u emisije(Ćirilica) i na mitinge(Arena) sa njim i još sada uleteo na važan sastanak da opravda Vučića što nije otišao na sahranu Oliveru Ivanoviću. Sada mu ovaj vraća tako što njegov lajavac Vučićević u Informeru piše kako će Dodik rasturiiti Sarajevo uz pomoć Hrvata kada bude uzabran za srpskog člana predsedništva BiH. Pravi od njwga Ramba u politici.Večeras ga šalje kod Marića u "Ćirilicu" da ga Marić uzdigne do epskih visina.Pošto je Vučić sinoć baš kod Marića otvoreno podržao i rekao da će mu dati novac poreskih obveznika Srbije da prave obdaništa po Heercegovini(verovatno će starci da rađaju decu jer sve Hercegovce koje znam kada završe fakultet niko se nevraća dole).To kako će u oktobru da ga podrži to će biti tek žestoko,zato svi koji niste za Dodika utičite na svoje bližnje koji žive u Beogradu da neglasaju za SNS nego za njegove oponente-Beli Preletačević.Ako izgubi vlast u Beogradu moraće da se bavi sa svojim problemima i neće mu podrška Dodiku biti prioritet.

Name

BL za Paljanina

23.01.2018 13:49

Pokazao si koliko si vaspitan i kulturan!

Name

Ok

23.01.2018 13:49

Ovaj kad laze laze tako slatko laze,da bi se i malo djete uvjerilo da laze . Covjek sjedi na dvije stolice i sam vodu placa.Izglega imamo novog dobricu.

Name

AMG

23.01.2018 13:49

Nastavlja se kmecanje botova szp i ovih zelenih

Name

kole

23.01.2018 13:50

Vučiću, vjerovao sam da si čovjek koji gleda realno, ali si me debelo razočarao zbog mješanja u unutrašnje stvari BiH i Republike Srpske, prvo si izokreno da se radi o zahtjevu za hapšenje, što je obmanjivanje javnosti, radi se o zahtjevu za provjeru koja važi za svakoga građanina. zašto niste odgovorili tužilaštvu na traženu provjeru. Vidiš li ti da ti štitiš kriminal i kriminalce , konju jedan!!!!

Name

Re kineski car

23.01.2018 15:02

Vi razmiljjate logicno,samo u ovom slucaju Vucic vjerovatno izmislja da bi glumio svesrpskog zastitnika,svaki dan izmislja nesto novo,vjerujte ,on je veliko razocarenje,nema on sta narodu ponuditi osim providnih spinova.

Name

Re Kole

23.01.2018 15:06

da nema ovih komentara ne biste bnednici imali čime da se zanimte i pametujete. Šta ste završili od šjole kada stetako pametni blago nama, pa sve znate.

Name

Mi Sami

23.01.2018 15:09

Vucic ovom otvorenom podrskom Dodiku pola gradjana RS gura da pomoc u borbi od lopova i kriminalaca u RS traze na drugoj strani.Moracemo gledati u Sarajevo i SIPU.I Vucic je veliko razocarenje.Mislio sam da se on bori protiv kriminalaca a on ih je sve okupio oko sebe.One sa sjevera Kosova,nase oko Dodika...A ko ne misli kao oni satanizuju ga preko svojih medija a na kraju bude skup na novom groblju...Morace nam zapad pomoci da se resimo ove gamadi i lopova u RS.Niko drugi ne zeli.E moj Vucicu.Bices ti vece zlo od svih drugih vodjs Srbije zajedno.

Name

Stevan Mali

23.01.2018 15:13

Ili ga pogrešno informišu plaćeni doušnici ili on lupeta

Name

Proleter

23.01.2018 15:21

"Poslednji kineski car" , niko nije ni tražio Dodikovo hapšenje, a detalje ti je pojasnio Mektić, samo što ti nisi ni pročitao članak. Fino ti on kaže, da je to apsurdno, jer Dodik ima državljanstvo Srbije, a to ga spašava od hapšenja. Na žalost, mislio sam da će Vučić povući Srbiju naprijed, pa i RS, ali to se nije desilo. On je upao u istu baru iz koje nam se redovno javljaju Dodik, Bakir i Čović. Da ga ebem, ko može dokazati da je Vučić išta bolji i uticajniji od njih. Zapravo, tu je i Čokolinda, kad malo bolje razmislim. Obični kokošaro zbog kojih u svijetu na nas, gledaju kao na indijanska plemena. Niko ih ne šljivi ni za šta, osim ovih ludih naroda. E da, zapravo, mi jesmo indijanci, pa nam je zato vlast takva!

Name

Politicki Pobacaj

23.01.2018 17:21

Vucic kriminalac kao i Dodik...zivi bili pa vidjeli...

Name

Turboskara za istinu

24.01.2018 07:18

Svaka čast za komentar bas ISTINA

Name

Poslednji kineski car

24.01.2018 10:39

Kakva televizija takav i voditelj. Kakav gost, takva i izjava. Jedno veče gost AV, drugo veče gost MD. A RTRS prenosi sinoć tu nakaradnu emisiju. Gosta i njegove komentare nema potrebe ni komentarisati. Pametnije stvari čujem kada odem na kavu u lokalnu kafanu.

Name

KOGDE

23.01.2018 12:12

da ima zakona obojica bi bili u zatvoru, ili prije da bi u normalnim drzavam smjesteni u psihijatriju neku. obojica, lazovi, manipulatori, mazohisti, kradljivci, kokosari, prevaranti..

ODGOVORITE
Name

Braca

23.01.2018 12:16

Isti obojica, nista im ne treba vjerovati. Diktatori!

Name

Faraon

23.01.2018 12:17

Ti si za psihijatra debilu bakirov..

Name

BL komunista

23.01.2018 12:34

Jedan u Lazu u BG, a drugi na Sokolac opasno da budu zajedno zapaliće bolnicu.Nisu oni glupi već mi koji smo izabrali nagov.

Name

Kogde

23.01.2018 12:35

Da .ja psihijattar da budem a njih dvojica laziva pacijenti . A isto i za njihove glasace.

Name

Mihajlo

23.01.2018 12:41

Re Faraon Pa cemu srdzba, covjek je iznio svoj stav o obojici. Ja isto mislim i vjerujem da ima ljudi koji dalje vide i vise razumiju od drugih. Posjeti ti hitno psihijatra.

Name

Re faraon

23.01.2018 12:47

Kako to mrzim ko god drugacije misli odma je bakirov. Znas li ti da svi ovi koji dodu hvale su bas bakirovi. Svi do jednog ce glasati za njega samo da dounisti RS. A vucic isto sranje samo drugo pakovanje.

Name

Nisam ja, Tita mi.

23.01.2018 12:54

Kako je lijepo slušati kmečanje ove nejači iz SzP. Pa jbm mu miša, šta bi, zaklinjali ste se u Vučića.

Name

NISAM JA,TITA MI.

23.01.2018 13:09

Szp ce pomesti propalog mesara mileta ko prazan špajz!

Name

RE PALJANIN

23.01.2018 14:32

JOJ BISERU PA KRAJISKI KORPUS JE NOSIO POLA SRPSKE NA LEDJIMA I TI SMRADU GOVORIS O BANJALUCANIMA MORONCINO..

Name

Re Istina,

23.01.2018 14:56

Koliko vidim da se mnogo razumes u tehnoloska dostignuca ,majmune osuđivati nekoga za nesto ukoliko nemas dokaza ,budi sreta da sigurnostne sluzbe ne uklope aparature za isleđivanje poruka i telefona "pa ces posle tako tanko piskiti ;skote pokvareni ti jos ne svatas koliko je ta silna tehnika napredovala ,mislim da sam ti malo oci otvorio "đubre si od coveka ).

Name

PALJANIN ZA RE

24.01.2018 06:51

Jeste smradu nosio al televizore i sporete preko ledza , suti poklopi se, na Nisicima s banjalucki korpus pokazo, bjezali ste k zecevi da ne bi ekipe iz Bijeljnei Mauzerovi specijalaca obrali bi bostan, pobjegli ste s linije , vi ste s ustasama citav rat surovali od Kupresa do Save, Pale je kolijevka srpstva , KLOCU

Name

Semberija

23.01.2018 12:14

Vučić slaže kad zine.To znaju i ptice na grani.

ODGOVORITE
Name

RE BRACA

23.01.2018 12:39

PA STA SE PRAVITE LUDI I BOSIC I TADIC SU ISLI U BEOGRAD I PREDAVALI TUZBE PROTIV DODIKA A MEKTIC POSEBNO A SAD SE CUDITE ALI OPET CE POBJEDITI.PA VI I DALJE UDARAJTE PO NJEMU

Name

P

23.01.2018 13:50

PRIVODJENJE TRAŽI POŠTENI I IZVARANI NAROD REPUBLIKE SRPSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Re Semberija

24.01.2018 19:28

Sta imate da se pravdate? Kriminalac je i pokrenuo to naklapanje da bi se vi iz opozicije branili od njegovih lopovluka. Pa jedina pravda je da KRIMINILAC BUDE PRIVEDEN, UHAPSEN i upucen u Zenicu na okajavanje svojih lopovluka. Prirodno je da opljackano vrati narodu.

Name

vučko

23.01.2018 12:16

Ne razumijem zasto Vučić vuče i reklamira ovog kriminalca,a otvoreno je bio na Tadićevoj strani...ili imaju neki zajednički interes,mada mi Vučić ne liči na kriminalca ...stvarno mi nejasno

ODGOVORITE
Name

re vućko

23.01.2018 14:34

Od nekad najmlađeg ministra u Miloševićevoj vladi pa do bolesnika oboljelog od totalne amnezije do zaštitnika kriminala u RS-u dragi Srbi nek' nam je bog na pomoći.

Name

Gidra

23.01.2018 14:44

Dodik je vrlo lukav i prgav. On je uzeo Vucica pod svoje. Zna Dodik da je Vucic bolestan na eksponiranju i ponudio mu ophodnju srpskog naroda. Dodik je i vrlo nepopularan u istocnoj Hercegovini, a uz Vucica tamo moze da se promovira. Vucic je nevidjeni demagog to vec savako vidi. On salje poruke Albancima, pa je u Sarajevu iskreni prijatelj BiH, a onda se pari sa Dodikom. Sveukupno lose nam se pise. Ovo je i promocija i podrska Dodiku od strane Vucica. Opozicija u Rs je sad nigdje.

Name

ŽIKA Ž

23.01.2018 12:16

E MOJ VUČIĆU, DA SI NEŠTO BIO BI VUK ILI VUČINA, AL ŠTA JE TU JE. TI SI KATASTROFA ZA SRBIJU i REPUBLIKU SRPSKU. SMANJI GAS, VEĆ SI SLETIO SA KOLOVOZA.

ODGOVORITE
Name

knez

23.01.2018 12:16

Nikada jadni Srbi na zelenu granu sa političkim liderima! Šta smo mi ovoliko Bogu zgriješili pa su nas ovakvi baksuzi snašli?

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

23.01.2018 12:38

Nismo kolega zgriješili Bogu nego sebi. Na glasanju druže, valjda je to jasno svima.

Name

Re

23.01.2018 12:49

Sto ?????????,, dobro je da se neko pita. Ima boga stigne svakog zasluzeno.

Name

pinokio koji ne laze

23.01.2018 12:18

Da, da, pod hitno istrazivati odakle, kako i na koji nacin.

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

23.01.2018 12:18

NE MOGU VJEROVATI DA VUČIĆ SA SLUŽBAMA KOJIMA RASPOLAŽE NE MOŽE RASKRINKATI KRIMINAL OVE VLASTI U RS. ZNA ON DA SU SVE SRBIJANSKE FIRME NAPUSTILE RS I PREŠLE U FEDERACIJU, ZNA DA OVDE NISU IMALE USLOVE ZA RAD, POREZI, REKETI ITD. POSTAVLJA SE PITANJE ZAŠTO VUČIĆ TO PODRŽAVA. MISLIM DA JE IOLE PISMENOM GRAĐANU RS JASNO ZAŠTO.

ODGOVORITE
Name

Realno

23.01.2018 12:57

Fino covjek neku noc objasnio na fejs televiziji od Senada Hađifejzovica, i o Dodiku i o Vucicu i to je tako.Zapadu se nigdje ne žuri Vucic je instaliran da završi Kosovo a Dodik R.Srpsku.I samo zaludzena budala to nevidi da je tako.R.Srpska je na koljenima nema dalje uništena je ekonomski skroz.Mile ce nažalost dobiti i ove izbore i to je to kraj R.Srpske.Jednostavno ce se ekonomski urušiti,državni nivo ce preuzet neke dugove i garancije ali pod uslovom reorganizacije ustava.

Name

DAKLE, LAŽE!!!

23.01.2018 12:19

Svaka čast gospodine Mektiću!!! Ako je to tačno, onda si javno ukazao na VUČIĆEVU LAŽ?! Trebao bi to potkrijepiti i KOPIJOM TOG ZVANIČNOG ZAHTJEVA od MINISTARSTVA PRAVDE BiH!!! Tako bismo vidjeli da je "CAR GO"?!

ODGOVORITE
Name

AMG

23.01.2018 13:36

Izvini vidje li ti jado koliko Szp ima podrzku glasaca

Name

mrki

23.01.2018 14:01

Mektiću, zašto ne učiniš dostupnim zahtjev za provjeru u vezi "neka vila" pa neka narod vidi da je i taj vučić GO?? ovo šta radi, on je saučesnik naše nesreće i pomaže da se još malo ojadi ovaj preostali narod u RS, ovo je podrška našem pljačkašu??

Name

Drasko

23.01.2018 14:59

Vucic jasno i glasno podrzava Dodika.

Name

Zika.

23.01.2018 18:50

Naravno da je tacno, kupio ga traktorista narodnim parama ( milionima)

Name

055

23.01.2018 12:22

Vucicu trebalo bi da smo svi jednaki pred Zakonom!Zbog cega bi dokazani ratni profiter,dezerter,lopov bio amnestiran!Jesu li to postulati na kojima zelis dagradis Srbiju?Kako te nije sramota to govoriti!

ODGOVORITE
Name

BABA11CC

23.01.2018 12:23

Srbija treba odmah da uhapsi najveceg serbskog kriminalca u Evropi mesara mileta!

ODGOVORITE
Name

Re

25.01.2018 02:46

Jest baba zalomila zub na mileta. Udri ga baba oklagijom.

Name

BL

23.01.2018 12:23

O cemu ti ti Vuce,niko ne pominje zatvaranje granice i zabrane prelaska Srba.Ovdje se radi o privodjenju Dodika a vi ga poistovjecujete kao da je on narod i drzava Sramota Vucicu,isti ste.

ODGOVORITE
Name

Isti su

23.01.2018 12:27

Vucic je zaduzio Srbiju u zadnjih 5 godina 10 milijardi evra preko MMF-a vise nego sve vlade u istoriji novije Srbije.Zaduzio bi i ovaj nas jos vise ali se aranzman sa MMfom dogovara na nivou BiH

ODGOVORITE
Name

ru

23.01.2018 12:27

Bi se osevapio da si uhapsio ovog lopova,i što njega poistovjećuješ s narodom Rs...

ODGOVORITE
Name

Prijedor

23.01.2018 15:03

Pa, kako ti nije jasno da Vucic jasno podrzava Mileta. Ne interesuje ga kriminal Dodika. Sve sto ga interesuje je da se njih dvojica zbilize i igraju ulogu spasitelja Srba. Ide sad promocija po Hercegovini. Sve je jasno. Samo je narod nevidjeno glup vjerujuci da Vucko nekakav lider.

Name

brizla

25.01.2018 13:59

Vucko, Vucko.. olimpijskeigre u Sarajevu su odavno prosle. Nego kako stoje stvari sa Kosovom?

Name

PERO

23.01.2018 12:31

NE VUCICU SVAKA CAST I PRAVI JE PREDSEDNIK AL DODIK NULA OD PREDSEDNIKA NAROD MU UMIRE OD GLADI DOK ON ZASJEDA SA BRATOM COVICOM ISTI SU DODIK VUCE ZA HRVACKI NAROD A NE ZASVOJ

ODGOVORITE
Name

Haris

23.01.2018 12:32

Pa i sam Vučić podržaje Miletov lopovluk,sramota od Vučića iznenadio me pravo mislio sam da je pametniji.

ODGOVORITE
Name

Nije nego

23.01.2018 12:33

Nadati se daće banda jednog dana odgovarati za svu ovu propast. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

MK

23.01.2018 12:34

ŠTITEĆI DODIKA NEŠTITITE VI VUČIĆU SRPSKI NAROD JER SAM DODIK 1992 NIJE ŠTITIO SVOJ SRPSKI NAROD NEGO JE SVOJU GUZICU SAKRIO U VAŠEM OKRILJU A VI VUČIĆU SAMO GUBITE POENE UPRAVO KOD SRPSKOG NARODA OD KAKO STE POSTALI LIČNI BRANITELJ MILOKRADA RONHILA DODIKA DEZERTERA I IZDAJNIKA SRPSKOG VAM NARODA .

ODGOVORITE
Name

Spinovi

23.01.2018 12:43

V I D.

ODGOVORITE
Name

Vele

23.01.2018 12:47

E moj vucicu lazovcino. Ne brani se Srbija lazima i prevarama kao sto ti radis. A isto za dodika vazi.

ODGOVORITE
Name

Tuzno

23.01.2018 12:50

Moj Vucicu, narod je vjerovao u tebe i nadao se da je lik Tita vaskrsao kroz tebe, ali nazalost ti se spetlja sa Milokradom i otkri svoje pravo lice. Samo tako nastavite, unistote i ovo malo sto je ostalo...

ODGOVORITE
Name

borac

23.01.2018 12:53

Vucic i Dodik u istom kolu igraju.

ODGOVORITE
Name

Re

23.01.2018 13:49

I Covic.Panika fata.

Name

Brčak

23.01.2018 12:55

Koji je ovo seronja....nevjerovatno.

ODGOVORITE
Name

LUPETANJU NIKAD KRAJA

23.01.2018 12:55

VUCIC LUPA KO MAXIM PO DIVIZIJI,BOZE SACUVAJ JADA I BJEDE

ODGOVORITE
Name

TRN

23.01.2018 13:00

Imali vecih lazova od Srba bas je Cosa pogodio bas su lazovi niko im nije ravan....

ODGOVORITE
Name

Mitar

23.01.2018 13:11

Vučić lažima staje na stranu Milorada Dodika i to javno. Počeo je predizbornu kampanju veličanjem Dodika, kao da je njihov šef predizborne kampanje. Samo još treba da se i Patrijarh stavi na stranu Dodika i da šou krene. Naravno svi oni koji nemisle kao Dodikov režim, nemogu dobiti podršku Vučića i Patrijarha Irineja.

ODGOVORITE
Name

re

25.01.2018 09:46

Diletanti iz Szp su se lose ponjeli prema Srbima iz "Srbska cast" i to je uticalo i na Vucica.

Name

Petyr Baelish

23.01.2018 13:16

Ne zna se ko je veća ljiga od ove dvojice. Mislim da je Vučić malo veća.

ODGOVORITE
Name

Voja

23.01.2018 13:54

Čekaj, ne razumijem te, pa vi u Srbiji ste hapsili svoje predsjednike pa zašto ne bi onda naše. PS: Kako to da ti nisi dao ostavku na mjesto predsjednija stranke kao i Tomo Nikolić kad je izabran za predsjednika Srbije.

ODGOVORITE
Name

GLASAJ NARODE

23.01.2018 14:03

Glasajte stoko,ginite za svoje dušmane, bolje niste ni zaslužili, jebo vas otac budalasti.

ODGOVORITE
Name

Zoran

23.01.2018 14:15

Vucicu izgubices Beogradske izbore , dzaba ti podrska Miletovih Srba u Beogradu..

ODGOVORITE
Name

Zoran

23.01.2018 14:17

Gubis Beogradske Izbore,dzaba ti Miletovi Srbi u Beogradu.

ODGOVORITE
Name

Jule BL

23.01.2018 14:18

Ovaj Aleksandar je procitani Demagog ...

ODGOVORITE
Name

Tuba

23.01.2018 14:19

Ko trazi pa oni sto ga se boje sds i pdp.

ODGOVORITE
Name

Nije nego

23.01.2018 14:43

Malo je reći da si ti AMG retard, jer sam ti pokušao objasniti neke stvari ali ti kao i tvoji pajtaši sektaši nemate ništa u svojim glavama. A protiv vas nisu samo iz opozicije, već svako onaj ko ima nešto u glavi, moral i dostajanstvo, a što vi ne znate ni šta znači. Đavo da vas sve nosi koji učestvujete u uvoj narodnoj nesreći. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

Re

23.01.2018 21:43

Pratim tvoje komentare,i moj utisak je da ti nisi cist,tebi su svi glupi koji ne misle kao vas 10-15%.

Name

Milan

23.01.2018 14:44

Vucicu, tvoj najveci promasaj je Dodik.

ODGOVORITE
Name

jedan

23.01.2018 14:49

Ne bi se mile ovoliko digao da nema podršku vučića. bas bi oni "humanitarci" mogli doci u RS da to nije vule aminovao.

ODGOVORITE
Name

L

23.01.2018 18:10

Takojjjjjjjjjjjjjje sto postp komener namestu.

Name

Kuferaš

23.01.2018 14:59

Debelo su devlastirani i do bola poniženi građani platili tu ljubav između sličnih, gdje je uz pomoć Patrijarha stimulisan politički pobačaj, i to nije nikakva tajna, pa stoga sličan sličnog brani, i neprestano se sastaju kao neke dvije babe u komšiluku, a da ne spominjem otvaranje kratkih dionica puta u Republici Srpskoj i Srbiji neposredno pred bilo koje izbore.

ODGOVORITE
Name

profa

23.01.2018 15:10

Mile pokusava da skrene paznju na sebe, uvlaceci pri tome i Vucica. Naravno predstavljajuci se kao zrtva. Da nije tuzno bilo bi smjesno.

ODGOVORITE
Name

Borik

23.01.2018 15:20

Nama treba drugo politicko okuzenje i opredjeljenje. Ovo stvarno ne vodi nikud. Beograd se igra sa nama kao sa kakvim promo materijalom. Ovo su vagoni gluposti i demagogije. Nama treba Sarovic i nova politika. Ta politika treba da smiri klimu sa Sarajevom i radi na toj saradnji i na tom saveznistvu. Ovo sa nekad Tadicem i sad sa Vucicem i oduvjek sa Covicem je katastrofa. Nikakve koristi a ni dobra od stalnih sukoba i mrznjom prema Sarajevu. U stvari i nemamo neki izbor, ili nastaviti po starom ili mijenjati kurs.

ODGOVORITE
Name

Kkk

23.01.2018 16:17

Posebno nam treba Sarovic, kao nova opcija.Covjek je 30 godina u politici i nista.Nikada nista nije uradio.

Name

re kkk

23.01.2018 21:48

Pa zar nije ovaj dezerter isto toliko godina u politici i ne smeta ti, šta je to on uradio osim što nas je posvađao sa cijelim svijetom, smeta ti pošten čovjek, voliš kriminalce, blago nama???

Name

Borik

24.01.2018 12:01

Koliko znam Šarivić ima rezultate. Barem, pokušava da radi svoj posao što je u ovoj zemlji rjetkost. Rekoh, ako hoćemo promjenu, mislim da ih većina još razmišlja kao'kkk'. Sve je jasno.

Name

Borac rs

23.01.2018 15:28

VUCICU NISI NI SVJESTAN KAKVU BITANGU BRANIS. SA NJIM NISTA NEMOZES DOBIT SAMO CES IZGUBIT.

ODGOVORITE
Name

Bijeljinac

23.01.2018 15:58

Zna on dobro šta radi, ne budi naivan, on više zna o Dodiku nego ti sam o sebi.

Name

Nije nego

23.01.2018 15:38

Tebi sam AMG rekao gdje pripadaš, pročitaj ako nisi u komentaru ispod članka koji govori koliko postotaka naroda podržava pojedine stranke. Na takve kao ti ne treba trošiti riječi. Svi pripadnici sekte i vaši simpatizeri ste za psihijatrije. Đavo neka nosi svakoga koje učestvovao u nesreći ovog naroda. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

Cvele

23.01.2018 16:09

Ustani narode u oktobru 2018 i zauvjek otjeraj crvenu bandu koja bez nimalo grize savjesti tlaci godinama nas srpski narod! Nemamo vajde od pisanja poruka, nego uhvatimo se olovke u oktobru i vratimo dostojanstvo nasoj majci Republici Srpskoj!!!

Name

AMG

23.01.2018 21:13

Ima vas 20% i pametujete nama kojih ima 80%..pa se zapitaj ko je ko.

Name

Re Nije nego

23.01.2018 22:34

Ti si jarane prespavao rezultate lokalnih izbora.

Name

Bijeljinac

23.01.2018 15:56

Znači Vučić se uključio u izbornu kampanju Dodika.

ODGOVORITE
Name

Nisam ja.Tita mi.

23.01.2018 17:19

Dodik je okoreli kriminalac Vucic to zna trenutna podrska je samo zatisje pred buru...

ODGOVORITE
Name

Re

23.01.2018 17:44

To Mekticu gnjido sugo govnaru jebat CE ti srbski narod znanje pluvat CE te KO god stigne fukaretino.

ODGOVORITE
Name

re re

23.01.2018 18:14

A tek dodika kako ce da pljuju,zivi bili pa vidjeli..

Name

re-re

23.01.2018 21:56

Sram te bilo, crveni bote, ne možeš poznati poštena čovjeka koji se borio za RS, a podržavaš dezertera koji nije bio nigdje u borbi negi i tada je virio iz Beograda kao i sada, vjerovatno si i ti jedan od njih, ili si se prodao za pare ovog naroda-budžetske pare????

Name

In

23.01.2018 20:10

Paljanin. Nemoj prijatelju tako vredjas srbe u krajini neporedi banjalucane sa svim krajišnicima. Ni banjalucani nisu svi za ove kriminalce a o svim kraisnicima da i nepricamo.

ODGOVORITE
Name

Može Biti

23.01.2018 21:37

Ali otkud taj procenat glasova za Dodika,Pavića,Đokića i Stevandića kada nije većina Krajišnika i Banjalučana.Među Srbima gore,bahatije,podlije,kriminogenevođe niko nije podario kao to područje.

Name

In

24.01.2018 00:00

Dogod se budemo delili na kraisnike paljane hercegovce a isti narod baja ce nam biti na vlasti on ih je napravio jer mu odgovara to , za mene i mnoge kraisnike su i paljani i hercegovci i posavci moj narod . Krajnje je vrijeme da bez obzira na regiju svi na izborima zadamo odlucan udarac tiraninu

ODGOVORITE
Name

Biljana

24.01.2018 05:54

Nije to"NEKA VILA",ona kosta 750000eura?!Malo???

ODGOVORITE
Name

Srbin

24.01.2018 07:37

Da je samo vila, bilo bi dobro. Covjek privatizovao cijelu RS i opustosio.

Name

Turboskara

24.01.2018 07:12

Vucicu ne se...i Kad si faca što ne ideš na Kosovo tako larž.Treba ti viza odobrenje.Ostavi ti nas na miru čisti smeće po Srbiji imaš ga i previše.Kad nam ne možeš pomoći nemoj ni odmagati

ODGOVORITE
Name

Lav

24.01.2018 13:55

Mislim da Vucko malo laže malo serki mora za takve navode objasniti kotača je to tražio, jel BiH ima svoje i institucije ako je u pitanju istraga i hapsenje.

ODGOVORITE
Name

BOBA

24.01.2018 14:16

LJUDE SPAJAJU ISTE MUKE TAKO I NJIH JE SPOILA OPOZICIJA ŠTO VIŠE OPOZICIJA RAZOTKRIVA ISTINU NJIH VIŠE SPAJA KO O ČEMU VUČIĆ I DODIK SAMO O NACIJONALNIM INTERESIMA. IMAMO LI MI PROBLEMA KORUPCIJE, ODLASKA OMLADINE A I PORODICA ZA NJIH NARAVNO NEMA ONI SE DRŽE DA ŠTO VIŠE UČVRSTE SVOJU VLAST.DA ŽIVE OD APLAUZA.KAD IH POSMATRATE SVIJET JE NJIHOV OVO JE ZA NJIH BORANIJA.SRETNO NARODE.

ODGOVORITE
Name

DA LI

24.01.2018 18:10

Nije li Vučić nekad davno , dok je bio u radikalima, pokazao sliku te vile na TV?

ODGOVORITE
Name

Nepoznanica

24.01.2018 18:17

Razumijem da Vučić ne poznaje situaciju u Hercegovini ali mi nije jasno da Dodik ne zna koliki je broj novorođenčadi i upisane djece u prvi razred u Hecegovini. Kome trebaju obdaništa, možda starački domovi.

ODGOVORITE