Svečano otvaranje septičke jame!

Leskovački novinari su dobili nesvakidašnji zvaničan poziv da prisustvuju svečanom otvaranju septičke jame u osnovnoj školi u mjestu Miroševac.

Srbija 23.01.2018 | 09:11
Svečano otvaranje septičke jame!
Kako dodaju Južne vesti, poziv je stigao od Agencije za lokalni ekonomski razvoj, za koju je prethodno portal jugmedia.rs naveo da je ugašena.

Prema mišljenju potpredsjednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) i urednika “Kikindskih novina” Željka Bodrožića, ovakva situacija samo pokazuje besmisao u koji smo upali.

Do sada su svečano otvarani brvno u Donjem Vlasu, rampa za osobe sa invaliditetom, ali i čajna kuhinja u Domu zdravlja u Ražnju, dok će prvi čovjek Leskovca Goran Cvetanović ostati upamćen, dodaju Južne vesti, i po otvaranju turskog butika i održavanju konferencije za novinare na Svetoilijskom groblju, kada je, između ostalog, svečano otvoren toalet.

Očigledno je, priča Bodrožić, da se, kako vrijeme prolazi, standardi spuštaju, jer krenulo se od liftova, preko semafora, pešačkih prelaza, a sada je na red došla i septička jama.

Prema procjenama urednika Vranjskih Saše Stojkovića, 98 % novinara su “režimski” koji su u cijeloj situaciji samo nijemi posmatrači onoga što čini trenutna vlast, a što se u Srbiji nikada nije dešavalo.

Prema mišljenju obojice, banalnih stvari bilo je i u Vranju i u Kikindi, ali još niko nije puštao u rad iliti “svečano otvarao” septičku jamu.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Baja

23.01.2018 10:11

Jeli Vučić otvara septičku jamu

ODGOVORITE
Name

Borger

23.01.2018 11:06

vucic ce se spustiti u jamu da vidi jeli sve spremno za prijem buducih stanara

Name

re

23.01.2018 11:22

Ne otvara on već Bakir presijeca vrpcu novog trotoara

Name

svrha

23.01.2018 11:44

Kanalizacija je potreban infrastrukturni objekat od kojeg obični ljudi imaju više interesa nego od kojekavih suvišnih agencija i organizacija.

ODGOVORITE