Žena preminula zbog boginja

Nišlijka stara 21 godinu preminula je jutros oko šest sati na Infektivnoj klinici u Nišu od komplikacija izazvanim morbilama, prenose mediji.

  • Vijesti
  • Srbija


Direktor Infektivne klinike u Nišu Miodrag Vrbić saopštio je da je pacijentkinja primljena 16. januara u teškom opštem stanju sa kliničkom slikom morbila, komplikovanom sa upalom pluća.
 
''Na osnovu njenog stanja, pretpostavljamo da je bila bolesna bar dvije nedjelje prije nego što se javila ljekaru. Primila je antibiotsku i polisimptomatsku terapiju, ali je pored svih primjenjenih mjera liječenja jutros preminula'', saopštio je Vrbić u Nišu.

On je kazao da je žena bila podložnija infekciji pošto se porodila početkom decembra.

Za sada nema informacija da li je preminula žena bila vakcinisana od morbila i da li u njenoj porodici ima još zaraženih, uključujući i novorđenče.

Porodilja je druga žrtva malih boginja na području Niša, prenosi Tanjug.

Od komplikacija izazvanim ovom bolešću 2. januara preminuo je dvogodišnji dječak koji nije bio vakcinisan i koji je, takođe, podlegao upali pluća.

(Agencije)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

глас народа

22.01.2018 23:21

Ја не могу да вјерујем колико је Србија окупирана и колико сви њихови окупаторски медији лобирају и застрашују народ са овим глупостима! Стоп вакцинама!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.