Trajković hoće susret sa Vučićem

Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Trajković uputio je molbu za razgovor predsedniku Srbije Aleksandaru Vučiću.

  • Vijesti
  • Srbija


On je naveo da mu se obraća “u vrlo delikatnom trenutku za našu državu i za sve Srbe sa Kosova i Metohije“.

“Uveliko gazeći sedmu deceniju života i četvrtu deceniju bavljenja politikom, osećam potrebu da vam se obratim i zatražim od vas da za vreme vašeg predstojećeg boravka na Kosovu i Metohiji odvojite malo vremena i porazgovarate sa mnom i sa grupom mojih saradnika i prijatelja koji zbog svoga ugleda nešto znače u našoj sredini“, naveo je Trajković. 

On je istakao da smatra da bi susret i razgovor bio od velike koristi za smirivanje i ohrabrivanje srpskog naroda u teškom trenutku posle ubistva Olivera Ivanovića. 

“U nadi da ćete prihvatiti moj zahtev“, zaključio je Trajković.

(B92)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

deda

20.01.2018 08:03

Davno ste Vi otpisani na Kosovu samo je bolan proces kako se odvija na terenu.Braća Srbi su to davno potpisali i Vas se odrekli.Sve to ide ispod žita ( Srpska posla ) umjesto da su rekli da su bili ucjenjeni ( uzeli lovu ) i to je to.Kao što je bila MIRNA REINTEGRACIJA ZAPADNE SLAVONIJE.Što dobiješ puškom izgubiš za stolom.Moj Momo bolje da čuvaš zdravlje,nema više pravih političara kojima je narod i država na 1 mjestu.

Milutin

20.01.2018 08:26

Neće prihvatiti pogotovo ako ste simpatizeri ili ćlanovi SDP. On će se sastati samo sa sipatizerima SNS- Aleksandar Vučić sa Kosova i Metohije.

Ma ti i Rada nedolazite u obzir, imate svoje mišljenje s nemate para, a gradonačelnik i braća Veselinović obratno.

BL Komunista

20.01.2018 09:56

SIGURNO

22.01.2018 14:52

gOSPODINE tRAJKOVICU NIUIJEDNOM KONTEKSTU NE POMENUSTE GOSPODJU IVIC GOSPODINA COVICA I BRACU NAFTASE BAS INTERESANTNO NI ONI VAS NISU PRIMALI A KAMOLI PREDSEDNIK TADIC.

Zasto u Pristini Trajovica i Jaksica zovu SERIFI najpoznatiji rtgovci sa siptarima nafta glavni produkt ,nafta dodje iz srbije i odmah proda siptarima lepa para

DA

23.01.2018 11:23

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.