Osuđivana zbog veze s Makronom

Kako donosi najnovija, neautorizovana biografija supruge francuskog predsednika, Brižit Makron, zbog njihove ljubavne afere, dok je ona još bila u braku s uspešnim bankarom, stanovnici grada Amiensa, gde je stanovala sa porodicom, osudila je današnju prvu damu Francuske. Bolje nisu prošli ni njeni roditelji, ugledni doktori, koji su takođe bili na meti svojih suseda.

Zabava 18.01.2018 | 18:56
Osuđivana zbog veze s Makronom
Kada je započela svoju vezu s tinejdžerom Emanuelom Makronom, današnja prva dama Francuske, Brižit Makron, i njeni roditelji našli su se na meti osuda. Tako barem tvrdi najnovija, neautorizovana biografija Mele Brun, Brižit Makron: Nepokorena žena.

Naime, njena veza s 24 godine mlađim Makronom šokirala je stanovništvo francuskog grada Amiensa, a osim osuda upućenih njoj, na meti su se našli i njeni roditelji, ugledni doktori,koje su počeli da tretiraju kao da 'imaju kugu', prolaznici su pljuvali na njihova ulazna vratai slali pisma u kojima su osuđivali njihovu ćerku.



Neautorizovana biografija na policama britanskih knjižara pojavila se danas, 18. januara, upravo na dan kada će Emanuel Makron po prvi put službeno posetiti Veliku Britaniju, otkako se uselio u Jelisejsku palatu. U njoj se, između ostalog nalaze i podaci sa čime se sve susretala Brižit Makron nakon što je započela svoju vezu s tinejdžerom u privatnoj katoličkoj školi La Providence Lycée.



Sve do tada, ona je bila ugledni član društva, dolazila je iz bogate porodice, bila udata za uspešnog bankara i imala troje dece. No, svoj savršen život napustila je kada je kao 38-godišnjakinja upoznala 14-godišnjeg Emanuela. Iako je kasnije tvrdila kako se u njega zaljubila kada je on imao 15, a ne 14 godina, kada više ne podleže strogim francuskim zakonima, stanovnici Amiensa tu su aferu smatrali skandaloznom.

Autorka knjige citira i anonimnog prijatelja Brižit Makron koji tvrdi kako je taj period njenog života ostavio u njoj gorčinu te da o tome ne voli da priča. 'Jednom mi je prilikom rekla kako je tada ostala bez svih svojih prijatelja. Svi oni s kojima je putovala, išla na odmore, preko noći su prestali da pričaju sa njom.'

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jadno

19.01.2018 08:20

Muskarci koji nisu nikad odrasli i koji u znatno starijim zenama traze majku koju nisu mogli imati seksualno. U Srbiji je primjer modne kreatorke. Vidimo muza, ali nikad njegovu mamu koja sigurno lici na kreatorku. Stara zena trazi drugu mladost, samodokazivanje, odanost, a i seks. Kako bi to bilo da se ja udam za neku od djece koju sam poducavala. Uzas.

ODGOVORITE
Name

makron

19.01.2018 11:49

Nemoj zaliti akosise omrsila mladje mozda treba da dobro j,,,e nemoj zaliti tisi vec u godinama onje mlad moze dobro timariti necese pozaliti

ODGOVORITE