Policija: Vlasnik lociran u Srbiji!

Besim Hoti iz kosovske policije kaže da su uspeli da otkriju poslednjeg vlasnika izgorelog automobila za koji se veruje da je korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića. Prema njegovim rečima, poslednji vlasnik "opel astre" lociran je negde u Srbiji. Do sada ispitano šest svedoka, kaže zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević.

Srbija 18.01.2018 | 18:11
Policija: Vlasnik lociran u Srbiji!
Zamenik komandira policijske stanice u Severnoj Mitrovici Besim Hoti je u izjavi za prištinsku Gazetu ekspres odbio da kaže da li je poslednji vlasnik automobila Albanac ili Srbin, jer su, kako je rekao, istražitelji još u fazi istrage.

"Koje je nacionalnosti vlasnik vozila je još nepoznato jer su to odvojeni podaci policijskih istražitelja", istakao je Hoti.

Prema njegovim rečima, poslednji vlasnik sumnjivog automobila, "opel astre", lociran je negde u Srbiji.

Hoti je rekao da se istraga na otkrivanju ubice Ivanovića odvija povećanim intenzitetom, i da policija sarađuje s međunarodnim vlastima.

Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević je u međuvremenu izjavio da je u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića do sada ispitano šest svedoka i da se ne sme dozvoliti da druge teme zasene ovaj gnusan zločin.

Inače, kosovsko ministarstvo pravde potvrdilo je prijem zahteva srpskih nadležnih organa za uzajamnu pravnu pomoć u slučaju ubistva Ivanovića i ističe da je otvoreno za međusobnu pravnu saradnju u skladu sa važećim bilateralnim sporazumom.

Oliver Ivanović je ubijen u utorak ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Na njega je pucano iz vozila u pokretu pištoljem "duga devetka". Nalazi obudkcije su pokazali da je pogođen sa šest metaka.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Šipac

18.01.2018 23:42

Sta vise reci, ubica je iz Srbije, nije Albanac. Ovo neko namjerava da zakuva srbe i albance medjusobno. Isti slucaj je bio atentat na Franc Ferdinanda u Sarajevu nakon toga je izbio rat.

ODGOVORITE
Name

vidovita vanga

19.01.2018 11:36

Neće izbiti rat zbog Olivera. On nije Ferdinand! Ali nbeće se ni otkriti, ko je narčio njegovo ubistvo. Ako je mafija u pozadini, srpska ili albanska, a mafija nema nacionalnosti, onda se nikada neće doznati! A poltički atentat je skoro nemoguć, jer Oliver Ivanović nije bio politička pretnja. On je bio čovek, koji se borio za pravdu! A tamo gde je mafija, nema pravde! Naročito za male ljude, p bili oni srbi, Albanci ili kinezi.

ODGOVORITE