Rodman na liječenju!

Posle skoro 15 godina, bivši košarkaški as opet na odvikavanju od alkohola.

Košarka 20.01.2018 | 17:15
Rodman na liječenju!
Denis Rodman (56) ponovo se leči od alkoholizma, prenosi "TMZ sports".

"Crv", kako su nekada zvali igrača Maveriksa, Lejkersa, Bulsa, Spursa i Pistonsa, prošlog vikenda je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Vozio je svoj automobil krivudajući po putu u Njuport Biču, kada ga je zaustavilo patrolno vozilo.

Na licu mesta urađen je alko-test koji Rodman nije "prošao", pa su mu stavljene lisice i sproveden je u stanicu, gde je "naduvao" 0.8 promila. Ostao je u ćeliji sedam sati a zatim je pušten da se brani sa slobode.

U četvrtak je objavljeno da je potražio stručnu pomoć, i dobrovoljno se prijavio u kliniku za lečenje alkoholizma.

Rodmanu ovo nije bio prvi sukob sa zakonom. Još 1999. je prvi put uhapšen zbog tuče sa tadašnjom suprugom Karmen Elektrom, iste godine vozio je pijan i bez dozvole, pa je završio u policiji.

Pre tačno 15 godina, uhapšen je zbog ometanja policije koja je istraživala poslovanje jednog od njegovih restorana, zatim je 2003. uhapšen zbog napada na tadašnju devojku.

Ponovo je vozio pijan 2004, u maju te godine otišao na prvo lečenje od alkohola, a samo mesec dana kasnije opet je napao svoju ženu. Krajem 2016, izazvao je udes, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar