Zahtjev za obustavu Zakona o akcizama

„Dnevnik 2“:

Republika Srpska 17.01.2018 | 17:13
Zahtjev za obustavu Zakona o akcizama
Zdravstveni radnici stupaju u štrajk, najavio Femić.

Zahtjev Ustavnom sudu BiH za obustavu primjene Zakona o povećanju akciza.

Sipa provjerava udruženje „Srbska čast“. Šta kažu Mektić i Vukotić?

Kitarovićeva sa najvišim zvaničnicima BiH, protest ispred ambasade Hrvatske.

Posmrtni ostaci Olivera Ivanovića ispraćeni iz Kosovske Mitrovice za Beograd.



BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Alf

17.01.2018 16:27

E ako bosic i pandurevicka nisu pojeli kolace kod wigwmarka i spase ovaj napaceni narod od akciza i haraca,ako podrze doktore u borbi za njihove plate koje su bjedne da bjednije ne mogu biti ne samo da xu glasati za njih sa komplet porodicom nego cu se biriti na ulici,demokratski postujuci zakon o cnom redu i miru da objasnim ljudima da glasaju za bosica,pandurevicku za sds,za one koji hoce da nas spase haraca i haraclija koji danas hoce da nam naplate akcize sutra zrak koji disemo ce nam oporezovati.samo da bi njima bilo fino i udobno na vlasti.divna vijest vec sam pomislio i pandurevicka u medju vremenu otisla kod gosp,wigemarka na kolace od gljiva ludara.

ODGOVORITE
Name

Andjeo

17.01.2018 17:06

Ovo nema veze sa akcizama ali zelim da podjelim nesto sa vama, da vidi sto vise ljudi. Imamo torturu od strane obezbjedjenja u Alumini,od kako je dosao novi sef obezbjedjenja Maksimovic,covjek koji ima vise primanja, kapetan u penziji, ima lokale po gradu i prima platu visoku kao sef obezbjedjenja, koji je i u Drina obuci radio ovakve, a i gore stvari.odredjivanje termina za vc, zabrana mobilnih, tacnije gasenje telefona, ucjenjivanje zena. A u Alumini pretresi, pretjerivanje sa kontrolom ulaska-izlaska, sa alkotestiranjem, a od danas raskopcavanje i skidanje jakni, bundi, kaputa na kapiji, na ovakvoj zimi. Pa nismo u zatvoru? Mozes nas tu ponizavati, ali izaces na ulicu.

ODGOVORITE
Name

Djole

17.01.2018 17:31

Nije ti odgovaralo radnicko samoupravljanje? Hoces kralja i odadzbinu. E sad pati i uzivaj u kapitalizmu Balkan Style!!!