Splitski huligani sve priznali

Splitska šestorka - Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović, i dalje se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu

Srbija 17.01.2018 | 12:13
Splitski huligani sve priznali
Šestorica hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizan - Crvena Zvezda, postigli su dogovor s tužiteljstvom u Beogradu prema kojem će priznati nasilničko ponašanje u zamjenu za zatvorsku kaznu do šest mjeseci, javlja Politika. 

U Srbiji je za izazivanje nereda na javnom mjestu i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi najveća moguća zatvorska kazna 12 godina. 

Ako do nagodbe zaista dođe, nakon odslužene kazne zatvora huligani će biti protjerani iz Srbije, uz zabranu ulaska u zemlju na tri godine.

"Pregovori" su trajali svega dva dana, piše beogradski dnevnik, a potpisivanje sporazuma je zakazano za 23. siječnja, poslije čega će se zakazati ročište na kojem bi sud trebao da prihvatiti ili dobiti nagodbu.

Splitska šestorka - Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović, i dalje se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zanimljivo,

17.01.2018 13:05

Ukoliko bi to srbi napravili u Zagrebu,nebi bilo nagodbe ,maximalno bi odlezali,pa sada razmisljajte.

ODGOVORITE
Name

Duško

17.01.2018 15:28

Ko ih je tjerao tamo, treba ih malo prevaspitati.

ODGOVORITE