Kosovska policija preuzela snimke

Kosovska policija preuzela je snimke sa sigurnosnih kamera koje se nalaze na kući ispred koje je ubijen Oliver Ivanović, izjavio je danas regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Srbija 17.01.2018 | 11:27
Kosovska policija preuzela snimke
On je rekao da su istražitelji IT sekcije preuzeli snimke koji bi mogli da koriste u istrazi povodom ubistva Ivanovića. Bojić nije mogao da precizira šta se tačno nalazi na snimcima.
 
Na kući u kojoj je sedište Građanske inicijative “"Srbija, demokratija, pravda"” u Severnoj Mitrovici ispred koje je ubijen Oliver Ivanović, nalaze se sigurnosne kamere.

Ukoliko su one bile u funkciji onda su nesumnjivo zabeležile i trenutak kada je Ivanović upucan, prenosi Radio Kontakt Plus.

Prema dosadašnjim podacima iz istrage i sa obdukcije tela Olivera Ivanovića, poznato je da je pogođen sa šest metaka, a da su hici ispaljeni iz vozila u pokretu.

Osim toga, pronađeno je jedno zapaljeno vozilo za koje se sumnja da može biti povezano sa ubistvom Ivanovića.

Kosovska policija ističe da je na mestu napada na Olivera Ivanovića našla "određene dokaze koji će se koristiti u daljem toku istrage".

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

snimci

17.01.2018 10:33

Pokoj dusi oliveru i nekamuje laka zemlja otoga dacese naci ubica nema nista sve oni znaju koje uradijo i koje narucijo ubistvo olivera samoce lagati jadnu porodicu njimaje najteze lopovi od vlade kosova do vucicai ostalih krimosa mozda caki ameri dasu umesali prste svoje mozda i prokleti papa i cijonisti

ODGOVORITE
Name

Nilad

17.01.2018 14:16

olivere, pocivaj u miru, od pronalaska ubica nilad nista.

Name

Soko

17.01.2018 10:34

Odlicno svi dokazi SE uzimaju i idu kod Haradinaja krvnika ako neko bude u blizini kao svjedok bolje mu je da bjezi SA Kosova al neznam gdje u srbiji mu nije bezbedno her i oni imaju Mektica puno.

ODGOVORITE