Povrijeđeno deset lica kod Bratunca

- Deset lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Bratunac-Konjević Polje u mjestu Hranča, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 17.01.2018 | 09:06
Povrijeđeno deset lica kod Bratunca
U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa, učestvovali su automobili "be-em-ve", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.S. /25/ iz Srebrenice, i "folksvagen", koji je vozilo lice N.Š. /41/ iz Zvornika.

U vozilu "folksvagen" nalazila su se lica čiji su inicijali S.B, D.M, R.S, M.Z, NJ.Š, N.P, G.J. i N.R.

Povrijeđena lica iz oba automobila prevezena su u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Utvrđeno je da je lice A.S, koje je upravljao automobilom "be-em-ve", imalo 1,79 promila alkohola u organizmu.

Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen do 00.35 časova, uviđaj je izvršila bratunačka policija, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

re

17.01.2018 16:29

BMW I VW

ODGOVORITE
Name

Re

17.01.2018 18:07

Mislite "BMW" i "VW" ili ako već želite na naš preimenovati "be-em-ve" i "fau-ve" ili "bavariše motorvagen" i "folksvagen", a ne jednom skraćenica, a drugom puno ime

ODGOVORITE
Name

Ford Prefekt

18.01.2018 13:01

Nikad mi neće biti jasno zašto se pišu inicijali vozača BMW-a koji je, očito, bio pijan i vjerovatno krivac za ovu nesreću. Napišite ime i prezime da svi znaju ko je u pitanju. Da je osumnjičen za nešto, pa u redu, ne može se tek tako otkriti identitet. Ali hajd, bitno je da policija u Bratuncu provjerava da li ugostitelji u kafanama izdaju fiskalne račune, dok je manje bitno provjeravati količinu alkohola u vozačima.

ODGOVORITE