Policija na tragu vlasniku vozila!

Kosovska policija ima informaciju o vlasniku automobila kojim je pobjeglo lice koje je jutros izvršilo atentat na predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, rekao je direktor Kosovske policijske službe Špend Mađuni.

  • Vijesti
  • Srbija


"Imamo dovoljno informacija da pronađeno vlasnika automobila", rekao je Mađuni, koji nije želio da saopšti više detalja da, kako kaže, ne bi ugrozio istragu koja se intenzivno vodi. 

On je na vanrednoj konferenciji za novinare u Prištini rekao da automobil nije imao registarske tablice, ali da je policija uspjela da dobije informacije potrebne za utvrđivanje porijekla vozila i identifikuje njegovog vlasnika. 

Šef operative Kosovske policijske službe za region Sjever Kosova Željko Bojić izjavio je ranije danas da su na mjestu ubistva Ivanovića pronađeni dokazi koji će policiji pomoći u rasvjetljavanju slučaja. 

U Kosovskoj Mitrovici je situacija mirna, a veliki broj građana prislužuje svijeće na mjestu ubistva i odaje počast jednom od najuticajnijih Srba sa sjevera Kosova. 

Kovčeg sa posmrtnim ostacima Olivera Ivanovića, nakon obdukcije, prevezen je u sjedište Građanske inicijative u Kosovskoj Mitrovici, odakle će sutra biti otpremljen u Beograd, gdje će biti obavljena sahrana na Novom groblju. 

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović podlegao je povredama nakon što je na njega jutros pucano u Kosovskoj Mitrovici. 

Nalazi obdukcije su pokazali da je Ivanović pogođen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka". 

Izvor: Srna

KOMENTARI11
POŠALJITE PORUKU

Igor

16.01.2018 21:33

Samo da ne nadju licnu kartu u vozilu i ne ubiju pocinioca prilikom hapsenja.

Da ne nadju plasticnu licnu kartu albanskog drzavljanina u izgorijelom autu i 6 cahura ispaljenih iz americkog gloka...

Izraelac

16.01.2018 23:07

Aqua

16.01.2018 21:36

Iskreno saucesce porodici i svima koji su ga poznavali kao jednog velikog covjeka. Cuo sam mnogo lijepog o njemu i iskreno mi je zao sto je otisao tako jedan veliki covjek. Samo mi nije sad jasno zbog cega da bude sahranjen u Beogradu. Zar nije normalno u drzavi i gradu za koji se borio i dao svoj zivot.

A u kojoj državi je to Beograd meho.

Ej sad

16.01.2018 21:54

Zašto bi ovaj "aqva" bio "Meho" ako misli svojom glavom a ne tvojim. Ja niti sam Meho niti Mujo..ali vjerujem da je Kosovo gotova stvar i da više ništa nema sa Srbijom..osim što su komšije. Prema tome Beograd je u Srbiji a to je druga država.

Re ej sad

16.01.2018 22:26

Znam ja u kojoj je drzavi Beograd a znas li ti za koju je drzavu dao ovaj posteni covjek. Sigurno nije za Srbiju a to sto mislis botu da sam Meho dodji i provjeri ali imas uslov da prvo ruke operes i zube. Ako neko ispravno misli i kaze istinu odma je Mujo i Meho. To ti je i jedan dokaz da ti ljudi rade i govore istinu a ne kao ti sto lazes sam srbe pa i ostale.

Aqua

16.01.2018 23:06

Jadan čovek

16.01.2018 21:51

Vozilo je verovatno ukradeno tako da je to uzalud posao.

lemilica

16.01.2018 22:26

Naći će oni mudo Marijanovo,nego hajde da se nešto melje..A da ga nebi sahranili na Kosovu,pa da mu sutra djeca nemognu otići na grob,jer je to već druga država,ali hajde malo da diplomatišu..

znase

17.01.2018 01:10

Zna se kome je smeto jadni ivanovic kada mu nisu mogli napravit montirani proces sudski pasuga pustili sada ga daj ubiti ali neka znaju pratice ih senka pokojnog ivanovica.

Radenko

17.01.2018 06:29

Kakve veze ima vlasnik sa ubistvom, pa auto je ukradeno.

Joj gluposti

17.01.2018 07:40

Pazi, kao išao u likvidaciju vlastitim vozilom?!? Nije se sjetio da ukrade neko sa parkinga? Idi , begaj! Još će naći i neko pismo kao kod onih hrvatskih huligana? Posmislio bi čovjek da ovi iz službi umiju i bolju priču da smisle, ane ove za malu djecu!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.