Nisam kandidat za Predsjedništvo

Potpredsjednik SDP BiH Draško Aćimović u intervjuu za Frontal ističe da podržava predsjednika Nermina Nikšića kao i to da SDP treba da ide sa tri kandidata za Predsjedništvo BiH, ali da on neće biti kandidat niti za Predsjedništvo BiH niti za predsjednika Republike Srpske.

Bosna i Hercegovina 16.01.2018 | 19:58
Nisam kandidat za Predsjedništvo
Proevropski građanski blok je u posljednja dva mjeseca izuzetno ojačao i to na području cijele BiH,a naznake su da će izborni kapacitet tog bloka biti sigurno dovoljan da se u Federaciji, ako sve bude po planu, taj blok dobije i člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog i hrvatskog naroda, tako da prijedlog gdina Nikšića je dobro promišljen i poslije katastrofalnog položaja BiH kao zvanično najsiromašnije zemlje u Evropi, sa najvećom korupcijom i kriminalom u Evropi javlja se kao jedina opcija da BiH krene sa dna, kaže Aćimović.

Na pitanje Ko bi bio kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Aćimović kaže da se u partiji o tome još nije razgovaralo.

- Ali ja lično mislim da ako Komšić ide kao predsjednik svoje partije, SDP mora ići takođe sa predsjednikom, znači gdinom Nikšićem, kaže Aćimović.

On smatra da se glasovi na ovaj način neće rasuti jer broj glasova koji se očekuje i podrška ogromnog broja nezadovoljnih građana moraju biti dovoljni za oba kandidata. BiH nema više pravo na grešku, prenose Vijesti.ba.

- Ako se izbori urade pod kontrolom međunarodne zajednice i uz pomoć aparature kojom se onemogućava izborna krađa kao do sada, Komšić i Nikšić ubjedljivo pobjeđuju, smatra Aćimović.

Izvor: Vijesti

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Rista

16.01.2018 19:35

Ni Ti ni Mijatovic niste prisli PDP-u iz ideoloskih razloga.Klasican transfer kao u fudbalu.U pozadini lova.Nema sumnje.

ODGOVORITE
Name

VASO

16.01.2018 21:45

LOPOVSKI DILOVI

Name

Vojin

16.01.2018 22:03

Nemoj tako. Nismo se dogovorili. Pa zar nismo rekli da mi iz probosanskih stranaka trebamo uzeti nešto glasova Srbima nasim bivsim sunarodnicima u RS. Dobro, ako neces bit ti kandidat , bio bih ja. Nadam se da nemaš ništa protiv. Za nas vec nasu misiju i nemoj sad odustajat. Idemo do kraja. Sljedi nagrada.

ODGOVORITE
Name

Bl

16.01.2018 22:29

Dva srpska MAJMUNA .

ODGOVORITE
Name

Recept

17.01.2018 06:54

Članovi East West Bridge ne idu na izbore, njima se dodijeli važna funkcija. A oni svojoj centrali sve vrate...usluga za uslugu.

ODGOVORITE
Name

za vojina i draška

17.01.2018 13:33

Sramotno je to sto ništa u životu niste uradili, a hoćete visoke pozicije kao da ste Bogom dati. Sram vas bilo. Prešli ste u partiju koja i jeste za vas. Kad vas odatle šutnu kao pse, više nećete imati mjesta nigdje. Draško može da se vrati u ukrajinu i da radi tamo sto je radio, niko mu ne vrjeruje da je bio uspjesan jer te niko i ne prepoznaje. To je samo njegovo prodavanje magle. A Vojin je pokazao dovoljno dok je bio uz DZombica šta želi i ko je u stvari. Rodjenu majku bi prodao zarad funkcije. Dno dna smo dotakli odavno.

ODGOVORITE