Tijelo Ivanovića unijeli u stranku

Ispred kuće Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici okupili su se njegovi prijatelji i stranačke kolege.

Srbija 16.01.2018 | 19:00
Tijelo Ivanovića unijeli u stranku
Političara Oliver Ivanovića ubijen je jutros u 8.10 sati u Ulici Sutjeska u severnoj Mitrovici. Njegovo telo stiglo je sa obdukcije i uneto je u prostorije stranke.

Ispred kuće Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici okupili su se njegovi prijatelji i stranačke kolege.



Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru uKosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.



Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša - precizirao je Ivanović nakon obdukcije koja je trajala oko četiri sata.



Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u njegov porodični dom, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Enes Iz Stranke

16.01.2018 18:23

Inace kada je najavio osnivanje ove stranke Marko Djuric citaj najveci Vucicev poltron je osuo po njemu drvlje i kamenje.Nema sta nisu govorili za njega.Sad kada je ubijen hoce da ucestvuju u istrazi,zasto,da bi je sabotirali i prikrkli cinjenice kao za ubijene,premijere,ministra odbrane,nacelnika resora DB Srbije,Stambolica,Curuviju itd itd koje su ubili.

ODGOVORITE
Name

aa za Enes Iz Stranke

16.01.2018 18:49

tačno, srbija ga je ubila, i još jadnije čovjeka koji se cijeli život borio za kosovo sahranjuju u beogradu, zašto pa da u beogradu pred kamerama mogu plakati za njim i tako kupiti političke poene opet zbog kosova koga će kad tad predati albancima

Name

Ja

16.01.2018 18:57

Upravu si

Name

Re

17.01.2018 07:14

Nista mi nije jasno zasto da bude sahranjen u BG? I izjava zene da zna ko su ubice i da se nece dobro zavrsiti zbog cega je dozvolila da ga sahrane u BG kad zna da su mu isti dosli glave. Nije posteno prema Oliveru on nije htio u Srbiju dok je bio ziv sto ga sad posle njegove volje odnose mrtvog tamo.

Name

Hrfje

16.01.2018 18:24

Kako je to moguce borio se za Kosovo a porodica ga sahranjuje u BG. Ocigledno je porodica prije pripremila novi zivot daleko od Kosova. Eto srbadije jedno pricaj a drugo radi.

ODGOVORITE
Name

hehe

16.01.2018 19:49

Srbska čast

Name

Istina

16.01.2018 19:22

Onaj ko je ubio Milana Vukelica, ubio je i Olivera Ivanovica! Ko razumije, shvatiće. Samo, narode, možda ste vi sledeći, neko iz vaše porodice, recite NE režimu! Skinite ubice sa vlasti, dajte da naša djeca žive neki bolji život. Otvorite oči i zanemarite sve, skidajmo govna zajedno!!!

ODGOVORITE