Dajte bilo koga, samo da je Srbin!

Ako je za suditi po januarskom prelaznom roku teško da u Evropi postoji klub u kome više cene Srbe!

Fudbal 18.01.2018 | 22:30
Dajte bilo koga, samo da je Srbin!
Kvalitetan štoper = made in Serbia! Barem ako pitate čelnike Sent Etjena, koji ovog leta kao da žele da obore svetski rekord po broju vesti u kojima se dovode u vezu sa srpskim fudbalerima. Manje-više smo vam o svima njima već i pisali, ali smo morali da sumiramo kad smo videli informaciju na uglednom L'Ekipu.

Pažljivo čitajte: posle dovođenja Volfzburgovog napadača Žorž-Kevina Ntepa Sent Etjenov prioritet u januarskom prelaznom roku jeste štoper, a u najužem krugu kandidata - trojica Srba!

Prvi pik je Borusijin Neven Subotić, a više nego ozbiljne opcije su i Napolijev Nikola Maksimović, te Bešiktašev Duško Tošić. A tek da podsetimo, još na početku prelaznog roka pominjalo se da bi Sent Etjen mogao da iz Anderlehta dovede Uroša Spajića (da je bio malo jeftiniji), dok je dolazak Stefana Mitrovića iz Genta za 3.700.000 evra i ozvaničen samo da bi potom propao na lekarskim pregledima (inače je taj problem sa zglobom saniran).

Dakle, čak petorica srpskih štopera na radaru Sent Etjena. Koliko nam je poznato, svi imaju različite menadžere, dakle nije reč o nekakvim kombinacijama.

Ako je za suditi po januarskom prelaznom roku teško da u Evropi postoji klub u kome nas više cene.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

19.01.2018 06:58

Po nacionalnom kljucu.

ODGOVORITE