Ubistvo politički motivisan zločin

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ocijenio je danas da je ubistvo predsjednika Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića akt politički motivisanog zločina i nastavak kolektivnog stradanja Srba na Kosovu i Metohiji.

Republika Srpska 16.01.2018 | 17:09
Ubistvo politički motivisan zločin
Govedarica je istakao da nadležne institucije treba da preduzmu sve potrebne radnje kako bi pronašle i procesuirale izvršioce i nalogodavce ovog svirepog zločina.

“Ubistvom Ivanovića šalje se poruka svakom Srbinu na Kosovu i Metohiji koliko i na koji način su ugrožena osnovna ljudska prava, kao i pravo na život koje bi u svakom civilizovanom društvu trebalo da bude neprikosnoveno”, naveo je Govedarica.

On je dodao da je Ivanović živio sudbinu svoga naroda na Kosovu i Metohiji i bio uz njega uvijek i srcem i dušom, saopšteno je iz SDS-a.

“Zločinački hici, koji su prekinuli njegov život, nikada neće moći da ugase sjećanje na ovog velikog patriotu i borca za prava Srba na Kosovu i Metohiji”, naglasio je Govedarica, koji je ovom prilikom izrazio najdublje saučešće porodici Ivanović.

Predsjednik Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je jutros u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice ispred kancelarije njegove stranke.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić okarakterisao je ovo ubistvo kao teroristički akt i naveo da je Srbija zatražila od Euleksa i Unmika da njeni državni organi učestvuju u sprovođenju istrage.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

aaa

16.01.2018 16:27

Saučešće porodici srpskog mučenika!

ODGOVORITE
Name

PAVLE

16.01.2018 17:11

Kako ti znas da su ga siptari ubili?? SFS- ovav sam i podrzavam te Vukota, al saberi se malo, procitaj njegov intervju. Ne treba odma tenzije dizati. to su nase kabadahije mozda oni Dodikovi volovi iz tzv.srbske casti

Name

ooo

16.01.2018 18:21

Ooooo jbt, ti mora da jako oprezno otvaraš sopstveni frižider u strahu da otud Dodik ne iskoči. Klasična paranoja. A Pavle si koliko sam i ja Hamdija.

Name

PAVLE re ooooo

16.01.2018 18:56

Tebi ce nas Mektic iskociti budi siguran, SDS kad dobije sad izbore ti i takvi ko ti se vatajte pedale, inace Foca ne gine. Dosta su nas cirkusanti vodili, e nece moci vise, a isto tako ni boracku kategoriju pljuvati i ponizavati, mi smo RS stvorili i ako treba raskovat cemo je svu. Kus Dodiku svom

Name

Re Ti Lazni Pavle,

16.01.2018 19:52

pokvaren si ,do dna duze ,kote nebi razumeo.

Name

PAVLE re TI

16.01.2018 20:07

Zivio nas SDS i SzaP a vi dodikovi na robiju

Name

Ruski Kozak re Pavle

16.01.2018 21:13

Bravo , sve si u pravu, istina boli ove Dodikove botove, sve sami smradovi. Ono sto se u ratu odbranilo Dodik je u miru unistio, corka mu ne gine kad tad.

Name

Cutanje Je Zlato Ako Ne Znas

16.01.2018 18:27

Sve strahove koje je pominjao je bilo prema Beogradu.Nikad nije rwkao da se plasi Albanaca,samo je Srbe piminjao.Pogledajte kako je SNS pricao o njemu da je izdajnik i svasta jos.

ODGOVORITE
Name

UPRAVUSI

18.01.2018 10:28

BOLJE CUTI I NELUPAJ GLUPOSTI