Mektić: Uskoro iznosim dokaze!

Predsjednik Veterana RS Duško Vukotić potvrdio je danas da je on pozvao pripadnike organizacije Srbska čast da dođu u Banjaluku i da je za njihovo učešće u svečanom defileu na Dan RS dobio saglasnost MUP-a RS.  Predstavnici ''Srbske časti'' tvrde da nisu paravojna organizacija, da nemaju oružje, i da su vojne uniforme oblačili samo za potrebe fotografisanja. Ministar bezbjednosti Dragan Mektić najavljuje da će svi dokazi o pokušaju formiranja paravojnih jedinica, u čijem bi sastavu bili i kriminalci, uskoro biti predočeni javnosti.

Republika Srpska 15.01.2018 | 19:30
Mektić: Uskoro iznosim dokaze!
Za Veterane RS i ''Srbsku čast'' sve je ovo samo nepotrebna pompa koju su napravili mediji. Vukotić tvrdi da se tendenciozno drsko i bezobrazno ušlo u priču koja ima za cilj da zabrani Veterane RS i da se pokuša zabraniti ''Srbska čast''.



„To je cilj pojedinih struktura koje su ljubomorne na naš rad. Draganu Mektiću to smeta, to je njegov problem. On neka radi svoj posao, ali je jako neodgovorno“, tvrdi Duško Vukotić, predsjednik organizacije Veterani RS.

Mektić mu odgovara da je potpuno nebitan lik i da se iza svega stoje ljudi u vrhu vlasti RS koji su osmislili stvaranje paravojnih jedinica, a sada pokušavaju da to prikriju iza jedne boračke organizacije Veterani RS.



„Činjenica je da je napravljena paravojna formacija sa ciljem da utjeruje strah u kosti, prije svega Srbima, svim Srbima koji bi pokušali da misle svojom glavom i koji bi pokušali da javno kažu da ova vlast ne radi, da vlast radi protiv naroda. U narednih nekoliko dana, dokazaćemo svu kriminalnu aktivnost te grupe i nekih Bošnjaka i još nekih iz reda srpskog naroda na kojima oni pokušavaju da odglume neku multietničnost“, kaže Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH.



Igor Bilbija, za kojeg se zna da je u dva navrata hapšen kao pripadnik organizovane kriminalne grupe, tvrdi da je njegov dosije sada čist.

“Dajem svima dopuštenje da tražite moj dosije od suda pravosuđa koga god hoćete. Ne vodi se krivični postupak, to je moje, a vi radite dalje šta hoćete”, poručuje Igor Bilbija iz ''Srbske časti''.

Iako tvrde da maskirne uniforme oblače samo za slikanje, a da oružja nemaju, pripadnici ''Srbske časti'' u Nišu se godinama uvježbavaju kao pripadnici specijalnih jedinica , koristeći vojno naoružanje.



Takvi su prijetnja po bezbjednost, poručuje Mektić.

„Svaki stranac koji bude došao u BiH i RS sa ciljem da ne poštuje zakon, da radi protiv ustava BiH i RS i pravi paravojne formacije naravno da će biti zabranjen ulazak u BiH, a samim tim i u RS“, kaže Mektić.



Pripadnici ''Srbske časti'' danas nisu negirali povezanost sa vrhom vlasti Republike Srpske.

Ipak, osim zajedničke fotografije sa predsjednikom RS od prošle i poziranja u Narodnoj skupštini Republike Srpske od ove godine, na to upućuje i fotografija na kojoj se vidi da su u centar grada 9. januara došli u pratnji bivšeg bezbjednjaka i pomoćnika ministra u Vladi RS Radovana Grajića za kojeg pojedini mediji tvrde da je član Dodikovog kontroverznog Savjeta za zaštitu ustavnog poretka.



BN televizija

Komentari / 90

Ostavite komentar
Name

AAAAAAAAAAAAA

15.01.2018 18:32

JESMO NAJE*ALI !

ODGOVORITE
Name

Kiki

15.01.2018 18:46

Poplašiše nam kokoške..

Name

Tete

15.01.2018 19:17

Ne da smo najebali već je blizu kraj.Eto Vam narode vaših šatora i glabanja kostiju.Nema više,gotovo.U budzetu više radi nego u privredi jebala Vas ovakava RS.Drogu valjaju kao brašno,opšti haos u RS.Smradovi isplivali a pameran svijet otišao ili još odlazi.Sretno im.

Name

djikan

15.01.2018 20:26

Da ovo nisu kakve Stevandićeve "SOS" komedije.:-) :-) :-),čudi me da se i on nije uslikao sa ",Heckler & Koch" i crvenom beretkom.

Name

Borac

15.01.2018 21:08

Ovakve ovaj narod i zaslužuje. Pa oni su glasali i za Milu i za Pavića I za Đokića. Ovi su ih opljačkali a sad im dovode batinaše da stoku otjera na izbore i odglasaju kako im ovi narede. Njima i njihovim porodicama je dobro a vama...? I ove bitange hrane ,oblače i plaćaju sa vaše grbače.Vodi ih Vukotić, koji je izdao veterane i priklonijo se SNSD-u i Stevandić kriminakac od studentskih dana i izdajnik srpskih interesa sa ujakom Špirićem. Lijepo društvo, pa narode izvoli biraj ih opet, neka vas dokrajče.

Name

VETERAN

15.01.2018 21:25

E jebem ti ovakve veterane i udruzenje, eto zasta smo truli u ratu, ovo je dno dna , a Dusko nek se poklopi bolje mu je, vidio front nije, obicni mis i dezerter, pobjegao s Grabeza , sad veliki ratnik, poput sefa mu Dodika, puuu smradovi

Name

BL

15.01.2018 21:45

Dodo sad se kur.i,sad si nadrljo,mislio si da radis sta hoces e neces vise ovo je preslo sve granice.Mislio si da ti nemoze niko nista.Steta sto si RS doveo do samounistenja.

Name

BORAC VRS PALE

15.01.2018 21:55

Definitivno se sa porodicom selim u Federaciju , u Sarajevo, ja svoju buducnost ovdje vise ne vidim, radim u Sarajevu svakako, Dodik ce nas sve unistiti. Pitam se zasta i za koga 4 g.u rovu provedo????

Name

re kiki

16.01.2018 05:25

Zeleni pogledsj ona svoja spadala od zelenih beretki od kojih je 95 ostalo samo usrane beretke I opet se sad nesto dizu.kad imamo vas za komsije treba I imat vake jedinice

Name

potop vec odavno

16.01.2018 06:21

Rezultati negativne Dodikove selekcije su svuda vidljivi. Pogledajte sta nam je servirao "predsjednik", o cemu da raspravljamo..

Name

Čamil

17.01.2018 08:26

Ministar koji "uskoro" iznosi dokaze.

Name

Da li je neko uplasio ove kokoske?

18.01.2018 05:32

@Kiki 15.01.2018 19:46 Ciji su ovo veterani koji traze bolje povezivanje sa MUP-ovima iz kantona Federacije BiH i koji nisu da se ide na referendum u Republici Srpskoj u vezi pitanja oko pristupanja NATO-u? Neka se Mektic izjasni da li je za njih. Vidi link: http://frontal.rs/forum-bezbjednosti-donio-pet-zakljucaka-u-bijeljini/

Name

@AAAAAAAAAAAAA 15.01.2018 19:32

18.01.2018 06:18

Ciji su ovi "veterani" koji se predstavljaju kao "ratni veterani bezbjednosnih sluzbi Republike Srpske" koji su pred Novu godinu, tacnije 26.12.2017. odrzali "bezbjednosni forum" u Hotelu "Drina" u Bijeljini? Sta Mektic misli o njihovih "pet zakljucaka" koje su oni predlozili? Ko je to platio? Zasto oni ne smetaju ministru Mekticu? Sta ministar Mektic misli o njima? Zar nije bilo bolje da je taj novac uplacen u fond za lijecenje maloljetne djece , nego da "dodikovizija" svakodnevno prosjaci novac njihovo lijecenje? Odakle novac za nepostojece pasose Republike Srpske koji su na Trgu Krajine dijeljeni od strane "podmlatka SNSD-a i ko je to platio? Bitno je da je "podmladak" SNSD-a zaradio novac za proslavu Nove godine, a ko j*be oboljelu djecu?

Name

RE:@AAAAAAAAAAAAA 15.01.2018 19:32 18.01.2018 07:18

19.01.2018 01:51

Neka ninistar Mektic objasni sta misli o tome sto su ratni "veterani" bezbjednosnih sluzbi Republike Srpske, Nedjo Vlaski, diplomirani pravnik funkcioner RDB R.Srpske rodom iz Trnova, sada nastanjen u Banjaluci i Savo Radic, diplomirani ekonomista, bivsi nacelnik Uprva za Mat-Fin iste sluzbe, koji je prilikom napustanja srpskog stanovnistva iz Ilijasa se kao izbjeglica nastanio u Bijeljini, gdje i danas zivi? Uz neciju pomoc, ali svakako ne uz pomoc Dragana Kijca, koji je tada bio Rukovodilac Resora RDB Savo je postavljen na mjesto nacelnika Mat-Fin uprave bez uobicajene provjere podataka. Treba da se zna da se cak i za cistacicu zaposlenu u RDB tada radila potpuna provjera podataka, a za Savu Radica nista. Jednostavno, neko iz najuzeg vrha vlasti, odnosno SDS-a ga je "kooptirao" na jedno od najodgovornijih mjesta u RDB Republike Srpske u Bijeljini. Sada, postavlja se pitanje kako su ova dvojica provjerenih kadrova SDS-a imenovanih u vrijeme Radovana Karadzica mogli na tom "forumu bezbjednosti" u Bijeljini krajem decembra 2017. godine da agituju za "ucvrscivanje i uspostavljanje tjesnjih odnosa i povezivanja sa kantonalnim MUP-ovima Federacije BiH, u vrijeme kada sadasnji Presjednik Republike Srpske gotovo svakodnevno govori o otcjepljenju Republike Srpske? Da ne govorimo o prijedlogu ove dvojice i jednog manjeg broja prisutnih "ratnih veterana" Republike Srpske da nije potrebno (radi stednje) ici na odrzavanje referenduma naroda Republike Srpske po pitanju ulaska BiH u NATO? Opravdano je, da se i najobicniji gradjanin, a kamo li "visoki funkcioneri" iz RS u zajednickim organima BiH poput ministra bezbjednosti, Dragana Mektica upitaju - za koje su se ciljeve u ratu borili Vlaski i Radic i da li je to dokaz da su ova dvojica najeklatantniji izdajnici srpskih nacionalnih interesa srpskog naroda u citavoj BiH i posebno u Republici Srpakoj i sta su njihovi motivi da iznesu takve prijedloge na tom skupu ratnih "veterana" na tom skupu u Bijeljini?

Name

VIDEO: Хоризонт догађаја 17.01.2018. гост, Славко Никић

20.01.2018 07:52

Treba pogledati video: https://www.youtube.com/watch?v=vIBETVRtEbM&feature=youtu.be Хоризонт догађаја 17.01.2018. гост, Славко Никић

Name

Uhuhu

15.01.2018 18:40

Ili odmah iznesi ili ćuti.

ODGOVORITE
Name

Pik

15.01.2018 20:00

MUP RS izda saopšenje "Nije bilo prijava nezakonitih aktivnosti Serbske časti". Koji moroni i kakve gluposti, pa nije sav narod malouman...

Name

Komisar Lukac

16.01.2018 06:22

Samo preko mene mrtva!

Name

DOKAZI

16.01.2018 06:30

Pitajte Dusana Berica iz Prijedora, zbog cega je ovog prevaranta Zeljka Milinkovica tjerao iz jedinice, a takodje pitajte pukovnika Dupljanina zasto ga je hapsio i pritvarao tokom rata, pa ce te vidjeti o kakvom se olosu radi!

Name

Ap

15.01.2018 18:42

Nekad je bila Britanska hit humoristička serija Monti Pajton.Ovo je nastavak ali ( nažalost) sa našom istinom.

ODGOVORITE
Name

Piksi

15.01.2018 19:14

Ovako je od 90-ih...srpske “patriote” su najveći pljačkaši svog naroda i najveće štetočine po srpske interese!

Name

Dokaze...

15.01.2018 18:48

Kao i za Bobar banku, Banku Srpske, "kilu zlata", vilu na Dedinju, 200.000 evra, referendum,... Treba li još da se nabraja?

ODGOVORITE
Name

Sudija

15.01.2018 19:17

Kada mu brat Vučko pošalje dokumente o "kupovini" vile, tada će se i pokrenuti. Tužilaštvo BiH još uvijek nije dobilo odgovor na upit o kupoprodaji vile na Dedinju, a i kako bi kada sa istim upravlja ustaško-četnička koalicija HDZ-SNSD. Sve će ti doći na svoje, Dodik i Čović će penziju uživati u prdekani!

Name

div

15.01.2018 19:39

džaba je ovdje nabrajati, imamo kriminalnu vlast od baje,preko kumova, papaka, neradnika u administraciji, nekompetentnih, svakojakog šljama, jedini izlaz je promjena vlasti, ako već nije kasno, da vidite večeras kako omladina SNSD-a na ATV brani velikog vođu, željkicu i ostale, bezočno lažući kao i njihov mentor. sretno nam bilo ako Bog nas pogleda??

Name

re div

15.01.2018 22:49

Gledao sam emisiju od 5do 7i zaljucio da mladi snsd-a Sanja Vulic i Zivko Milunovic ne znaju ni bezocno lagati nego ponavljaju izlizane fraze a narocito Zivko Milunovic mlada nadobudna neznalica koja da nesto zna ne bi donijela pasos snsd-a nego bi se pokrio ponjavom po glavi

Name

RAJNA

16.01.2018 04:00

Poštovani gospodine sudija, sve je u potpunosti tačno, ali sa pomenutim tužilaštvom upravlja ustaška na kvadrat koalicija, sjedište u RS je Ministarstvo pravde RS. IZ tog centra se upućuju napuci svim sudskim i upravnim organima kako i u kojim situacijama da se sudi.

Name

Re sudija

16.01.2018 08:07

Ti i tvoj Mektic ste ustaska orgija.

Name

Dodara

16.01.2018 15:48

Ja kao precednik imam imunitet. Lapam i hapam a tuzilastvo zjeva. Imam imunitet na kradju narodnih dobara.

Name

Savjet za SNSD

16.01.2018 19:47

Neutralisite tu jadnu protuvu Sanju von Doboj. Iritira,jadna svojim glupim nastupima a i nanosi štetu Stranci. Sklonite je od kamera. Rastjeruje vam glasače. Osim ako nije na tajnom zadatku za SzP.

Name

Sudija 15.01.2018 20:17, reci - da li mu je blizi Borus Tadic?

19.01.2018 18:57

Bice useljen Telekom RS u zgradu u "Picinom parku", ili nece? Ko i koliki zakup prima za "stanovanje" Telekoma gdje je sada? Ko je pravio zgradu "Jevrejskog centra" pored Vrbasa u Banjoj Luci i koliki je udio Jevreja u vlasnistvu te zgrade? Da nije Livneova, ili drugih "investitora"? Sta kaze sud o tome, druze sudija? Sta kaze o tome "tuzilastvo za organizovani kriminal Republike Srpske"? Sta o tome kaze Ministarstvo bezbjednosti BiH, SIPA? Zasto Mektic cuti? Sto se pravi mutav, ili ne zna nista? Ko je "donio"(dovezao kamionima) granitne kocke u blizini "Ferhadije da se nadju pri ruci" "gnjevnim Srbima" da se napadnu muslimani hodocasnici prilikom postavljanja kamena - temeljca za obnovu Ferhad pasine dzamije u Banjoj Luci? Zar je trebalo rusiti dzamije, groblja (muslimanska, srpska hrvatska, bilo cija i bilo cije dzamije, crkve?) Bilo je zrtava, povrijedjenih, zapaljenih autobusa? Ko je to platio, ko je profitirao? Gdje je donesena odluka koja je medju "breaking news" (prema Srbima uvijek zlonamjernih zapadnih medija, CNN, Rojtersa BBC-a i drugih) u sam vrh svetskih medija vinula Republiku Srpsku i "genocidne Srbe" ponovo prljala u blatu, kao i onomad u Srebrenici? Ko je pomogao Naseru Oricu i Albancu Ejupu Ganiciju ratnim zlocincima da se operu od ratnih zlocina i "cisti i oprani" vrate u bosanski "Bantustan" i daju za pravo "Baketu" da prica kako se "zrtve u Haagu ne mogu i ne smiju izjednacavati sa agresorima" ? Otkud "agresori" oni koji su prije rata u BiH oduvijek zivjeli na svojoj zemlji? Mnogo pitanja, a malo dogovora, druze "sudija". Otkud onolika zgrada u blizini "Jevrejskog centra" u Banjoj Luci Nedjeljku Kesicu iz Mrkonjic Grada, koji je prije rata bio "golac" i "gologuzija", prakticno niko i nista?

Name

Srb

15.01.2018 18:49

Pa jel ovi nabildani kompleksaši kao treba da nas brane...jadni mi našta smo spali... Proći će oni kao i ona braća im hravati na derbiju...

ODGOVORITE
Name

Popara

15.01.2018 18:55

neodustaj od obecanja gospodine mekticu jer su to ubice , dileti ,zelenasi propali likovi boje se samoce sele se u laktase kod tate jer su provaljeni po 5 godina im malo jer moraju da se nadograde dpvoljno u Sarajevupo 10 pa kad izadju bit ce stari papci

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

15.01.2018 19:25

Pa i vrijeme je da nakon 4 godine pričanja o kriminalu jedanput i iznese dokaze, inače će mu mandat biti poznat kao rijaliti šou u kojem ima glavnu ulogu.

Name

Ooo Srbi

15.01.2018 20:08

svom se noga ne podmece .javno..a nasamo se raspravis sa svojim..ali mi nikad na zelenu granu.a oni svi o maoci sve najljepse

Name

Па

15.01.2018 19:03

Ух сунце ти ИСИС су мала маца какви су ови наши терористи. Окупирали читаву РС а ми нисмо ни знали. Срећа наша па имамо невероватно способног министра безбједности Мектића. Да небијаше њега пола Срба би поубијали

ODGOVORITE
Name

Re

15.01.2018 19:40

Nista ovi tvoji nisu bolji od ISISa. Sve je to ista bagra i banda.

Name

Borac rs

15.01.2018 22:45

ZA. REZIM SU I ANGAZOVANI DA UBIJAJU SRBE KOJI NE MISLE KAO REZIM. LICNO BI VOLIO TAJ OBRACUM SA TIM JAJARAMA.

Name

mufa

15.01.2018 19:10

pa daj vise te dokaze

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2018 19:32

Oči ti nisu dovoljne? Govore da uniforme oblače samo za slikanje i da nemaju oružja, a ovamo slike i snimci kako vježbaju gađanje? Šetaju gradom u maskirnim uniformama? Šta je, po tebi, definicija paravojne jedinice ako nije ova.

Name

Proleter

15.01.2018 20:38

"mufa", Ne vjeruj očima, nego Baji. Jesu li u uniformama? Jesu li s oružjem u rukama? Jesu li kriminalci? Jesu li u sprezi s tim nekim Rusima sa Krima? Sami rekoše da su se slikali u njihovim uniformama, a jedan je i orden dobio, za ratovanje u Ukrajini, čak se i pohvalio? Mrsko mi da nabrajam dalje, jer sve nešto mislim da ili ti se ne može objasniti, ili ti svjesno navijaš za njih? Pa de, burazere, ako je tako, koji su onda tvoji ciljevi, da te prijavimo Mektiću, pa da vidimo kako će ići dokazi protiv tebe?

Name

sudija

15.01.2018 19:13

I poslije ovakvih fotografija i dokumentovanja g.Lukač nas uvjerava da su humanitarci???????'pa koja to humanitarna organizacija ima uniforme i oružje????bilo gdje u svijetu.Pazar ovaj budaletina misli da mu iko vjeruje na svijetu.Pahumanitarci seslikaju sakamionom ulja.brašna .soli.....................da ne spominjem "humanitarnu" obuku u 63 padobranskom puku u Srbiji??????mora da uvježbavaju iskaknje iz aviona sa vrečom brašna šečera...........

ODGOVORITE
Name

Sa strane

15.01.2018 19:24

"Sudija", jesi li ti ovako pismen i koncizan i na poslu?

Name

re sudija

16.01.2018 05:31

Medjede sta je za tebe teroristicka skupina zelene beretke koje se I dan danas postrojavaju I prijete ratom.majmune kad imas tskve komsije I treba biti spreman.

Name

Sveznalica

16.01.2018 06:17

E moj Sudija,ovakvi klubovi tzv a.soft postoje u FBih,pa ti vidi...selfiji pod vojnom opremom pucaju svaki dan,tesko nama. Ko je tu u pravu,i sta se zapravo desava??

Name

re

16.01.2018 07:03

Oni jesu humanitarci. Lete helikopterom vlade RS a ne placaju. Sreca pa Ceca samo slfi napravi...

Name

Za podguznu muvu "Sa strane"

19.01.2018 10:34

Za tebe je "sudija" akademik filoloskih nauka, ali kao sudija on kod Duduka nema sanse da udje u nezavisno "pravosudje ili "tuzilastvo" Republike Srpske. Kada ode Duduk sa vlasti, onda ce u pomenutik kvaziinstitucijama proraditi "velika metla". Mnogi od njih ce prije toga pokusati da skoce sa Dudukovog broda koji tone! Oni se se ubrzo poslije odlaska velikog Baje igrati sah sa njim na Tunjicama u slobodnom vremenu, a preko dana ce morati da zarade za hranu i dugogodisnji pansion u samackom Hotelu Tunjice. Ne treba im vidovita Kleopatra da to predvide.

Name

Za onog "Sa strane 15.01.2018 20:24"

19.01.2018 10:39

Kako ti kazes "Sudija" ce vjerovatno postati ministar Pravosudja R. Srpske, a ti ces vjerovatno izgubiti dosadasnji posao. Imaces dovoljno vremena da posjecujes Duduka u tom "samackom hotelu",

Name

Hahaha

15.01.2018 19:17

Pošto Lemi nije biou ratu nije imo priiku da vidi kako bilderi ne mogu ni da potrče i kako plaču jer se boje za sebe i svoje lijepo nabildano tijelo a heroji koji su neustrašivi i živote dali su mršavi britki žilavi i niksda se nisu busali i slikali za novine. Ovi nisu ni za šumske radove medino su zs tući slabije od sebe za kamatarenje...

ODGOVORITE
Name

Vodnik

15.01.2018 19:47

Pod punom ratnom opremom nebi mogli prepjesaciti 1 km. a kamo li pretrcati.

Name

vidi im gloova

15.01.2018 19:43

"srpska čas" čitaj srpski društveni talog ili ti "instant patriote" paradiraju u svečanom defileu povodom dana RS. to je DNO DNA

ODGOVORITE
Name

Tamburaš

15.01.2018 19:45

Mektiću,otiđi u onu zgradu tih Veterana pa ćeš vidjeti prostoriju za dvadeset kreveta koji su namijenjeni za spavanje.Po gradu se priča da je to za te paravojnike koji bi u slučaju protesta opozicije bili tu stacionirani.

ODGOVORITE
Name

Me

15.01.2018 19:49

.. ovaj iznosi dokaze, ima informacije, bla,bla.. nema od njega nista, on nesmije da zucne, nista Nije napravio onim na Vlasicu sto imaju trening centar, tzv, “ vehabije” , oni su I dalje gore, rade sta hoce, pripremaju se Za “ show”, ja ovo sve gledam sa velike daljine, I mislim boze dragi,koliko mi je zao naroda, zar niko ne vidi sta se suprema?? Ovi novi teroristi ce sve Zakuhati, .. Pozdrav iz Kube,.

ODGOVORITE
Name

RE

15.01.2018 20:27

Nije ovo nikakva paravojna formacija.!Ovo je grupa,ili mozemo reci jedinica kriminalaca,koja pod parolom patriotizma kradu otimaju pa cak i ubijaju sopstveni narod.Normalnom covjeku je dovoljno vidjeti njihove face i maskirne uniforme,njihove poze za slikanje i jasno je svima o kakvim je ljudskim profilima rijec.Jos je zalosnije sto je vlast dozvolila,da se registruju,nije bitno pod kojim nazivom i za koju svrhu.To je skupina kriminalaca,koji su potrebni sadasnjoj vlasti,ako zatreba da im cuvaju ledja.Sta covjek da kaze jadna drzava,jadan narod a jadna nam i vlast!!!!!

Name

Стефан

15.01.2018 19:51

Што су нам се муслиманчићи раскокодакали. Не бојте се јадице моје, неће вам нико ништа.

ODGOVORITE
Name

Re

15.01.2018 20:49

Nismo se sigurno uplasili. 92-ga se nece nikad ponoviti

Name

re stefan

15.01.2018 22:10

Kokodakaces ti sa svojim dodikom u zatvoru u vojkovicima, a ovo nije 92-a, pa bujrum , ima nas puno vise od vas za puske, vas je dodik raselio vise nego rat , bas vas ima puno. Poklopi se keru i mars u kucaru svoju

Name

re stefan

16.01.2018 07:10

Kad hoces dva na jedan? Nađi si jos nekog i nije mi bitno ko je....

Name

za re stefan

16.01.2018 09:56

Jadnice ko davas se neko boji.samo ste jaki kad ima neko ko ce za vas ic prvi.vidili smo vas kakvi ste jadnici.

Name

Beogradski sindikat

15.01.2018 19:54

Sistem te laže....

ODGOVORITE
Name

Bosan@c

15.01.2018 19:59

Hapsi Ministre. Bih i država srpskog naroda kao i ostalih. Ali nije država kriminalaca, plaćenika i batinasa. Zabraniti ulazak i hapsi ti na granici. Hapsi ti i one koji ih štite i plaćaju da plaše Srbe koji misle svojom glavom.

ODGOVORITE
Name

mrzim bosnu

16.01.2018 05:35

Sta nazivas drzavom majmune ovu nakaradnu beiha.nemoj se provaljivat.sta cemo sa onim vasim po maoci po vlasicu.

Name

re

16.01.2018 06:03

Treba uhapsiti ministra. Laze i obećava za medalju.

Name

se

15.01.2018 20:01

Srpski vojnici i heroji nikada nisu imali kurdske njuške niti su bili na steroidima...treba ovim pi...cama pokazati gdje im je mjesto i ohladiti im usijane glave...fali im samo onaj ‘patriota’ Radomir Počuča...

ODGOVORITE
Name

RE

15.01.2018 21:15

Od ovih i ovakvih ,ne treba da se plase muslimani,vec mi srbi.Oni zive na nasoj grbaci ,uzimaju od nase djece i nas.Njihove nabrekle cetvrtaste glave,sve nam govore o kakvim mentalnim sklopovima je rijec.Takav profil covjeka ne moze biti naucnik,vec lopov,ubica,kriminalac......Oni su ovaki potrebni vlasti,koja im je i dozvolila da se registruju,nebitno pod kojim nazivom i da paradiraju u skupstini.Jadna li je ova drzava i narod bjedni u njoj.U svakoj opstini,ovakav profil ljudi je na celu.Nepismeni,neobrazovani,lopovi to je matrica vladavine danasnje vlasti u cijeloj drzavi.

Name

za RE

15.01.2018 22:14

Bravo, tako je, takvi su u ratu ubijali, pljackali, klali , rusili, a rov ne vidjese nikad, srpskom narodu ljagu nanjeli za naredni 200 godina. Mekticu ovu pascad kockasti glava tjeraj preko drine dok nije kasno postalo.

Name

Mile voli disko

16.01.2018 00:12

Jeste. Mi ne treba nikoga da se bojimo osim samih sebe. Ovo je zaista magrinalizam, dosli smo do ponora. Ne huskaju vise religijski, nego ko je i za protiv Dodika. Smatram da ljudima treba biti jasno da nije u pitanju ko je pravoslav ko katolik nego ko je covjek!!!! Od rata svaki narod gubi osim guzica na vlasti. Ne znam samo kako im nije dosta pokradenih novaca, nekretnina itd.od kojih ce i djeca praunuka moci da zive. Rambo Amadeus je dobro rekao da je nacionalizam pitanje standarda. Neka nam je mozak na pomoci!!!!!!

Name

Krkan

15.01.2018 21:02

Gosp. Mektić je UBJEDLJIVO najjači čovjek na riječima u BiH

ODGOVORITE
Name

re

16.01.2018 06:04

Hehehe a dijela nikakva.

Name

recKRKAN

16.01.2018 07:16

Reče KRKAN i sjede.

Name

Humanitarci

15.01.2018 21:08

Humanitarci kao i Dodik,opljackas milion pa das 1% u humanitarne svrhe,pa opet tako.Ovi malo valjaju herojin srpskoj djeci pa se onda uslikaju sa paketicem za novu godinu kao deda mrazovi !!! Jadni li smo mi kome ovi budu pomagali zajedno da Milom !

ODGOVORITE
Name

Auu

15.01.2018 21:37

Nisu meni oni jadni,nego Milorad Dodik.Ne stvara se Mile Srpska država sa ovakvima,ne pravi se lažima,podvalama,podjelama,kradjom,poltronisanjem.Od toga nema Milorade ništa.I Slobo se na kraju odlucio za slično i neslavno završio.Ne moraš ti da primas svakoga i da se slikas,ne moraš da gledaš kradju i tajkune,lopovluk i korupciju.Nista od toga tebi nije trebalo.Ali šta da se radi pogrijesio si debelo i utjeha je nisi prvi a ni posljednji.

Name

GANDI

15.01.2018 21:17

Ovi momci ce se medjusobno pobiti ako ne dobiju onih mekinja i tableta 2 dana.

ODGOVORITE
Name

re

16.01.2018 06:06

Jes ti to vidovit?

Name

hehe

16.01.2018 06:42

Nek idu u Maoču.

Name

RE: hehe 16.01.2018 07:42

19.01.2018 10:44

Ne brini, sa onima u Maoci ovi sa grupne slike sa Dikonjom u sredini ce veoma dobro slagati sa ovim "bradonjama".

Name

Aaaa

15.01.2018 22:16

Bra'o Dragane, samo tako. Čim ti nešto obećaš, ovih tvojih par sljedbenika momentalno se strmoglavi u sevdah. Pa kad se nakon nekoliko dana počnu trijezniti, a ti njima tras - novo obećanje. Zato ne posustaj, ne dozvoli, gluho bilo, da jare upadnu u apstinencijsku krizu, šteta bi bilo da ne preteknu do izbora.

ODGOVORITE
Name

Dragutin

15.01.2018 22:34

Mekticu bi bilo bolje da iznosi dokaze protiv vehabija povretnika sa Sirijskog ratista i protiv paradzemata i da malo ode u Osve Bocinju i Maocu ako smije.Imaju paralelnu vlast i svoje zakone djeca im idu u osebne skole.Sramota za BIH i za bezbjdMekticu bi bilo bolje da iznosi dokaze protiv vehabija povretnika sa Sirijskog ratista i protiv paradzemata i da malo ode u Osve Bocinju i Maocu ako smije.Imaju paralelnu vlast i svoje zakone djeca im idu uMekticu bi bilo bolje da iznosi dokaze protiv vehabija povretnika sa Sirijskog ratista i protiv paradzemata i da malo ode u Osve Bocinju i Maocu ako smije.Imaju paralelnu vlast i svoje zakone djeca im idu u osebne skole.Sramota za BIH i za bezbjdMekticu bi bilo bolje da iznosi dokaze protiv vehabija povretnika sa Sirijskog ratista i protiv paradzemata i da malo ode u Osve Bocinju i Maocu ako smije.Imaju paralelnu vlast i svoje zakone djeca im idu u posebne skole.Sramota za BIH i za SIPU...

ODGOVORITE
Name

Re

16.01.2018 07:04

Ne soli Dragutine o Vehabijama, matere ti ,oni ne žive samo u federaciji nego i u RSu pa koga to optuži Lukač.Napravio predstavu za javnost sa kobajagi nekim hapšenjem pa ih na kraju sve pustio uz nadoknadu troškova.Bi to prije 2 godine ako se ne varam.Tema je ova grupa steroid krimosa koji sebe zovu neka čast, kakva su oni čast samo budali nije jasno , ovi ti valjaju drogu u tvom vlastitom dvorištu Dragutine tupsonu.Tvog "kvazi patriotizma" za RS iz koje si uzgred razgulio sam se naslušo.Izgleda da si prekino terapiju.Te priče pričaj na prelima kada se pravi lažna istorija i kada se mulja sve i svašta , nas poštedi.

Name

kogde

15.01.2018 22:56

Ma ovi su topovsko meso.pravi specijalci nemaju vise od 80 KG...ako znate o cemu govorim.

ODGOVORITE
Name

Meeektic

15.01.2018 23:17

Ajde ti nama iznesi dokaze koji si fakultet završio kad takav zavidan vokabular imaš!!!

ODGOVORITE
Name

Re

16.01.2018 07:14

Otrcano ti , i "jači" mozgovi su odustali od te gluposti koju sada spominješ , kada sepojavio veliki broj živih svjedoka koji su završili istu takvu školu kao i Car Mektić , a spremni su to potvrditi.Znaš to su one diplome prije rata za koje je lako utvrditi vjerodostojnost , za razliku od tvoje ukoliko je uopšte imaš.Vokabular je relativna stvar , pola ministara koji su u raznim vladama BiH od kantonalnih pa do državnih ima slične vokabulare.U početku mu je bio lošiji vokabular , ali sada dobar.Smiri živce popij tablete i još jednom poslušaj šta Mektić priča.Ako si ti onaj kojeg spominje u svojim pričama onda ti ni tablete neće pomoći.

Name

sud

15.01.2018 23:41

Samo pazi mekticu da nebude goneci lsicu ne istjeras vuka mogobite ujest.

ODGOVORITE
Name

xnxx

16.01.2018 06:00

Koja si ti budala Mektiću to treba tražiti ko je nama ministar i još iz Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Pale

16.01.2018 07:58

A da hoces i ti jednom nesto ispricati.

ODGOVORITE
Name

Aj

16.01.2018 08:39

Sad si stvarno ispusio ako ne dokazes to,prodje ti mandat u konferencijama za stampu i rekla-kazala.Hajde sad,poslednja sansa,dokazo vise nesto !

ODGOVORITE
Name

kokosovo

16.01.2018 15:50

Nista se ne moze dokazati. Ima se imunjitet.

Name

333

16.01.2018 19:42

Jesu li to oni koji su cuvali pedere u Beogradu da ih nitko ne bije.

ODGOVORITE
Name

Dragan_S

17.01.2018 09:14

Ako je ovaj nepismeni i sirovi Mektić najbolje što SzP ima protiv Dodika, onda je više nego jasno da Dodik ubjedljivo pobjeđuje!

ODGOVORITE
Name

dosta mi je svega

18.01.2018 07:50

Srbsku ili Srpsku čast može da ima svaki Srbin ponaosob i ne treba u moje ime niko sa sumnjivom prošlošću da me predstavlja. A što se tiče veterana RS-a, pa zar nije svaki borac iz prošlog rata veteran. Šta to Vukotić predvodi, koga on zastupa, koji je on faktor? Ovo društvo možemo jedino nazvati "Udruženje kriminalaca i malih uvlačiguzica".

ODGOVORITE
Name

xxxx

18.01.2018 13:08

dokazi, poslat ce dvojicu svoilh nepismenih potrčka da naprave službenu zabilješku i slike sa društvene mreže i to dokazi , pa će se obrušit na tužilaštvo kako ne rade svoj posao, tuga na sta se SIPA troši.

ODGOVORITE