Zašto humanitarci vježbaju gađanje

Pripadnici „humanitarne“ Srbske časti u kampu u Nišu godinama vježbaju gađanje. Udruženje Srbska čast povezano sa Putinovim Noćnim vukovima koji su na crnoj listi SAD-a zbog terorističkih akcija u Ukrajini. Dodik odlikovao Noćne vukove, ruski veterani odlikovali Srbsku čast.

Republika Srpska 15.01.2018 | 14:01
Zašto humanitarci vježbaju gađanje
„Bratskom centru ponudili smo pomoć u vidu ljudstva. I da računaju na nas“, napisano je na stranici Srbske časti 7. juna 2016. godine iznad fotografije na kojoj „humanitarac u crnom“ Bojan Stojković  sa još sedmoricom ljudi pozira u „Rusko-srbijanskom humanitarnom centru“ u Nišu.

„Ja ne vjerujem da je to humanitarni centar. To je fasada i nije ono za šta se predstavljaju“, kazat će u novembru prošle godine, za srbijanski „Insajder“ komandant američke vojske za Evropu general Ben Hodžis.



Upravo ti „humanitarci“ iz centra u Nišu, u decembru i januaru bili su u Banja Luci, u Narodnoj skupštini RS i na obilježavanju Dana RS. Na jednoj od brojnih fotografija, na kojima poziraju u maskirnim uniformama, s njima u društvu nalazi se i čuvar logora Keraterm i osuđeni ratni zločinac Darko Došen.



„Mi se bavimo humanitarnim radom“, kazao je za N1 vođa Srbske časti u RS Igor Bilbija, nekoliko puta hapšeni prijedorski kriminalac kojeg su još 2002. godine predstavnici UN-a u BiH označili kao saradnika kralja prostitucije Milorada Milakovića, Prijedorčanina koji je nakon što je osuđen u BiH pobjegao u Srbiju. 

„Humanitarac“ Igor Bilbija sjedio je u prvom redu u Narodnoj skupštini RS kada su veterani posljednjeg rata dodijelili posebno priznanje predsjedniku Srbske časti iz Niša Bojanu Stojkoviću. Na ulicama Banja Luke, 9. januara, Bilbija je, ponovo, bio rame uz rame sa Stojkovićem. 



„Garda Srbska čast“, piše iznad fotografije na kojoj Darko Došen, nekoliko puta hapšeni kriminalac Igor Bilbija i „najjači Srbin“ Bojan Stojković sa svojim prijateljima poziraju u vojnim uniformama. Iza njih je zastava ruskog udruženja ratnih veterana „Nasljednici pobjede“.



Istu zastavu Bojan Stojković je istakao i u „Rusko-srpskom humanitarnom centru“ u Nišu. Sa ruskim udruženjem „Nasljednici pobjede“ Srbska čast godinama njeguje dobre odnose. 

U decembru 2015. godine, opet u Nišu, predsjednik Srbske časti Bojan Stojković primio je delegaciju „Naslednika pobede“ koju je predvodio general iz Moskve Valerij Vječeslavovič Kaljakin. Sastanku je prisustvovao i predsjednik Udruženja veterana iz RS Duško Vukotić koji je, ujedno, i predsjednik „Nasljednika pobjede“ za Republiku Srpsku. 

Tog 4. decembra 2015. godine, izvijestili su niški portali, u prisustvu Vukotića, zatim trojice ministara iz Abhazije, vođi Srbske časti Bojanu Stojkoviću dodijeljeno je priznanje i funkcija predsjednka „Nasljednika pobjede“ za Srbiju. 



Priznanje mu je uručio general Kaljakin lično. A ko je Valerij Vječeslavovič Kaljakin? Prema zvaničnoj biografiji objavljenoj na stranici „Nasljednika pobjede“, završio je medicinu, ali je godinama bio blizak Kabinetu predsjednika Ruske Federacije. Bio je, 2015. godine, član Komisije za organizaciju državne podrške i razvoja kulture Kozaka u okviruKabineta pPredsjednika Ruske Federacije.

U Vesniku „Nasljednika pojede“, iz maja 2015. godine, objavljene su fotografije na kojima članovi ovog udruženja poziraju sa Kozacima. Među njima jedno poznato lice – Nikolaj Đakonov.



Ovaj vođa Kozaka bio je jedan od organizatora proruskih paravojnih akcija na Krimu, a pred izbore 2014. godine, sa još 130 Kozaka boravio je u Banja Luci. Iako su se predstavljali kao kulturni ansambl, Kozaci su, prema zvaničnim dokumentima koji su u posjedu Žurnala, u BiH ušli u vozilima MUP-a Republike Srpske.

Nekoliko mjeseci kasnije, njihov vođa Nikolaj Đakonov u Moskvi je bio gost „Nasljednika pobjede“ čiji je predsjednik Valerij Kaljakin. Kaljakin je, također, posjećivao „Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu“, što svjedoče i fotografije koje je objavio Bojan Stojković, predsjednik Srbske časti.

„Srbska čast za mene je nešto najsvetije“, kazaće u propagandnom videu, objavljenom na Prvoj TV u Srbiji, Saša Savić, Stojkovićev prijatelj i predsjednik moto kluba „Noćni vukovi“ Srbija.




Sašu Savića možete pronaći na brojnim fotografijama iz Ukrajine, kako u društvu četnika, u Donbasu,  stoji na braniku pravoslavlja.

Za to vrijeme, njegovi prijatelji iz Niša, u majicama Srbske časti vježbaju gađanje iz vatrenog oružja.

„Trening“, napisali su iznad jedne fotografije na kojoj se vidi pripadnik „humanitarne“ Srbske časti kako u Nišu vježba gađanje. 



Na propagandnom videu, objavljenom na srpskoj Prvoj TV, takođe se vide pripadnici Srbske časti kako vježbaju gađanje iz pištolja, ali i streličarstvo. Najistaknutiji među njima je Bojan Stojković, „humanitarac“ iz prvoj reda u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji se, sa svojim kolegom Igorom Bilbijom, nekoliko puta fotografisao sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, prije nego će izaći na ulice u maskirnim uniformama i napisati da je „garda spremna“.



„Ne formiramo paravojne jedinice“, saopštio je Dodik samo dva dana nakon što je „garda“ humanitaraca Srbske časti postrojena u Narodnoj skupštini RS i nakon što su ispred njega defilirali članovi ruskog moto kluba „Noćni vukovi“. 

Istog tog 9. januara Dodik je Putinovim „Noćnim vukovima“, kako ih naziva javni RTV servis Republike Srpske, uručio posebno priznanje zbog „jačanja rusko-srpskih odnosa“. 



Članovi moskovskoj bajkerskog kluba „Noćni vukovi“ nalaze se na crnoj listi SAD-a, a u obrazloženju odluke o stavljanju na listu, koju je potpisao bivši predsjednik Barak Obama „navedeno je da su „Noćni vukovi“ bili dio oružane grupe u Ukrajini koja je učestvovala u napadima na objekte za proizvodnju prirodnog gasa“ . 

Vođa ove grupe Aleksandar Zaldostanov zvani "Hirurg" imao je sastanke i sa Miloradom Dodikom, a u junu prošle godine predsjednik Republike Srpske pozirao je zajedno sa Hirurgovim bajkerima pokazujući rukom pozdrav „Noćnih vukova“. Isti pozdrav koriste i humanitarci sa fantomkama iz udruženja Srbska čast. 

(Žurnal.info)

Komentari / 98

Ostavite komentar
Name

eh

15.01.2018 13:05

Ako ce ovi da brane srpku cast, sa sve lopovom Vukoticem i nepismenim prevarantom Zeljkom Milinkovicem - onda nam nema spasa!

ODGOVORITE
Name

mara

15.01.2018 13:14

Heee kuva se kuva!

Name

Sa strane

15.01.2018 13:16

Taj "lopov" je osnovao "Vukove sa Drine". Šta si ti uradio po tom pitanju, kad je trebalo?

Name

Darko

15.01.2018 13:17

Ma ne tuguj tu nema nicega od Srbske casti ma ni obraza ni casti .

Name

re sa str

15.01.2018 13:44

Ostavi ti Drinske vukove, niko njemu tu ne prigovara nista. Radi se o tome da se on u nekoliko poslednjih godina prodao za Judine skude. Pa i Curguzu nikome ne prigovara ratno ucesce, ali je poslije postao smrad.

Name

Borac

15.01.2018 13:57

Vukotić je pokazao kakva je njegova čast, obično ljudsko smeće. Ovi svi na slici zajedno sa glavnim među njima su sramota srpskog naroda. To su obični pljačkaši i batinaši, Milini ratni drugovi sa kojima je švercovao naftu i ronhil i u najtežim danima za ovaj srpski narod oni su ga pljačkali i uništavali. Mile bi ponovo da zametne kavgu sa svojim političkim neistomišljenicima i da ove barabe ponovo pokupe sve vrijedno i klisnu kao i u proteklom ratu. Mile treba da shvati, bojao se ne bojao stigao je na kraj puta. Poslednja nada mu je da stvori haos i na taj način da pokuša sačuvati vlast, ali neće uspjeti.

Name

re

15.01.2018 14:03

Majmuni I treba.jel vidite sa se zeleni otvorrno sprrmaju I naoruzavaju.jel njiovi politicari po rozivaju na rat.ko vise njima moze vjerovat taj je lud.sta je sa onih 100000 zelenih beretki koji prijete.dese Srbi opametite jednom

Name

Špirić

15.01.2018 14:11

Mile je obično smeće i patološki lažov.

Name

haaaa?

15.01.2018 14:22

Ma dje bolan 100000 zelenih beretki? Idem se odmah prijavit

Name

Borac

15.01.2018 14:29

Moj jadni re, tebi pomoći nema, ti ne shvataš da ovo nema veze bi sa beretkama, ni sa ustašama, ovo je strah od gubitka vlasti. Ne pravi se vojska od okorjelih kriminalaca već od časnih i poštenih, kakvih kod Mile nema.

Name

OD KOGA ĆE OVI DA NAS BRANE ?

15.01.2018 14:46

Možda će I Čečene dovesti da nas brane od nekoga ?

Name

Pedja

15.01.2018 15:03

srbi jedino mogu promijeniti vlast kad udare jedni na druge.

Name

075

15.01.2018 15:40

Milorade, samo tako nastavi! Odlično radiš, hvala ti u ime svih onih koji državu Bosnu i Hercegovinu doživljavaju kao jedinu domovinu što si državu Bosnu i Hercegovinu vratio pod "radar" Zapada i što se Zapad vraća na ove prostore!!

Name

re mara

15.01.2018 16:11

ne kuva se krcka se na laganoj vatri

Name

Špizdasta stjena

15.01.2018 16:20

INSTANT PATRIOTE

Name

Dimnjačar

15.01.2018 17:00

Klasični "batinaši" 10 na 1, na platnom spisku Ljevčanskog balegara, njihov jedini zadatak je premlačivanje i zastrašivanje tkz opozicije. Umlaćivanje Vukote njegovim ličnim i personalnim guslama po glavuši i vožnje ostalih u gepeku. Da postoji ikakva sumnja o mogućem zastrašivanju povratnika nesrba, to bi "ekipa" davno rastavila od života. Sve u svemu, sa srećom vam velikosrbovske komšije, čuvajte guzice od srBBBske časti...

Name

Doktor

15.01.2018 21:33

Polupismeni lopov Vukotić je napisao knjigu (svaka budala danas pise) Dozivanje pameti, ali džaba. Omatori budala, a pameti se ne dozva. Bio čovjek i u ludnici, ali dobro... možda od tamo i potiče to prijateljstvo sa preCjednikom zvani Šifra. Šifra-Šifru mije.

Name

Opa

16.01.2018 17:14

Aha,ha,aha,ha veliki branitelji srpske casti,aha upsa

Name

Bosnjak

17.01.2018 20:44

Nebrinite srbi nece vas muslimani napasti ako dodje do rata imamo mi svojih neprijatelja a ivi isto svojih pa kad to rastrijebimo nece nam biti poteban medjusobni rat

Name

Siroce

17.01.2018 23:43

Pravi vukovi su legli za ovu zemlju nisu ni sanjali da ce jedan dezerter da kupi njihovog saborca a sad takozvanog placenika rezima mekticu borci su uz tebe.

Name

Cica

15.01.2018 13:09

Sta znaci ovo humanitarci.dodo trenira strogocu.

ODGOVORITE
Name

Piksi

15.01.2018 14:02

Platiće MMF svu ovu igranku, jer im ovako odgovara!

Name

Re

15.01.2018 14:38

Ma humanitarci ljudi sta vam je.. vidi im se po facama.. topli, njezni neki ljudi..

Name

Banjaluka

15.01.2018 14:45

Ne znam za Vas al mene bi bilo sramota da budem u ovakvom drustvu.

Name

Zdravko

15.01.2018 16:07

Mile ima privatnu vojsku. Postao je ruska marioneta. Sve za vlast i pljackom sacuvano.

Name

Re Cica

17.01.2018 21:02

Da li je iko na prvoj slici na kojoj je Mile dezerter primijetio da većina pozdravlja sa sastavljena 3 prsta što bi po srpskom običaju trebalo da simbolizuje sabornost? Da li su likovi sa te slike svjesni da je to tekovina jednog od najčitanijih Srbskih pisaca Vuka Draškovića koji je svojevremeno osnovao najbrojniju srpsku stranku SPO koja je imala centralu za BiH u Šipovu, da je u praskozorje nesrećnog rata u BiH Vuk od svog članstva tražio da svi tada podrže SDS? Hercegovci ga tad ne poslušaše pa u prvu skupštinu višestranačke BiH uđoše sa 2 poslanika? Istine i sjećanja radi nije s'goreg da se zna da je Mile u tu skupštinu ušao sa liste Anta Markovića, a sad gle ironije pozdravlja sa 3 sastavljena prsta.

Name

BL

15.01.2018 13:11

Hapsite ih ali prvo Dodika.

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2018 13:48

Jeste, prvo Dodika hapsiti. Mislim da postoju dosta dokaza.

Name

Proleter

15.01.2018 14:03

On može biti uhapšen, samo kad siđe s vlasti, pa je zato i doveo ovakve, da mu brane vlast. Da li će biti rata, ne znam, odlučiće velike sile, ali će po nečijim leđima biti. Ili po srpskim ili po bošnjačkim. U svakom slučaju, ni ona druga strana neće proći najbolje. Kao invalid rada, zabrinut sam. Polomih leđa iza rata, da ispravim ono što je u ratu porušeno i popljačkano i sad opet isti i sa sve tri strane ponovo da poruše.

Name

De

15.01.2018 15:05

polako sa hapsenjem

Name

Re BL

15.01.2018 15:08

De dodi ti pa hapsi. Stisni i dodi mudonja. Eto blizu si ako se ne krijes iza toga BL.

Name

Re.re.BL

15.01.2018 15:50

A sto da ja hapsim ja nisam kriminalac ni paravojni.BiH ima SIPU,legalnu jedinicu da hapsi.Ako mislis da sam plasiv zaje..frko si se.

Name

Zamjena

15.01.2018 13:12

Hajde Srbi zamislite da ovo rade Hrvati ili nedaj bože Bošnjaci

ODGOVORITE
Name

Zaluzani

15.01.2018 16:08

Mile bi urlao 20 sati dnevno

Name

МИШО

16.01.2018 14:24

... а нађите на интернету ЦРНА МУЊА из Цазинске крајине ?! Молим за коментаре! Свако треба очистити прво своје двориште... или код нас вриједи она народна '' по туђој гузици сто штапова не боли''.

Name

prešednik

15.01.2018 13:12

Kakav predsednik takvo i okruzenje,sve sam lopov i kriminalac...

ODGOVORITE
Name

Re presednik

15.01.2018 13:37

Tako je! Unistiti ovu smrad na celu sa jadnim Dodikom Znaci,sve kombinacije propale i ON spade na ovakve spodobe.

Name

Predator

15.01.2018 16:10

Tesko. Ojacao je ne moze mu niko nista. Sad se uvalio rusima, a Putin voli ovakve majmune.

Name

FB

15.01.2018 13:13

Svi Teroristi, i Vukovi i Srbska Čast... isto ko ISIS

ODGOVORITE
Name

Logika...

15.01.2018 13:14

Na ovom napaćenom Balkanu ne ide pa to ti je... Generacija kretena samo smjenjuje jedna drugu.

ODGOVORITE
Name

Official

15.01.2018 15:25

Mi smo i zvanično protektorat. Tim što nas “štite” odgovara ovo stanje.

Name

Gradiska RS

15.01.2018 13:17

ima li neko u ovoj drzavi da pohapsi ove budaletine i zabrani im ulazak u RS???Akcija odmah!!!

ODGOVORITE
Name

Ceda

15.01.2018 16:45

Nazalost nema.

Name

Sarajlija

16.01.2018 13:44

Bas neki hrabri momci prodavali zene u njemackoj i drogu vise ne mogu ni primirisati EU pa sada poceli ovuda praviti legende od sebe..

Name

Milan Jovanovic

15.01.2018 13:17

Jesu li ovi vjezbali na Farm landu?

ODGOVORITE
Name

Fed

15.01.2018 13:18

Garda je spremna tako oni rekose da li ce njihova spremnost da se osjeti na Srpskoj kozi to cemo da vidimo

ODGOVORITE
Name

Glumci

15.01.2018 13:19

Ovi nigdje ne smiju ni pucati osim streljane, volio bi ih vidjeti na pravom ratištu samo 15 mnuta, ako bi ih neko mogao dovući tamo!!! Uvijek Vam ovakva vojska i čast bili...

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2018 16:25

hahhahahaaahahaaa to bi se razbježalo ko miševi

Name

popara

15.01.2018 13:20

Nije mi jasno zasto ovi imaju ovolike bicepse i ostale misice kada se pokazuju sa oruzjem....

ODGOVORITE
Name

Re

15.01.2018 18:37

Americki filmovi...

Name

jedan

15.01.2018 13:21

Ama kakva cast i da brane od napada....oni su tu da prepadnu narod i opoziciju, tj. da zastite miloKrada od svog naroda.

ODGOVORITE
Name

re jedan

15.01.2018 17:14

Tako nekako i ja mislim o ovoj parodiji. Bit će da je cilj da se naš narod zaplaši pa da što manje nas izađe na izbore. Na to Mile i računa, jer svaka izlaznost manja od 52% znači sigurno jahanje ovog naroda još 4 godine. Međutim kreatori ove lakrdije ne računaju na nešto što se zove "Srpski inat" zaboravilo se na činjenicu da je SDS 1990 formiran posle HDZ-a i SDA, da je ubjedljivo među komunistima najviše bilo Srba, da su nas razvodnjavali SK-pokret za YU u organizaciji oficira JNA, da su nas reformisti Ante Markovića čija je Mile bio perjanica takođe krnjili, pa je SDS u našem narodu ubjedljivo pobijediočini mi se blizu 90%. Zato gospodo stvarati ovoliki strah među Srbima, znači da SDS ponovo postaje stog oko kojeg će Srbi da s'biju redove. Zato organizatori ovih budalaština ne potcjenjujte inteligenciju našeg naroda jer će vam se u oktobru obiti o glavu.

Name

Haris

15.01.2018 13:23

Ovo je posljednji ekser u Dodikovom životu,živi bili pa vidjeli sve se prati,ne naše fukare nego svjetske ovo će daleko otići jer ovo je sve goli lopov ubica i kriminalac ako je ovo humanitarac i ja sam Jim Morrison.

ODGOVORITE
Name

Re

15.01.2018 14:38

Morrison je živ...

Name

Izraelac

15.01.2018 14:54

Tako je harise ! ovaj nas je mislio nas da tuce a ne ostale narode i vjere... ima nas normalnih porodicnih ljudi koji isto znamo da ratujemo i spremni smo da branimo svoje, al se ne slikamo i ne provociramo ostale narode ...

Name

Pitanje za obicnog Srbina u RS

15.01.2018 13:33

Pitam te komsija, domacine, Srbine, zar ti trebaju ovakvi da te brane, da ti se motaju po gradu, da te predstavljaju? Od koga da te ovakvi brane, od mene, tvog komsije, domacina, Bosnjaka? Zasto ljudino? Zar nam nije dosta krvi, patnje, bola? Zar nam ne trebaju skole za djecu, zasijane njive, posao? Otjeraj domacine ovaj olos daleko od svoje kuce, jer tako ces ga otjerati i od moje kuce. Ipak smo komsije vjekovima, i da nas u proslosti drugi ne zavadise, i dalje bi zivjeli i radili skupa, isli jedni drugima na Bozic i Bajram, postovali i volili jedni druge. Ugledajmo se na nase stare radi nase djece. Ostani mi zdravo! Tvoj komsija Bosnjak.

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2018 13:53

Bravo!

Name

Deki

15.01.2018 13:53

Ja sam brate da se te budaletine do jutra pohapse.Oni koji nisu odavde da se protjeraju a nase budaletine staviti pod prismotru i ispitati njihovo djelovanje.Kao sto bi i sve vehabije natjerao da se obriju i lupio im po jednu vaspitnu da dodju pameti.Kakav vjerski fanatizam.Ovakva grupica budaletina radi biznis i uzima lovu a truje nam djecu.Isto je sa vehabijama.Sveobuhvatna akcija da se uz korjena ocisti ovo sjeme zla.

Name

re Deki

15.01.2018 14:31

U potpunosti se slazem, sve radikale i vjerske fanatike treba staviti u najmanju ruku na marginu drustva, a svaku buducu eskalaciju radikalizma na bilo kojoj strani sasjeci u korijenu.

Name

Amel

15.01.2018 14:31

bravo

Name

Suljo

15.01.2018 16:12

Pa, iskreno veci nas u Federaciji smatra da vi obozavate ovo i da vam je bilo malo u 90-tim. Sad ispravite me ako nisam u pravu. Nadam se da grjesim, sta vise vjerovatno, jer u autobusima za Slovacku(za Njemacku da ne govorim) nema nacionalizma i djele se identicni pogledi.

Name

Obični Srbin

15.01.2018 18:23

Sve radikalne elemente treba uhapsiti i osuditi na dugogodišnju robiju sa prisilnim radom.Jedino tako bi bili korisni društvu.Ja sam ratovao od svoje 18-22 godine i ne bi to poželio nikad i nkome više.Ne smetaju meni komšije druge vjeroispovijesti,oni su najebali kao i ja.Smetaju mi budale i fanatici svih vrsta i boja.Dokle će nam kriminalci,psihički bolesnici i budale upravljati životima?Dokle ćemo mrziti sve što je drugačije?Dokle ćemo dozvoljavati da nam djecu truju mržnjom?Dokle ćemo djecu hraniti za rat a ne za rad? Sve dok ne uzmemo stvari u svoje ruke i ne počistimo svako u svom dvorištu.Domaćini ,ma kako se zvali,vrijeme je da proradi govnava motka!

Name

Odgovor za predratnog muslimana

17.01.2018 10:07

Ako e i slažem sa ovim, šta onda da očekujem od tebe? Da prestaneš da se diviš moru Arapa na Ilidži i okolini, da prestaneš da podržavaš vehabije i pokreneš akciju protjerivanja istih, da prestaneš da priznaješ da su ti Sandžaklije i Šiptari draži od tvog komšije, od koga vučeš korjene, da priznaš da ti je dedo u partizane prišao 1945. i još mnogo stvari, koji su poslužili onima, koji su izazvali prethodni rat. Da li je to moguće ili za sve i dalje postoji samo jedan smjer?

Name

Odgovor bolesnom pravoslavcu

18.01.2018 07:21

Prije sveg pročitaj istoriju. Moji predaci nisu Vlasi, Bijeli Cigani a ni Čerkezi. Posrbljeni vlasi početkom nemaju veze samnom, vas su naselili ovdje Turci i nema tragova pravoslavlja prije Turaka. Dalje, šiptari i svi ti drugi nisu napravili genocid nad nama. Mrziti Šiptare, Muslimane, Zapad i Amerikance je vaša odrednica. Nama se teroristi ne slikaju sa predsjednikom, primaju ordenja i sjede u parlamentu. Postoje državne institucije koje se bave sa takvim pojavama i imaju apsolutnu podršku svakog Bošnjaka. Nikad nećeš imati kapacitet razlučiti ljude a da ih tvoje predrasude već ne predodrede u tvojoj primitivnoj jadnoj glavi. Svi kod takvih imaju nadimke i naljepnice. Ti ljudi s Bliskog istoka što dodju iznajmljuju i trguju širom naše zemlje kako nikad niko nije trgovao na ovim prostorima su dragi gosti. Dragi su gosti i Kinezi i svi drugi. Rijetko ko je spreman nešto investirstinu Bih upravo porasi primitivnog okruženja i bolesnih imova poput tvog. Eto ti tvoji kriminalci, humanitarci, sigurno draži od komšija. Mi bećemo dozvoliti 92-gu. Živi bili pa vidjeli.

Name

Joja

15.01.2018 13:39

Ovo su samo sljedbenici svijetlih primjera iz proslog rata: Arkanovih tigrova, Seseljovih Belih orlova, ...... To su bili i biti ce srpski heroji. Ruze za njih.

ODGOVORITE
Name

Re

15.01.2018 14:43

Nemoj ruze,ipak oni vise vole frizidere,sporete,ves masine...

Name

Lilium

15.01.2018 17:21

A časti i govana

Name

rile

17.01.2018 11:45

Tak jest

Name

Darko

15.01.2018 13:40

Drzava Srbija, umjesto da smiriuje tenzije u regionu i ostavi druge na miru, upravo radi suprotno. Ovo se nije moglo desiti slucajno i sve je to skuhano u Vucicevoj kuhinji,Covjek koji je aktivno ucestvovao u opsadi Sarajeva, nemirima na utakmici Dinamo- Zvezda, covjek koji je pozvao na ubistvo 100-inu Bos. Muslimana za jednog Srbina nece doneti Srbiji nista dobroga

ODGOVORITE
Name

re darko

15.01.2018 13:54

Bravo Darko!

Name

BABA11CC

15.01.2018 13:41

Posteni Srbi treba da se cuvaju jer su ovi smecari tu da brane mileta mesara od vlastitog naroda!!!

ODGOVORITE
Name

zaledje

15.01.2018 13:43

Ovo je jedinica za utovar i pratnju šlepera.Pravi ratnici ne izgledaju ovako.

ODGOVORITE
Name

humanitarac

15.01.2018 13:47

Kriminalci i ratni zlocinci vjezbaju humanitarno gadanje...

ODGOVORITE
Name

aaa

15.01.2018 13:48

Dajte nam pravo na život i rad, zar tražimo mnogo, i ostavite nas na miru, svi vi koji o jadu debelom radite. Nećemo rat, hoćemo da živimo od svog rada!

ODGOVORITE
Name

Huh

15.01.2018 13:57

Jadna majko onom koga ovi brane. Obični kriminalci prodaju se za patriote, opet bi ovaj narod gurnuli u pakao. Nadam se da ce Gardian poderati ih. Jebote bog sta smo docekali, da nas osvjedoceni srbomrsci brane od "cuvara srBskih".

ODGOVORITE
Name

Cane

15.01.2018 14:31

a zasto niko ne spominje sevandica l spirica pa lukaca

Name

Simce

15.01.2018 16:18

Pa ko kaze da ce da nas brane. Oni su tu poslani iz Rusije da cuvaju Mileta. Bili su tu i u toku zadnjih izbora. Oni su tu da izreziraju rat, naprave pokolj, nemir, sta god. Odradice posao, bas kao Arkan, naplatiti svoje i povuci se tamo gdje im se kaze. Mogu razvijati privrdne grane prostiticije i kocke. Mile utabava staze pakla kako za druge tako i jos vise za nas same. Mi bolje i ne zasluzujemo.

Name

TRN

15.01.2018 14:35

Odkud Mile Hrvat medzu ovim Pravoslavcima.....

ODGOVORITE
Name

Бошњак,ал прави...

15.01.2018 14:42

Кад су амери тренирали Хрвате да их нахушкају на Србе то није био проблем.Кад су амери тренирали Албанце да их нахушкају на Србе то није био проблем.Кад су амери тренирали муслимане да их употријебе свуда против свих по свијету ни то није био проблем.А кад Руси тренирају Србе то је тероризам. Текст није написан да бих ја бранио неке насилнике који се сликају са нашим Предсједником већ чисто онако,поређења ради...

ODGOVORITE
Name

Glupost

15.01.2018 15:19

Onaj ko zna ko je Igor Bilbija dosta mu je!

Name

Nije nego

15.01.2018 14:49

Sav kriminal se skoncentrisao u RS, šta je tu čudno, pa mi smo država u kojoj vlada mafija, a sve institucije su potčinjene mafiji. Pogledajmo koliko samo godina ovaj haos traje, dobro ikako postojimo, najgore je što se ne nazire ovom ludilu kraj. Strašno, šta je srpski narod dočekao i na koje se grane spustio. Nemamo snage ni da se sa bandom obračunamo. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

Izraelac

15.01.2018 14:51

Nocni vukovi su rasisti ! vuku na slavenski profasizam .. samo ljudi bijele puti bez obzira na vijeru i pravoslavci i muslimani zajedno ! A danasnji svijetski poredak ne ide bas tako , rasizam vec odavno nije u modi al radikalizam i idiotizam jesu...

ODGOVORITE
Name

Laki

15.01.2018 15:11

Daj ih meni medju Sake...

ODGOVORITE
Name

Svedska

15.01.2018 15:25

Hebote zivot,pa ovaj krimos Dodik odlikovao nocne vukove koji su na crnoj listi USA zbog teroristicjih akcija u Ukrajini.Ovaj krimos Dodik zna da je politicki mrtav i zna da jos malo gubi politicki imunitet i zna da ide u zatvor,ali on je spreman izazvati krvoprolice i rat samo da bi spasio svoju guzicu.Nadati se je da to krimosu nece uspjeti i da ce zavrsiti kako je zasluzio a to je u zatvoru jer je prvo upropastio svoj narod pa onda i komsije.

ODGOVORITE
Name

Vuper

15.01.2018 15:42

nesto me je zabrinulo sto nema onih kozaka sto ih je mila dovodio da igraju kolo pa nisu znali

ODGOVORITE
Name

Vuper

15.01.2018 15:46

da nisu pobegli vukovi sa drine sa linije petrovac drvar i pustili hrvate da se usetaju zapadni deo bi bio srbski

ODGOVORITE
Name

Važ

17.01.2018 10:11

A da su se ovi iz Petrovca i Drvara vratili iz Banje Luke i Vojvodine, a veliki nisu dogovorili granicu i tada bi sve to bilo naše.

Name

Investitor

15.01.2018 15:55

Kad su ih vidjeli strani investitori jesu navalili u RS . Lice mi na Alibabinu bandu, sad ce preko granice i ko nije planirao.

ODGOVORITE
Name

zems

15.01.2018 16:48

Pa vidjeli strani investitori da je RS privatizirana, od strane Mileta. Mi ih za.bo ima i privatnu vojsku .Bill Gates i Waren Buffett nemaju ni kuvaricu za kafe.

Name

Milovan

15.01.2018 16:45

I Slobodan Milošević je imo svoju paravojsku pa sumu došli glave i iporučili ga na Vidovdan u hag gdjesu ti danas !

ODGOVORITE
Name

Milovan

15.01.2018 16:45

I Slobodan Milošević je imo svoju paravojsku pa sumu došli glave i iporučili ga na Vidovdan u hag gdjesu ti danas !

ODGOVORITE
Name

Motociklicni Klub

15.01.2018 16:47

Ja to vidim ovako.Ovi u vrhu piramide lagano hapaju lovu a ova ostala buranija je tu vise radi folklora,gluposti i sto misle da je to neka fora.

ODGOVORITE
Name

DOXA

15.01.2018 16:51

Pa moraju da vjezbaju kad budu bacali Paketice humanitarne da nebi slucajno promasili sirotinju.....

ODGOVORITE
Name

Strijelac

15.01.2018 17:11

Sto ste glupi vjezbaju sigurno da pogode olosa...

ODGOVORITE
Name

ljuuuuudi

15.01.2018 18:53

Ljudi zaposlite ovu bagru,odakle pare ovim dokonjacima.

ODGOVORITE
Name

Cimina

15.01.2018 20:49

Kad se prikupe svi na jedno mjesto kao kad se slikaju treba ih dobro zaprašiti praškom za zlaticu. Ako je ovo naša čast onda nam i ne treba. Samo zaprašiti i gotovo.

ODGOVORITE
Name

Drinjaca-Sopotnik

17.01.2018 07:49

Sve sam olosi.......Vidimo na onoj fotografiji iz tzv ruskog humanitarnog centra i neke likove iz Zvornika...... Bivsi cevabdzija iz cevabdzinice Mega,promijenio sve stranke,kara jednu dronfulju koja je oblatila cast svog pokojnog muza koji je na ratistu pogino.....jel to poruka nama Zvornicanima,ko se suprotstavi pljacki Glinice,da cemo biti prebijani jel????????Debelom niko nece smjet prptivrjecit......E NECEMO TAKO

ODGOVORITE
Name

Analiza zapada

17.01.2018 21:41

Tugo moja sto nam nema pokojnog Patrijarha Pavla da stapom rastjera ovu Srpsku Dodikovu cast za navjek vijekova.